• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işten mi çıkarılacağım ?

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba 3 aydir bir sirkette yonetici asistanligi yapiyorum tabi daha once asistanlik tecrubem olmadigi icin arada zorlandigimda oluyor ama cok degil yani iyim suan sirketin sahibi asistani oldugum kisi ve esi de burda calisiyor. Kendisini pek sevemedim girdigimden beri cok gicik yapili bir bayan ama yine de bir problem yasamadim onla da cok sukur. Yalniz bugun kafami karistiran bir sey oldu uretim bolumumuzden bir calisan arkadas ofelias hanim isten mi cikiyorsunuz dedi hayir dedim neden boyle bir sey sordugunu sordum o da sirketin sahibi adamin esiyle gorusmus genelde personel alimlarinada o bayan bakiyor kendisinden cizimci iki bayan personel istemis o da tamam zaten sekreter de bakicaz yabanci dil bilen diyince benim ciktigimi dusunmus yalniz bana hic bir sey soylenmedi icime de kurt dustu. Acaba benim yerime mi bakiyorlar diye uzuldum biraz. Yalniz burda baska birimlerde var acaba baska bir birime mi diye de dusunuyorum. Paranoyaklasmakta haklimiyim.

Valla anlattiklarindan sonra benim de midem bulandı...
Mümkün mü?
Mümkün

Valla anlattiklarindan sonra benim de midem bulandı...
Mümkün mü?
Mümkün

Şöyle soylim odalarimiz yakin telefonda yuksek seslede konusurken duydum eleman arama sayfalariyla telefonda gorusuyordu. Hani bi duyurmim cekinmesi yok. Bu kadar acik acik yapar mi insan. Onceden satis biriminin ayri sekreteri varmis simdi yok orasi icin de olabilir mi diye dusunuyorum ama evet benim de midem bulandi.

Her daim o ihtimal var.
En azından başka şirketlere bilgilerini gönderip hazırlıklı olabilirsin iş aramak konusunda

Ingılızce bılmıyorsanız kesın dıyorum.

Onu da yaparim ama sinirlerim biraz bozuldu. Bu isi ogrenmek istiyorum nasil ogrenebilirim

Ingilizcem orta seviyede ise girerken de soylemistim cok ileri duzeyde olmadigini. Buna ragmen ise aldilar.

Şöyle soylim odalarimiz yakin telefonda yuksek seslede konusurken duydum eleman arama sayfalariyla telefonda gorusuyordu. Hani bi duyurmim cekinmesi yok. Bu kadar acik acik yapar mi insan. Onceden satis biriminin ayri sekreteri varmis simdi yok orasi icin de olabilir mi diye dusunuyorum ama evet benim de midem bulandi.
Sen duy da iş ara diye de yapabilirler...
Dediğin gibi başka bir birim için de...
Ben senin kadar sabretmezdim ama...
Patrona sorardım...
Hangi birim için diye?
Size bunu söyleyen kişiyi söyleyerek de sorabilir bilgi alabilirsiniz

Iste soyleyen kisi ben ortaligi karistiriyor gibi olurum o yuzden sorma dedi ortada benim ismim yok yani aslinda yabanci dil bilen sekreter ariyoruz denmis o kadar. Ben de sekreterim sonucta ama yonetici sekreteri.

Iste soyleyen kisi ben ortaligi karistiriyor gibi olurum o yuzden sorma dedi ortada benim ismim yok yani aslinda yabanci dil bilen sekreter ariyoruz denmis o kadar. Ben de sekreterim sonucta ama yonetici sekreteri.
Aynen öyle ortalığı karıştırıyor
Sırf bu yüzden dahi gerçeği ogrenirim.

YABANCI DİL BİLMENİ GEREKTİRİCEK BİRİ VAR MI ?
YABANCILARLA MUHATTAP OLMAN GEREKİYOR MU ?
SATIŞ BİRİMİ İÇİN MECBUR OLMAK ZORUNDA. SENİN ASİSTANLIĞIN KAPSAMINDA BÖYLE BİRŞEY VAR MI ?
(BÜYÜK YAZDIĞIMI SONRADAN FARKETTİM DÜZELTMEYE ÜŞENDİM :D )

Benim yoneticim degil bu arada yoneticimin esi kendim asistani oldugum kisi gayet iyi yani cikarilacakmisim gibi bir davranis sezmedim hic hatta o bayandan bile oyle bir sey sezmedim ama yine de tuhaf oldum utanirim sormaya bir de oyle bir sey cikmazsa rezil olurum.

YABANCI DİL BİLMENİ GEREKTİRİCEK BİRİ VAR MI ?
YABANCILARLA MUHATTAP OLMAN GEREKİYOR MU ?
SATIŞ BİRİMİ İÇİN MECBUR OLMAK ZORUNDA. SENİN ASİSTANLIĞIN KAPSAMINDA BÖYLE BİRŞEY VAR MI ?
(BÜYÜK YAZDIĞIMI SONRADAN FARKETTİM DÜZELTMEYE ÜŞENDİM :KK70: )

Yani cok nadir yabanci ulkelerden telefon geliyor onlari cevapliyorum anlamam iyi zaten gerekli birime yonlendirebiliyorum ve telefonda edip gerekli birime iketiyorum. Arada var oluyor ama cok problem yasamadim. Bu zamana kadar satisin servisin yeek parcanin hemen hemen her birimin cagrisi ilk bana dusuyor. Satista varmis onceden diye biliyorum ama tabi satis icin mi yerime mi bilemiyorum

Normalde asistanligim kapsaminda yabanci dil bilmek var evet ama zaten yabanci dilim cok kotu degil orta seviyede ise girerkende soyledim simdi bu durumu dert ediceklerini dusunmuyorum

Ayrica calistirdiklari elemanlardan da devlet destegi aliyorlar.

diğer iş yerimden sözde benim haberim olmadan benim yerime adam baktılar ama ben her geleni biliyordum çünkü camlı oda idi ortam sesi çoğu zaman dişari geliyordu. bende iş aramaya başladım zaten memnun değildim.
ben istifa etmeye fırsat olmadan onlar içten çıkardı bende zaten iş bulmuştum en temizi oldu.
bence sen kuşkulanma başka bölüme arıyorlardır

diğer iş yerimden sözde benim haberim olmadan benim yerime adam baktılar ama ben her geleni biliyordum çünkü camlı oda idi ortam sesi çoğu zaman dişari geliyordu. bende iş aramaya başladım zaten memnun değildim.
ben istifa etmeye fırsat olmadan onlar içten çıkardı bende zaten iş bulmuştum en temizi oldu.
bence sen kuşkulanma başka bölüme arıyorlardır

Sen boyle diyince kuskulanmamak elde degil :/

Sakin ol. Yuksek ses diyorsun ya. Kulak kesil ya da ' Ben boyle birsey duydum siz konusuken dogru mu acaba diye sorabilirsin.

Belki kendisine ayrı bir asistan arıyor olabilir.
ayrıca bu devirde işten kovulmayı avantaj sayabilirsin. İş mahkemesi çalışan leyhine sonuçlanmak durumunda. İşe iade davasında leyhine karar çıkmasında güzel tazminatlar kazanıyorsun, yani kendileri bilir

Back
X