İşten ayrılmak

İşkura basvursanız öğrenciler icin parttime is fırsatları oluyor. İyide bir miktar alıyorsunuz

vermezler, isterseniz sigortasız ve asgari ücretin altına çalıştırdıkları için maliyeye şikayet edip dava açabilirsiniz.
Patronlarımı çok seviyorum normalde yanlarına eleman alacak kadar gereksinimleri yoktu hatta hiç ihtiyaçları yoktu ben konuştum her ücrete razıyım dedikten sonra alındım ki o zamanlar gerçekten öyleydi öğrenci hali bilirsiniz

İşkura basvursanız öğrenciler icin parttime is fırsatları oluyor. İyide bir miktar alıyorsunuz
Evet ama şuan çalışmak ne kadar güvenilir olabilir bilmiyorum işe gitsem evde rahatsızlığı olan annem var diğer işimden de bu sebepten ötürü ayrılmak zorunda kaldım

Evet ama şuan çalışmak ne kadar güvenilir olabilir bilmiyorum işe gitsem evde rahatsızlığı olan annem var diğer işimden de bu sebepten ötürü ayrılmak zorunda kaldım
Haklısınız ne desem bilemedim borç ertelemeye gidebilir misin acaba mesrla bir sene ödeme süresi gibi

Haklısınız ne desem bilemedim borç ertelemeye gidebilir misin acaba mesrla bir sene ödeme süresi gibi
Büyük ihtimal öyle yapacağım normalde okula geç ödeme yaptığım zaman mesaj atarlardı ama bu olay çıktığından beri atmıyorlar onlarda biraz muamma gösteriyorlar sanırım bu konuda o yüzden arayıp yarın konuşacağım çünkü kolay kolay ödemem mümkün değil en azından bu olaylar biraz dinene kadar ortalık rahatlayana kadar bana müsaade etmelerini isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…