Tecavüz gibi bir durum ortada yok lütfen yanlış anlaşılmasın başta bende istedim sonradan zevk alamadığım için istemiyorum dedimResmen tecavüze uğramışsın ve tek derdin herifin senle konuşmaması mı?
Resmen tecavüze uğramışsın ve tek derdin herifin senle konuşmaması mı?
..kaldırıldı
Soruyu dikkatli okuduysanız görürsünüz sonrasında hemen kalktı dedimİstemediğin şeye devam etmesi de tecavüz oluyor. Kocan dahi olsa mecburiyetin yok ki.
Pedden dolayi degil normal bir zamanda da alamayabilirdiniz zevk.benim altımda pedim olduğu için zevk alamadığımı söyledim o inanmıyor ama
şuan benimle konuşmuyor sizce ne yapmalıyım
Mesaja bakar mısnızResmen tecavüze uğramışsın ve tek derdin herifin senle konuşmaması mı?
Mesaja bakar mısnız
Bu şekilde yazması çok yanlış ama kaldırmasını istiyorumMesajda birsey yokki yanlis anladığı icin oyle yazmis
Kaldıramaz yasakBu şekilde yazması çok yanlış ama kaldırmasını istiyorum
Bu şekilde yazması çok yanlış ama kaldırmasını istiyorum
Senin sıkıntın ne? Sana yapılırken rahatsız olmadın da söylenmesinden mi rahatsız oldun?Bu şekilde yazması çok yanlış ama kaldırmasını istiyorum
Hayır hanımefendi mesaj da da belirttim istemediğimi söyledim kendisi hemen kalktı gitti bunun bahsettiğiniz durumla bir alakası yokSenin sıkıntın ne? Sana yapılırken rahatsız olmadın da söylenmesinden mi rahatsız oldun?
Merhaba
Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
benim altımda pedim olduğu için zevk alamadığımı söyledim o inanmıyor ama
Regl doneminde istemedigin birliktelik yaşamışsın. Hemen de toparlanmaz erkekler rahatlamadan... Pedini de fark etmiştir belki konusmamasi gücüne gitmistir erkeklik onuruna dokundugu içindir. Istedigimi alamadim uhuhuhu...Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
benim altımda pedim olduğu için zevk alamadığımı söyledim o inanmıyor ama
Akıllı işte. Rapor ettim, konu ilk hali ile gelir birazdan.Konuyu niye alıntılamadınız
Ben yeniyim biraz rapor etmek alıntılamak ne demek bilmiyorumAkıllı işte. Rapor ettim, konu ilk hali ile gelir birazdan.