İstemiyorum dedim ??

Hayır hanımefendi mesaj da da belirttim istemediğimi söyledim kendisi hemen kalktı gitti bunun bahsettiğiniz durumla bir alakası yok
Senin sıkıntın ne o zaman sevgilinin küsmesi mi ? Regl döneminde zorla ilişkiye zorlamış sizi bi de küsmüş ne yapmalıyım diyosun git özür dile madem

sevgili olmanız size istemediginiz ve müsait olmadığınız bir durumda sizi zorlamak yada fazla ısrarcı olmasıni gerektirmiyor hiç hoş değil kendinize bunu yaptırmayın sizin tavır almaniz gereken yerde o size tavır alıyor yarın daha fazlasını isteyecek gözünüzde büyütmeyin sevgilinizi tripmi atar kuslukmu yapar bırak yapsın üzerine düşme fazlada değer verme

Sen üyelik iptali almışsın ama ben yine de yazayım, yorumları da okumadım, bırak küssün hanzo, senin zevk almadığını söylemene rağmen trip atabiliyorsa canı cehenneme, bu iş karşılıklı zevk verdiği sürece güzel, karşınızdakini tatmin etmek zorunda değilsiniz

Sende konusmayabilirisin mesela.Bence bu sekilde kalin.

ben anlamadım nasıl regliyken cinsellik yaşanıyor? yani kan akıyor ve erkeğin bundan korkacağını düşünüyorum. Diğer yandan yatak çarşaf baya zor işler gibi geldi.

ben anlamadım nasıl regliyken cinsellik yaşanıyor? yani kan akıyor ve erkeğin bundan korkacağını düşünüyorum. Diğer yandan yatak çarşaf baya zor işler gibi geldi.

Ateş ile barut yan yana gelince bu gibi durumlarin yaşanması cok normal oluyor gozler o kadar dönüyor ki hiçbir şeyi gormuyor o gözler ve sonuç olarak iste boyle istenmeyen olaylar vuku buluyor

Birincisi regl durumunda cinsel ilişki birçok hastalığa davetiye çıkarır bir daha yapmamamnızı öneririm..kaç yaşında sınız bilmiyorum ama bunun için size küsmesi bana garip geldi...bu tarz erkeklere hımmmm nasıl desem kaptırmayın kendinizi..belliki cinsellik odaklı size olan yaklaşımı...vaktinizi boşa harcamayın bu tip erkeklerle ...küstüyse küssün kendi bilir...ilgilenmeyin burnu kalmasın daha çok kendi haline bırakın ne demek istediğimi anlarsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…