Istemiyorum ama sen ne olur ne olmaz cepte dur yanliz !!!!!!!! Aci hayatim..

Bende yakinda benimkinin alirim haberini yakindir

Evet evet erkekler zaten kendini seveni degil kendi sevdiklerini tercih ediyolar. Gercekten kadinlara göre cok farkli erkekler

telefonunu fotoğrafları herşeyi silmekle en iyisini yapmışsın. emin ol ne kadar değer verirsen o kadar kıçları kalkıyor. kendilerini bişey sanıyolar. o seni hak etmememiş. gitsin kendisi gibi biriyle olsun. sana gerçekten de değer verecek kişiler olacaktır. sakın gelen taliplere hayır deme. ileride pişman olursun. hayatını yaşamaya bak. sakın kendine hayatı zindan etme.arkadaş çevreni değiştir. o adamla ilgili olan bütün arkadaşlarını hayatından çıkar.

erkeklerin hepsi aynı neredeyse bir eksik bir fazlalar ama ortalamalar hiç değişmiyor. hepsi hayvani iç güdüleriyle hareket ediyor. seviyorum dediğin an kaybediyorsun. değer vermeyeceksin hiç bir erkeğe... ne zaman dalga geçtiysem onlarla o zaman görüşmek istediler. bunlarla dalga geçeceksin takmayacaksın hiç kimseyi.

maşallah nazar değmesin

Güzelim sen sevebilmek gibi çok güzel bir duyguyu yaşayabiliyorsun ne şanslısın şükretmelisin. Allah bize bir beden ve ruh vermiş emanet. Bu şekilde kendine hayatı zehir etmemelisin. Çünkü sende biliyorsun o senin sevgini haketmiyor. Ben seven insanın ayrılacağına inanmıyorum. Gerçekten seven biri bırakmaz.neden teklifleri değerlendirmiyorsun? Üzüldün yas tuttun diye sana madalya verecekler sanıyorsan yanılıyorsun çünkü ben 4 sene yalnız kaldım. Erkek arkadaşım varken ayrılacağımızı bile bile herkese hayır dedim. Sonuç ayrıldık sonra kıskoca yalnız 4 sene. Sonra ne mi oldu 4 sene sonunda gittim en gereksiz insanı sevdim. 1 sene sonra ayrıldık. Bu arada yaş 30 ben hala bekar. Tamam bugüne kadar hayatıma giren kişilerle evlensem mutlu olnazdım sanırım ama başkalarına hayır demeseydim pekala mutlu bir evlilik yapabilirdim. Kimse seni düşünmez sen kendini düşün. Onun için hele hiç gerek yok. Biliyorum elinde değil ama ne geliyorsa Allah tan sende iyileşmek istiyorsan Allah a dua et ba bende çok kötü günler geçirdim bende burada konu açtım ama dua ederek atlattım çok şükür çok daha iyiyim. Psikiyatra bile gittim. Bana Duha suresi iyi geldi hergün 7 kez okuyorum tavsiye ederim

Akadas kalalim diyo ya basligi ona istinaden yazdim
Heee birde onun için üzülüyorsun ya sakın bu halini bikmesine fırsat verme mesela face ten duygusal paylaşımlarda bulunma yada WhatsApp tan duygusal durum lar yazma. Normal sıradan şeyler paylaş. Böylelerine değer vermiyceksin o zaman kıymetli oluyorsun

Tebrik ederim çok sevindim siz in için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…