- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
-
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Okudukca kendimi buldum bende cok sevdim bir kez beni birakip baska kiza gitti geri geldi kabul ettim sonrada surekli sıkildim gidicem dedi ben gitmesin diye yalvardim nerdeyse sonra nemi oldu seni seviyorum vazgecmem deyip ertesi gun gitti ve bende gitme seni seviyorum dedim o da bitti artik deyip gitti aradan 4 ay gecti ve bu hafta nisanlandigini gordum
İste boyle canini cok aciyor icin yaniyor cok iyi anliyorum seni ama gececegine inaniyorum insallah gercekten seven insanlar bulur bizi, seven insan gitmez sevdigine sahip cikar bende senin gibi konu acti o yorumlar insana umut veriyor gececek buna inanmaliyiz
uuuuu ne gerek var allah aşkına yaa şu dünyaya bir kere geliyoruz. Ailenizin kıymetini bilin erkekler gelir gider..
Bende terkedildım 5 yıllık sevgilim tarafından bok yesin :) bir damla göz yaşı dökmedim. Bu kadar senenin üzerine terkediyorsa demek ki bitmiş. Ya evlilik olsaydı o zaman mutsuz olsaydın daha kötü... kendine zaman ver mutlu olucam de inadına ben öyle yaptım.. birini bulayım evlenicem :))) herşeyde hayır vardır öptüm seni.. sende kendini sev kendinden fazlada kimseyi sevme..erkekler kendinden fazla seveni sevmez...
maşallah nazar değmesinSimdi belki cok agir cok zor geliyodur.bogazinda yutamadigin bi dugum vardir neden boyle oldu ben bunu hakedecek ne yaptim cok sevdim diye kendi kendini yiyosn ama emin ol geciyo.ben 4yilimi verdm cok hatalar yaptm cok gozumu kararttim sonuc ne biliyomusun 2cocuklu evli bir kadinla aldatildm hemde aylarca.hissediyosn ama sozde seviyosn askindan öluyosun ya konduramiyosn.sonra biriyle tanistirdilar beni 6ay icinde evlendm 2yil oldu simdi 32haftalik hamileyim gozumun icine bbakan otururken bile yorlmayim diye sirtima yastik koyan.her aksam isten geldiginde kizim diye karnimi seven melegim diye benimle konusan merhametli bi kocam var cok sukur.sakin isyan etme Allah sanada hak ettigin mutlulugu veriyo ve o eskiler aklina bile gelmiyo...
Güzelim sen sevebilmek gibi çok güzel bir duyguyu yaşayabiliyorsun ne şanslısın şükretmelisin. Allah bize bir beden ve ruh vermiş emanet. Bu şekilde kendine hayatı zehir etmemelisin. Çünkü sende biliyorsun o senin sevgini haketmiyor. Ben seven insanın ayrılacağına inanmıyorum. Gerçekten seven biri bırakmaz.neden teklifleri değerlendirmiyorsun? Üzüldün yas tuttun diye sana madalya verecekler sanıyorsan yanılıyorsun çünkü ben 4 sene yalnız kaldım. Erkek arkadaşım varken ayrılacağımızı bile bile herkese hayır dedim. Sonuç ayrıldık sonra kıskoca yalnız 4 sene. Sonra ne mi oldu 4 sene sonunda gittim en gereksiz insanı sevdim. 1 sene sonra ayrıldık. Bu arada yaş 30 ben hala bekar. Tamam bugüne kadar hayatıma giren kişilerle evlensem mutlu olnazdım sanırım ama başkalarına hayır demeseydim pekala mutlu bir evlilik yapabilirdim. Kimse seni düşünmez sen kendini düşün. Onun için hele hiç gerek yok. Biliyorum elinde değil ama ne geliyorsa Allah tan sende iyileşmek istiyorsan Allah a dua et ba bende çok kötü günler geçirdim bende burada konu açtım ama dua ederek atlattım çok şükür çok daha iyiyim. Psikiyatra bile gittim. Bana Duha suresi iyi geldi hergün 7 kez okuyorum tavsiye ederimMerhabalar.. Ben birini cok ama cok sevmis yere göge sigdiramamis sevgiye bogmustum. Oda seviyo daha cok baglanir sandim. Eski konularimi belki hatirlar bazilarimiz. Cok sevdim.. Belkide bilemiyorum kendi hayatimda olan mutsuzlugumu onunla doldurdum.. Ama itiraf etmeliyim hic yasamadigim duygulari yasatti bana. O heyecan o mutluluk sevincten uyuyamama. Sabah kalkip aramasini beklerdim o derece sevdim.. Yandim bittim.. Onun icin biraz maddiyatim gitti fazla degil ama olmamasi gereken. 3 yilim tabikide. Ugruna agir hatalar yanlislarda yaptim gözüm o derece karardi. Bir suru konu actim ona itiafen.. Birakti beni. Yemeden icmeden kesildim. Sinirli bi insan oldum elimde olmadan. Bunaldim daraldim. Herseyi denedim kurs dil kursu calisma carsi pazar yeme icme arkadas ayrilikta ne yapilmasi gerekirse. En son dun gece mesajlastik. Bitti dedi. Ama arkadas kalabiliriz. Ne arkadasligi ben seni seviyorum dedim olsun alisirsin mecbursun buna dedi. Ben seninle arkadas olamam hoscakal dedim hoscakal dedi. Ilk defa numarasini sildim watsaaptan takip etmemk icin. Son defa girdim facesine bi daha asla girmiycem. Sildim herseyi mesaj resim ne varsa. Ama bitik durumdayi.geri donusu yok artik. Baska insanlar talip oluyo ama hic olumlu bakamiyorum. Sizden istedigim tecrubelerinize dayanarak belki bi kac tafsiye..ne yapicam nasil gecicek. Yuzum gözüm sis yemeden icmeden kesildim resmen huysuz enerjisiz bi kiz..ne diyosunuz..
Heee birde onun için üzülüyorsun ya sakın bu halini bikmesine fırsat verme mesela face ten duygusal paylaşımlarda bulunma yada WhatsApp tan duygusal durum lar yazma. Normal sıradan şeyler paylaş. Böylelerine değer vermiyceksin o zaman kıymetli oluyorsunAkadas kalalim diyo ya basligi ona istinaden yazdim
Tebrik ederim çok sevindim siz in içinSimdi belki cok agir cok zor geliyodur.bogazinda yutamadigin bi dugum vardir neden boyle oldu ben bunu hakedecek ne yaptim cok sevdim diye kendi kendini yiyosn ama emin ol geciyo.ben 4yilimi verdm cok hatalar yaptm cok gozumu kararttim sonuc ne biliyomusun 2cocuklu evli bir kadinla aldatildm hemde aylarca.hissediyosn ama sozde seviyosn askindan öluyosun ya konduramiyosn.sonra biriyle tanistirdilar beni 6ay icinde evlendm 2yil oldu simdi 32haftalik hamileyim gozumun icine bbakan otururken bile yorlmayim diye sirtima yastik koyan.her aksam isten geldiginde kizim diye karnimi seven melegim diye benimle konusan merhametli bi kocam var cok sukur.sakin isyan etme Allah sanada hak ettigin mutlulugu veriyo ve o eskiler aklina bile gelmiyo...
Bende yakinda benimkinin alirim haberini yakindir