Istemiyorum ama sen ne olur ne olmaz cepte dur yanliz !!!!!!!! Aci hayatim..

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Merhabalar.. Ben birini cok ama cok sevmis yere göge sigdiramamis sevgiye bogmustum. Oda seviyo daha cok baglanir sandim. Eski konularimi belki hatirlar bazilarimiz. Cok sevdim.. Belkide bilemiyorum kendi hayatimda olan mutsuzlugumu onunla doldurdum.. Ama itiraf etmeliyim hic yasamadigim duygulari yasatti bana. O heyecan o mutluluk sevincten uyuyamama. Sabah kalkip aramasini beklerdim o derece sevdim.. Yandim bittim.. Onun icin biraz maddiyatim gitti fazla degil ama olmamasi gereken. 3 yilim tabikide. Ugruna agir hatalar yanlislarda yaptim gözüm o derece karardi. Bir suru konu actim ona itiafen.. Birakti beni. Yemeden icmeden kesildim. Sinirli bi insan oldum elimde olmadan. Bunaldim daraldim. Herseyi denedim kurs dil kursu calisma carsi pazar yeme icme arkadas ayrilikta ne yapilmasi gerekirse. En son dun gece mesajlastik. Bitti dedi. Ama arkadas kalabiliriz. Ne arkadasligi ben seni seviyorum dedim olsun alisirsin mecbursun buna dedi. Ben seninle arkadas olamam hoscakal dedim hoscakal dedi. Ilk defa numarasini sildim watsaaptan takip etmemk icin. Son defa girdim facesine bi daha asla girmiycem. Sildim herseyi mesaj resim ne varsa. Ama bitik durumdayi.geri donusu yok artik. Baska insanlar talip oluyo ama hic olumlu bakamiyorum. Sizden istedigim tecrubelerinize dayanarak belki bi kac tafsiye..ne yapicam nasil gecicek. Yuzum gözüm sis yemeden icmeden kesildim resmen huysuz enerjisiz bi kiz..ne diyosunuz..

Ayrılmakla ve resimleri,numarasını silmekle doğru yapmışsınız.şu anda dirayetli olmalı ve Verdiğiniz kararın arkasında durmalısınız.elbette bunlar kolay değil ama zamanla acınız ve öfkeniz azalacak ve doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız

Akadas kalalim diyo ya basligi ona istinaden yazdim

Mesela ne kadar zaman

Başlık hödüğün "arkadaş kalalım" lafına ithafen herhalde.

Konu sahibi, dil kursu, gezme tozma aktivite falan evet, iyi gelir, ama çok hızlı yaşamaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Bunları zamana yayarak yapmak lazım, birkaç ay geçmeli, hatta bünyeye göre belki neredeyse bir seneye yakın zaman geçebilir.
Aktivitelere falan devam edin, yeni arkaaşlar ve flörtler edinin.

Simdi belki cok agir cok zor geliyodur.bogazinda yutamadigin bi dugum vardir neden boyle oldu ben bunu hakedecek ne yaptim cok sevdim diye kendi kendini yiyosn ama emin ol geciyo.ben 4yilimi verdm cok hatalar yaptm cok gozumu kararttim sonuc ne biliyomusun 2cocuklu evli bir kadinla aldatildm hemde aylarca.hissediyosn ama sozde seviyosn askindan öluyosun ya konduramiyosn.sonra biriyle tanistirdilar beni 6ay icinde evlendm 2yil oldu simdi 32haftalik hamileyim gozumun icine bbakan otururken bile yorlmayim diye sirtima yastik koyan.her aksam isten geldiginde kizim diye karnimi seven melegim diye benimle konusan merhametli bi kocam var cok sukur.sakin isyan etme Allah sanada hak ettigin mutlulugu veriyo ve o eskiler aklina bile gelmiyo...

Daha ayrılık çok taze.Böyle hissetmeniz normal.Karşı tarafı da suçlayamayız.Duyguları bittiyse ne yapsın ? Bir yanlış yapmadan dürüstçe ayrılmak istediğini söylemiş. Kendinize zaman verin.Bir iki haftaya toparlanırsınız.Bir süre sonra da başka birine şans verirsiniz.Hayat ondan ibaret değil.

Insallah

Karsi taraf belli baskasini buldu.. Öyle acincak dürüst biri degil.

1 hafta otur ağla acını yaşa.
Yok öyle hemen hooop kafam dağıldı havaları. 1 hafta sonunda yavaş yavaş açıl. Kurslar geziler faaliyetler sırasıyla hepsi birarada birbirini götürür.
Yavaş yavaş yeni bir flört ama ciddi olma hemen. YakinlasipYakınlaşma yaralarını kanatma. Yanında bir olmalı ama dost değil , geçmiş bik bik konuşulmalı.
Yoksa yeni bir işe gir. Yeni arkadaşlar vs derken ara ara aklına gelecek. Bisure başkasında onu arayacaksın ama merak etme geçecek.
Başarılar. ..

Yok yok ne arkadasligi. Hep kenarda dur ayda bi cani sikilinca arayacak konuscak sonra kaybolcak
Aradığı zaman başka erkeklerden bahsedin "ayyy tam ahmetle buluşmak için evden çıkıyordum,yazık çocuk kaç saattir ağaç oldu,sonra görüşürüzzz" de bakayim bir daha ariyor mu

Gecsinde baska sey istemem.. Tesekkur edrrim canim

Mesela ne kadar zaman
Yaklaşık 1 sene kadar öngörüyorum.kendinden fazla vermişsin,fedakarlıkta bulunmuşsun. Bu ilişkinin bu kadar süreceği bile belki yoktu ama senin alttan Alman ile ilişkinin ömrünü uzatmışsın ama eninde sonunda görünen köy,yani korktuğumuz şey Başımıza geliyor.rüzgara karşı koymak yerine kendimizi ona bırakmak en doğrusu olur.uzatmaya ,yaşatmaya çalıştığımız şey bir yerde bizim takıntımız ve korkumuz haline geliyor,haliyle ayrılık sonrası da sancılı geçiyor

Evet evet ben uzattim. Keske diretmeseyd bitseydi en basindan

ben eskiden üzüldğüm platonik aşkım için şu an şunu diyorum
"ne salaklık yapmışım ya
saçma sapan üzülmüşüm vallahi
ne gerek var
dünyada bulunmaz inci yegane oymuş gibi davranmışım sanki ömrümde kimse onun yerini alamaz gibi
kimse onun gibi olamaz gibi
abartmışım da abartmışım
yazık ağladığım kendi kendimi üzdüğüm saçmaladığım günlere
ne gerek vardı o kadar yıpratmaya kendimi
..."
sen de böyle olacaksın ondan yazdım
o yüzden boşver gitsin:)
hayatına bak bir gün gerçek bir prens çıkıp geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…