Istemiyorum ama sen ne olur ne olmaz cepte dur yanliz !!!!!!!! Aci hayatim..

eee durmayın siz de cepte.zorla kendinizi sevdiremezsiniz ya,kendi hayatınıza bakın.ben de buna benzer bir hata yaptım zamanında.dersimi çok iyi aldım acı yoldan.zarardan ne zaman dönsem kardır diyin temiz sayfa açın.olayı dramatize etmenin size faydası yok.

eee durmayın siz de cepte.zorla kendinizi sevdiremezsiniz ya,kendi hayatınıza bakın.ben de buna benzer bir hata yaptım zamanında.dersimi çok iyi aldım acı yoldan.zarardan ne zaman dönsem kardır diyin temiz sayfa açın.olayı dramatize etmenin size faydası yok.

Ben de bunu yazacaktim.

Sen de cepte durma o zaman kardesim. Sen cepte durmazsan kimse seni cepte tutamaz.

bu arada ilişkide bağımlılık sorunu yaşayan sizin gibi kadınlara önerebileceğim bir kitap var. Filiz Aygündüz'ün Prens Prensesini Sevmedi adlı kitabı.bence okuyun derim

Yasamayan var mi bunu? Ama tek yapabilecegimiz sey malesef zamana guvenmek.. zaman herseyin ilaci gercekten.. en ölup bittigimiz insanlara gun gelip "nesini sevmisim bunun yaaa" dedirtecek kadar buyuk bir ilac.. gercek aski gormemizi bulmamizi saglayacak kadar buyuk bir ilac.. sadece dusunmemeye calis, boyle guclendirici sarkilar var nette yaz cikar onlarin azda olsa etkisi oluyor..bir guc geliyor insana.. Allah tez zamanda kalbindeki aciyi hafifletsin insallah canim benim

Daha tanınacak onlarca insan,görülecek yerler,tadılacak mutluluklar ,acıtacak ama geçecek ağrılar,sürülecek bisikletler,izlenecek gün doğuşları ve rabbim bugun de yaşıyorum duaları olacak ....
Bizi öldürmeyen ama Şiddetle sınayan Her acı Tecrübe güçlendirir -tecrübeyle sabit -

Gençsin sanırım.Gençken herşey kolay.Elini sallasan ellisi.Zamanla bu da unutulacak..Kimler unutulmadı.Zamanla tutkusu geçecek.Arada kafan geeiye saracak kalp boşluğu sevmediği için..Sosyalliğe önem ver..Ailenle arkadaşlarınla aran iyiyse şanslısın...Benim az arkadaşım var ve birlikte çıkamıyoruz evli yada çocukular.Ailemle aram pek iyi sayılmaz...Şanssız gruptanım yani...

Sonra birini sevdiğinde tamamen unutacaksın..
Zamanın var ne güzel..
Ama benim yok mesela...Zormuş bu yaşlarda çocuk sahibi olmamak yada evli belki de evlenecek olmamak ,büyük ihtimal bir ömür bekar kalacak olmak; birini unutmaya çalışırken amaan daha kimler kimler olur ;zamanım var diyememek..Yani ayrılık acısına birde bunlar eklenmesi..Sen şanslısın yani...
Kahrolmuyorum tabi ama kaçınılmaz şekilde hüzün veriyor ..

Son düzenleme:
Gençsin sanırım.Gençken herşey kolay.Elini sallasan ellisi.Zamanla bu da unutulacak..Kimler unutulmadı.Zamanla tutkusu geçecek.Arada kafan geeiye saracak kalp boşluğu sevmediği için..Sosyalliğe önem ver..Ailenle arkadaşlarınla aran iyiyse şanslısın...Benim az arkadaşım var ve birlikte çıkamıyoruz evli yada çocukular.Ailemle aram pek iyi sayılmaz...Şanssız gruptanım yani...

Zamanın var ne güzel..
Ama benim yok mesela...Zormuş bu yaşlarda çocuk sahibi olmamak yada evli belki de evlenecek olmamak ,büyük ihtimal bir ömür bekar kalacak olmak; birini unutmaya çalışırken amaan daha kimler kimler olur ;zamanım var diyememek..Yani ayrılık acısına birde bunlar eklenmesi..Sen şanslısın yani...

Senin de bir ayagin cukurda degil ki. Nasibin, kismetin, guzel gunlerin yaşi, son kullanma tarihi ya da tukenmesi mi olurmus. Hic belli olmaz, birdenbire cikiverirse karsina.
Yasanmisliklar, hayalkirikliklari, aci tecrubelerden o kadar yilmisiz ki, oyle sindirilmisiz ki Allah'in mucizesini unutmus gibiyiz. Bu umutsuzluk cemberini bir kirabilsek...

Zamanın var ne güzel..
Bazen ben de aynen böyle düşünüyorum.. Yaş geçmiş kimseleri Sevemem artık beni de kimse sevmez bu saatten sonra hayatımın geri kalanı bu şekilde başkalarının çocuklarını severek mi geçecek acaba diye korkuyorum huzunleniyorum.. Ama sonra kendime diyorum ki, nar tanelerini bile tek tek yerine yerleştiren Mevlam, seni de bir gönüle yerleştirmiştir ,sabret diyorum.. :KK43:
İnşallah güzel güzel şeyler goruruz sabrimizin karşılığını inşallah alırız iki cihanda da

Kadın dediğin hem prenses gibi olucak hem de heran gidebilirim imajı çizecek.

Bekarkende evliykende bu böyle.

Benimiçin önce ben gelirim sonra kocam .

Aşk için enson 14-15 yaşında ağlamışımdır. Şimdi ağlasam ağlasam sinirden ağlarım.

Ağlayıp yaşlandırma kendini.

Zamanın var ne güzel..

29 yasindayim bende zamanim varmi tartisilir

Simdi belki cok agir cok zor geliyodur.bogazinda yutamadigin bi dugum vardir neden boyle oldu ben bunu hakedecek ne yaptim cok sevdim diye kendi kendini yiyosn ama emin ol geciyo.ben 4yilimi verdm cok hatalar yaptm cok gozumu kararttim sonuc ne biliyomusun 2cocuklu evli bir kadinla aldatildm hemde aylarca.hissediyosn ama sozde seviyosn askindan öluyosun ya konduramiyosn.sonra biriyle tanistirdilar beni 6ay icinde evlendm 2yil oldu simdi 32haftalik hamileyim gozumun icine bbakan otururken bile yorlmayim diye sirtima yastik koyan.her aksam isten geldiginde kizim diye karnimi seven melegim diye benimle konusan merhametli bi kocam var cok sukur.sakin isyan etme Allah sanada hak ettigin mutlulugu veriyo ve o eskiler aklina bile gelmiyo... :KK66:
ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin

uuuuu ne gerek var allah aşkına yaa şu dünyaya bir kere geliyoruz. Ailenizin kıymetini bilin erkekler gelir gider..
Bende terkedildım 5 yıllık sevgilim tarafından bok yesin :) bir damla göz yaşı dökmedim. Bu kadar senenin üzerine terkediyorsa demek ki bitmiş. Ya evlilik olsaydı o zaman mutsuz olsaydın daha kötü... kendine zaman ver mutlu olucam de inadına ben öyle yaptım.. birini bulayım evlenicem :))) herşeyde hayır vardır öptüm seni.. sende kendini sev kendinden fazlada kimseyi sevme..erkekler kendinden fazla seveni sevmez...

bir taraf çok fedakar olunca ve çok çok sevince ,öbür tarafa bir rahatlık geliyor,seni elde etti ya önemsiz oluyorsun gözünde,başkaları cazip geliyor. senin ne fedakarlıklar yaptığının bir önemi kalmıyor onun için.bizleri üzense nankörlük.bunu sindirmek zor oluyor ama zamanla anlıyorsun aslında saygı neymiş,sevgi neymiş.emin ol bir daha ona güvenemezsin çünkü kırıldın.bu yüzden yeni bir sayfa aç bembeyaz,üstüne güzel şeyler çiz :)

Hiçbir şey olmamış gibi davransan o zaman sorunlu bir insan olduğun anlamına gelirdi. Gayet normal bir şekilde ayrılık acısı çekiyorsun. Zırlaya Zırlaya ağla içini dök rahatla. Başka türlü atlatamazsın. Öyle başka şeylerle ilgilenerek sadece bilinçaltına itersin. Sonraki ilişkilerinde sorun yaşarsın

Bassaydin kufru arkadasin mi yok bana varana kadar diye. Senden kafasi rahati olmazdi simdi. Icinde hic mi artistlik yok anlamadim ki arkadasim hala seviyorum demişsin. Tabiki de yeni birileriyle gorusmelisin. Her insanin baska bir yanı guzel. Cesit çeşit erkekle takil bak hic aklina geliyor mu brad pitt olsa unutulur.

Okudukca kendimi buldum bende cok sevdim bir kez beni birakip baska kiza gitti geri geldi kabul ettim sonrada surekli sıkildim gidicem dedi ben gitmesin diye yalvardim nerdeyse sonra nemi oldu seni seviyorum vazgecmem deyip ertesi gun gitti ve bende gitme seni seviyorum dedim o da bitti artik deyip gitti aradan 4 ay gecti ve bu hafta nisanlandigini gordum
İste boyle canini cok aciyor icin yaniyor cok iyi anliyorum seni ama gececegine inaniyorum insallah gercekten seven insanlar bulur bizi, seven insan gitmez sevdigine sahip cikar bende senin gibi konu acti o yorumlar insana umut veriyor gececek buna inanmaliyiz

Bassaydin kufru arkadasin mi yok bana varana kadar diye. Senden kafasi rahati olmazdi simdi. Icinde hic mi artistlik yok anlamadim ki arkadasim hala seviyorum demişsin. Tabiki de yeni birileriyle gorusmelisin. Her insanin baska bir yanı guzel. Cesit çeşit erkekle takil bak hic aklina geliyor mu brad pitt olsa unutulur.

Diyemedim iste.. Kesin olarak hayir bile diyemedim acik kapi biraktim. Korkuyorum onsuzluktan

X