Kız İsteme istemeye geliyorlar

my_everything

saglicakla gel yavrum...
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
2.422
10
158
36
15 ay askerliğini bekledim aşkımın ama sonunda muradımıza ereceğiz galiba
yarın istemeye geliyorlar heyecandan ölüyorummmmm

ne mutlu sana..kavusmanızın ilk adımı..
panik yok heyecan yok..
herşey çok güzel geçer eminim..
mutluluklar.

Son düzenleme:
ne mutlu sana..kavusmanızın ilk adımı..
panik yok heyecan yok..
herşey çok güzel geçer eminim..
mutluluklar.

teşekkür ederim canım dışımdan soğukkanlı gözüküyorum ama içim kıpır kıpır
ailelerin tanışma faslı çok güzel geçmişti inşallah buda öyle güzel geçer

15 ay askerliğini bekledim aşkımın ama sonunda muradımıza ereceğiz galiba
yarın istemeye geliyorlar heyecandan ölüyorummmmm

ben de dün akşam savsım o işi geberecektim az daha heyecandan ama cok şükür bı aksılık cıkmadı
allah yardımcın olsun canım senı en ıyı ben anlarım su durumda herhalde,her sey yolunda gıtsın ınsallah

herkese çok teşekkür ederim kızlar sağolunnnn

ben sadece isteme diye düşünüyordum ve babam vermeyecekti ilk seferde kız verilmez dedi
annem amcamı kenara çekmiş çocuklar birbirini seviyo babası uzatıyor demiş (bu arada amcam babamdan büyük) amcam tamam demiş anneme sonrada içerde istenilince beni vermiş babam tabi şok ama amcam büyük olarak verdiği için bişide diyemedi onlarda hazırlıklı geldi hemen yüzük takıldı dün akşamdan beri sözlü bir kızım kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr

aaa oldumu canım
negüzel darsısı başıma
ay resimde koysaydın yyyaa

hayırlı olsun canım
askerden gelir gelmez hemen istiyecekleri yenimi geldi askerden

ekimin 26 sında geldi canım askerden kurban bayramının 3. günü ailesi tanışmaya gelmişti

aaa oldumu canım
negüzel darsısı başıma
ay resimde koysaydın yyyaa

ya babam vermeyecekti ilk seferde o yüzden herşey çok ani oldu iki poz resmimiz var ondada çeken kişi arkamda kalmış ordan yakalamaya çalışmış yüzük takılırken ama benim yüzüm bile çıkmamış neyse sağlık olsun sorunsuz bitti ya çok şükür
nişan resimlerini koyarım artık

yeni bir hayat için ilk adım....hiçbişeye benzemiyo yaa allah herkese nasip etsinn..
tebrikler mutluluklar canımmmm

canım hayırlı olsun çok hoş bir duygu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…