• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye geliyorlar

aileler evliliğinizden çeyiz hazırlıklarından bahsedince havaya ucacagını hissediyorumm :16:
ee nasıl gidiyo bakalım yeni hayat??:27:

Tebrik ederim canim, ALLAH tamamini erdirsin.
Yarinda beni istemeye geliyorlar cok heyecanliyim :D

aileler evliliğinizden çeyiz hazırlıklarından bahsedince havaya ucacagını hissediyorumm :16:
ee nasıl gidiyo bakalım yeni hayat??:27:

valla güzel olmaya çok güzel biraz geçsin mobilya beyaz eşya alışverişine çıkalım o zaman kendimi düşünemiyorummmmm:69:
ama tek ufak sorun babam hala alışamadı her konuda tek başına davranıyor
karşı tarafı hep unutuyo kendi kendine nişan tarihi falan ayarlmaya çalışıyor
sanırım biraz kıskandı kızını paylaşamıyo onun stresini yaptı kendine çünkü bu ara konuşulmuyor
çabuk sinirleniyor yada aniden mutlu oluyor istemeye geldikleri günle ilgili espri yapıyor
onlardan konu açılınca acele davrandıklarını söyleyip hırçınlaşıyor
kısacası alışana kadar tek sorun babam Allah yardımcımız olsun özelliklede annemin:1:

Tebrik ederim canim, ALLAH tamamini erdirsin.
Yarinda beni istemeye geliyorlar cok heyecanliyim :D

teşekkür ederim canım
seninde hayırlı olsun seninde Allah tamamına erdirsin canım
çok güzel heyecanlar bunlar çok sevindim senin adına:34:

Son düzenleme:
15 ay askerliğini bekledim aşkımın ama sonunda muradımıza ereceğiz galiba:D
yarın istemeye geliyorlar heyecandan ölüyorummmmm:66:

allah tamamına erdirsin o kadar imrendim ki yazınızı okuyunca bende askerimin yolunu bekliyorum bizede nasip eder umarım tanrım böylesi heyecanlar....

allah tamamına erdirsin o kadar imrendim ki yazınızı okuyunca bende askerimin yolunu bekliyorum bizede nasip eder umarım tanrım böylesi heyecanlar....

amin canım Rabbim sanada yaşatsn inşallah bizimde daha yeni bitti askerlik ekimin 26'sında
o kadar alıştımki şafak saymaya şimdide nişan şafağı sayacağım diyorum sözlüme gülüyo:1:
darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhh:71:

Bende 15 ay bekledim daha askerliği biteli 1 ay oldu sabırsızlanıyorum artık ya,aileler tanıştı çok sevdi birbirlerini:)umarım yakın zamanda söz olur artık :(

vay bee taaa ne zaman istemeye geliyorlar diye konu açmışım aradan baya zaman geçmiş nişanım oldu evim diziliyo düğünümede 2,5 ay var hayırlısıyla:66::66::66::66:

15 ay askerliğini bekledim aşkımın ama sonunda muradımıza ereceğiz galiba:D
yarın istemeye geliyorlar heyecandan ölüyorummmmm:66:

sakın ol densede adrenalın tavan yaptı bı kere degıl mı:) bosver o heyecanın bıle tadını cıkar..bende benı ıstemeye geldıklerı aksamkı heyecanımı hatırladıkca yıne heyecanlanıyorum..guzel seyler bunlar..mutluluklar sımdıden..

Ne güzel, heyecanınızı anlayabiliyorum..
Allah tamamına erdirsin insallah.. :nazar:

sakın ol densede adrenalın tavan yaptı bı kere degıl mı:) bosver o heyecanın bıle tadını cıkar..bende benı ıstemeye geldıklerı aksamkı heyecanımı hatırladıkca yıne heyecanlanıyorum..guzel seyler bunlar..mutluluklar sımdıden..

çok güzel heyecanlar gerçekten isteme olayı geçeli bir seneden fazla oluyor ama hala o günkü duygularımı net hatırlıyorum erkek tarafının istediğinden amcamın verdiğinden habersizdim kahve hazırlıyorduk kuzenler annem vs güle oynaya babam mutfağa girdi bi sigara yaktı amcası verdi dedi tutamadım kendimi annemle birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladık şimdi güğünüme 68 gün var ve helalliklerini isteyip evden çıkacağım düğün gününü kara kara düşünüyorum nasıl ayrılıcam ben:43:

Back