Kız İsteme istemeye geliyorlar ama......

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
istemeye gelecekler ama biraz dertleşmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

durum şöyle 4 yıllık bir ilişkim war okulu bitirdim hemen gecen aralık ayında atandım dedik söz nişan yapalım sorun şu ki babam mesleğini begenmedi astsubay kendisi ben sınıf öğretmeniyim yok daha yeni atandım biraz tadını cıkarsaydın dedi ne bu acele dedi ben 23 O 25 yaşında..acele mi ediyoruz düşünmeye başladım?kafam karıştı suc işlemişim gibi geliyor ailemin tavrı beni böyle hissetmeme yol açtı.cumartesi gelecekler babam gelsin görelim dedi ama zar zor söyledi farkındayım kızgın bana konuşmuyor benle:50:

Canım. öncelikle sakin ol ve üzülme. Çünkü hiçbir baba kızını güle oynaya vermez. Böyle davranması gayet normal. Yaşlara gelince , eğer siz evlilik kararı alabiliyorsanız bence yeterince büyüdüğünüz anlamına gelir ki sizin meslekleriniz ellerinizde ve maddi bağımlılığınız kalmamış. Yaşlarınız da gayet uygun. Emin ol eğer sen evlilik kararı alabilecek kadar sevip değer vermişsen baban da bunun farkına varacak ve o da seni destekleyecektir. Bunlar her ailede yaşanan klasik vakalardır. Herşey stabil görünüyor. Endişe edecek hiçbir durumunuz da yok. Babanızla bir tanışsınlar. Eminim babanız o günden sonra kabullenmeye başlayacak ve önerilerde bulunacaktır. Bugünlerin keyfini çıkarın, unutmayın ki babalar için en değerli varlıkları KIZLARIDIR :34:

1-2 senelik bir iliskiniz olsaydı biraz daha bekleyin diyebilirdim ama 4 sene az degil!
Baba' nın davranısları hic yabancı gelmedi bana ben 25 yasımda evlenicem deyince babam bana bunları yapıcak ona kalsa 30' da evlendiricekmis.. :27:

Okulunu bitirir bitirmez böyle birsey olacagını düsünmemistir.

Ezberbozan ; teşekkür ederim biraz içim rahatladı babamı anlıyorum ama bana vebalı gibi davranmalarını kaldıramıyorum neymiş yanlız başıma dışarı cıkamazmışım,nereye gitsem ya annem ya da kardeşim gelmeliymiş..anneme göre benim sayemde evin huzuru kalmamış acele etmişim,kardeşim senin yüzünden babam bana kızdı diyor bu böyle dewam ediyor işte..babam bnle konuşturgunda nezamn gelsinler demiştim istedikleri zaman gelsinler dedi,annem yarın gelecekler deyince niye erkenden geliyorlar diye çekişmiş..

smuwiLa ;en son cümlen cok doğru okulu bitirir bitirmez böyle bşi olacagını düşünmüyordu.ama gelsinler 2 ay sonra evlenelim demiyoruz ki..istediğim cok doğal ama bunları yaşayınca ister istemez hata yapmışım gibi geliyor bilmiyorum:68: teşekkürler

ee noldu son durum ya merak ettim ??
yazarsan sevinirim .. :44:

gec kaldım kusura bakma ama isteme söz 15 tatil derken kendimi memleketten 1000 km uzaklıkta neti daha yeni buldum:1:

söz yaptık Allaha şükürler olsun şimdilik her şey iyi gibi.. Rabbim bozmaz inş..arada özlem var sadece onunla da baş etmeye calışıyoruzz..

istemeye gelecekler ama biraz dertleşmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

durum şöyle 4 yıllık bir ilişkim war okulu bitirdim hemen gecen aralık ayında atandım dedik söz nişan yapalım sorun şu ki babam mesleğini begenmedi astsubay kendisi ben sınıf öğretmeniyim yok daha yeni atandım biraz tadını cıkarsaydın dedi ne bu acele dedi ben 23 O 25 yaşında..acele mi ediyoruz düşünmeye başladım?kafam karıştı suc işlemişim gibi geliyor ailemin tavrı beni böyle hissetmeme yol açtı.cumartesi gelecekler babam gelsin görelim dedi ama zar zor söyledi farkındayım kızgın bana konuşmuyor benle:50:

üzülme cnm herşey yoluna girerr

sen okulunu bitirip mesleğini eline almışsın sanki bugün istemeye gelipte yarın düğün olmıcak
en azından biraz zaman geçicek o sırada sende herşeyini oturtursun hani desemki biraz bekle tanı ama 4 yıllık bir beraberlik var ve resmiyete dökme zamanı gelmiş daha fazla beklemenin anlamı yok biraz zaman geçsin ortalık durulsun ilk önce annenle konuş sonrasında annen babanla konuşsun oda yumuşar yani kıyamaz sana yani ailenin tutumu çok yanlış böyle yapıyolar sonra kaçırıyolar çocuklarını ellerinden bi dinleseler yok illa onların dedikleri doğru
onların istedikleri gibi okuyup meslek sahibi olmuşsun bence onlarıda kırmadan tatlı dille çözebilirsin en azından bi tanışmaya gelsinler aileler bi tanışsın sonra babanda yumuşar babanı ikna etmek içinde araya annenin girmesi lazım kolay gelsin sana cnm zor işler bunlar

gec kaldım kusura bakma ama isteme söz 15 tatil derken kendimi memleketten 1000 km uzaklıkta neti daha yeni buldum:1:

söz yaptık Allaha şükürler olsun şimdilik her şey iyi gibi.. Rabbim bozmaz inş..arada özlem var sadece onunla da baş etmeye calışıyoruzz..

Allah tamamina erdirsin insaallahh.. cok sevindim senin adina .. ;) mutluluklar sizinle olsun .. :52: :54:

Back