- 22 Ekim 2016
- 226
- 769
- 103
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Elbette evlat için her şey oldurur anne babalar:)Regl olduğumda annem ve babam bana hediye almışlardı. Benzer mantık :)
Benide sevmezlerdi o ailede olsaydım,başka konularda susabilirim ama bu konuda isterse dünya yansın,bunu yaptırmam,sapıkmısınız derim direk...Off ya insanı katil ederler.
Sürekli diken üstünde olur insan bu ne?
Ay acaba kim ne yapacak diye diye delirir insan.
Ben böyle bir ortamda olsam kesin sürekli tartışma çıkardı,kimse beni sevmezdi o aileden. Zaten bende görmek istemezdim hicbirini.
Allah yardımcınız olsun
Ben de o bez krem reklam bebeklerine üzülüyorum.Rızası dışında teşhir ediliyor çocuklar.Çocuk haklarını saymaya sıra gelince bilmeyen yok,ama uygulama içler acısı...O kadar dertlendiğim birşey ki bu!Ama bunu yapan insanlar nedense anlamakta zorlanıyorlar bazı şeyleri, illa yaşayarak mı görmek gerekiyor allah korusun...
Ben bebek bezi, pişik kremi vs reklamlarındaki görüntülerden de son derece rahatsızım...O sevimli görüntüler bizde güzel duygular uyandırıyor ancak bundan cinsel haz alan hastalar var..Bilsek de bilmezden gelsek de lanet olsun ki varlar ...
Geçenlerde Ayşe Arman'a uyarı yapıldı kızının bikinili fotoğrafıyla ilgili..İnsanlar birbirlerinin ne cahilliklerini bıraktılar ne yobazlıklarını ne fesatlıklarını...Asıl kara cahiller bunu bir tehlike ya da en azından sakınca olarak görmeyenler bana göre...
aynen öyle, sünnet denilen operasyon sağlık açısından faydalı diye biliyorum ben de.Pek çok gayrimüslim rahatsız oldukları için sünnet oluyor zaten. Müslümanlara has bir şey değil. Ya çocuğum inançsız olursa ben ona kötülük yaptırdım diye düşünme. Sonuçta olmuş bitmiş. Bundan sonrası için kendi kararını vermesini teşvik et bence :)
Haklısınız. Kendi zevklerini tatmin edecekler diye,kimseye çocuğumun orasını burasını mıncıklatamam,ic çamaşırına kadar almalarına müsade edemem.Benide sevmezlerdi o ailede olsaydım,başka konularda susabilirim ama bu konuda isterse dünya yansın,bunu yaptırmam,sapıkmısınız derim direk...
Kendimi gördüm bu yazdıklarınızda.
En basitinden ben başka odada yanlız bırakmaktan rahatsız oluyorum başka çocuklarla kızımı. Oturamıyorum yani,kendi evimde de salonda koşe yaptım kızıma,arkadaşları gelirse orada oynuyorlar,gözümün önünde.
Kimse kızımın odasında yatamaz ki tek kişilik yatak var fazladan orada,ben yatıyorum gece uyanıyor diyorum(ki uyanmaz,korkmaz ama),gerekirse yatıyorum odada kızımla evde misafir varsa.
Açık görüşlü bir insanım,rahat yapıdayım her anlamda ama bu konuda ekstra dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta kimin ne olduğunu bilemiyoruz,ben elimden geleni yaparım.
Aile çok tuhaf. Doğurursan da asla onlarla yalnız bırakma. Katı ve kesin kurallar koyacaksın. Darılan darılsın.
Komikler gercekten. Erkek dogurdugunuza inanamadilar da delil mi istediler acaba. Yoksa baska ne amaci olabilir ki oyle fotoya bakmaninOrası öyle tabiki Allah'tan baskın bir karakter olduğum için ikinci bir teklifi sunmadılar..alt bezini alırken bile kimsenin olmadığı yerde değişiyorum... Bu garip gelebilir ama ben bu şekilde ilerlemenin daha sağlıklı olacağını düşünen kişilerdenim. Aylarca gönül koymuş olsalar bile umrumda olmadı. Çocuğun resmi değil de pipisini neden merak eder ki bir insan bende burayı hiç anlamadım ! Tek tek insanları bozdum pipi yahu altı üstü neyine bakacaaksin ?
Böyle bir aile ile nasıl yaşabileceksiniz? İğrenç!
Hiçbir fikrim yok biliyor musun bende öyle düşündüm ilk ... Yani bir iki kişi istedi bunlar da ailenin büyükleri. Herhalde inanmadıklarından erkek olduğuna... Garip... Atmadım tabi fotosunu dediğimi de aynen ilettim direkt. Pipi görmek isteyen kendi yapsın baksınKomikler gercekten. Erkek dogurdugunuza inanamadilar da delil mi istediler acaba. Yoksa baska ne amaci olabilir ki oyle fotoya bakmanin
Arkadaşlar,beni bu konuda rahatsız eden bir şey daha var.Bazen görüyoruz tvde,düşünceli öğretmenleri tenzih ederim ama,mesela okulda,kendi,gözetimine emanet edilen çocukların belki komik,bazen zavallı yoksul,bazen şarkı türkü söyledikleri görüntülerini sosyal medyada paylaşıyorlar.Ben bundan çok rahatsızım.O çocuğun ya da ailesinin rızası mı alınıyor sank.Bu benim çocuğuma yapılsa göz yummam,davacı olurum.Sonuçta ben çocuğumu onlara emanet ediyorum.Onlar emaneti korumak zorundalar.Bu da bir çeşit istismar bence.Paylaşmak istedim...
Arkadaşlar,beni bu konuda rahatsız eden bir şey daha var.Bazen görüyoruz tvde,düşünceli öğretmenleri tenzih ederim ama,mesela okulda,kendi,gözetimine emanet edilen çocukların belki komik,bazen zavallı yoksul,bazen şarkı türkü söyledikleri görüntülerini sosyal medyada paylaşıyorlar.Ben bundan çok rahatsızım.O çocuğun ya da ailesinin rızası mı alınıyor sank.Bu benim çocuğuma yapılsa göz yummam,davacı olurum.Sonuçta ben çocuğumu onlara emanet ediyorum.Onlar emaneti korumak zorundalar.Bu da bir çeşit istismar bence.Paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?