• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İstemede ayakkabı krizi :)

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Merhaba kızlar isteme ve söz bir arada olacak...İstemede ayakkabı mı giydiniz ? Kimisi evde ayakkabı mı giyilir o zaman misafirlerde ayakkabıyla girmeli sen ayakkabılı damat ayakkabısız olur mu diye kafamı karıştırdı :26: siz de nasıl oldu ne giydiniz gelenler ayakkabıyla mı girdi eve ? yardımlarınızı bekliyorum

tabi ki de ayakkabı giyilir elbisenizin bir bütünüdür bu mutlaka giyin derim ben. Ben de gelenler ayakabisiz di biz onlara misafir terligi verdik onları giydiler yani bizde usul böyledir herkezın ki farklı olabilir

kesinlikle ayakkabılı olmalısın die düşünüyorum digerlerinin ayakkabıyla girip girmeyeceği size kalmış bişi ama sen ne olursa olsun ayakkabılı olmalısın

bende ayakkabı giyilir diye düşündüm zaten ama damat ne giycek fotoğraflarda komik olur dediler bilemedim yani :S

dediğm gibi biz misafir terligi vermiştik eşime de ama çok sorun ediyorsan hiç de ayak kısmını fotoya almayın

damatta ayakkabılı olmalı bence. dışardan girerken ıslak bir bezle ayakkabıların altını silmesini isteyebilirsiniz. yada daha önceden ayakkabısını isteyin dışarı ayakkabılarını çıkarıp onları giysinnn :31::31:

mutlaka ayakkabı giymeli,düşünsene takım elbisenin altına terlik mi giyecek?? benim eşim başka ayakkabıyla gelip eve girincede takımın altına giyeceği ayakkabısını giymişti bi odada...yani yanında getirmişti...merak etme kimse aa onlar giymiş bizde ayakkabıyla girecez demez:) çünkü o günün özeli sizsiniz...

mutlaka ayakkabı giymeli,düşünsene takım elbisenin altına terlik mi giyecek?? benim eşim başka ayakkabıyla gelip eve girincede takımın altına giyeceği ayakkabısını giymişti bi odada...yani yanında getirmişti...merak etme kimse aa onlar giymiş bizde ayakkabıyla girecez demez:) çünkü o günün özeli sizsiniz...

ben de aynen arkadaşın olayı gibi yapın diye düşünmüştüm :)

Terlik dediğim önü kapalı erkek terligidi gayet te hoş duruyor du bence erkeğin ev içinde ayakabi giymesi doğru değil

Terlik dediğm önü kapalı erkek terligidi kötü durmuyor du ama ayakkabıda olabilir

misafirlere terlik vermeyi düşünüyoruz herkesi ayakkabıyla alamayız tabi ev sonuçta ama verilen cevaplara göre ben mutlaka ayakkabı giymeliyim yarın gidip ayakkabı bakayım :)

canim bencede ayakkabi giyilir, amaaa disarda daha once giydigin birsey olmaz herhalde zaten. ilk giyecegin icin sorun nedir???

diğerleri giyer veya giymez onların sorunu olsun, ama gelin ve damadın giymesi lazım bence, sen o güne özel bi kıyafet giymeyecek misin sonuçta, bu nedenle de giymelisin bence. nişanlında giyebilir, o gün için özel bi ayakkabı alır yada ayakkabıları silinebilir. en azından fotoğraf kısmında giymeli bence.

Ben ve nişanlım ayakkabı giymiştik.Gelenler çıkarmıştı ayakkabılarını terlik giymişlerdi.
Ayakkabı elbiseyi tamamlayandır zaten o gün terlikle gezilmez evde.

Benim nişanlımın adetlerine göre damat eve geldiği ayakkabılar ile girermiş.
Fakat kayınvalidem temiz ve titiz bir insan olduğu için, aynı zamanda böyle bir saygısızlık yapcak insanlar olmadıkları için yanlarında yedek ayakkabı getirmişler ;)
Bende ayakkabı giydim, nişanlımda ayakkabı giydi. Bizimde isteme + söz bir arada olmuştu...
Ay o günler geldi aklıma :)

$221936_10150232759194993_7258460_n.jpg işte ayaklarımız :9: :9:

O gün için erkek ve bayan ev terliklerimiz vardı. Almıştık annem ile.
Fakat genelde kayınvalidemin tarafı ve bizim taraftan olan kişiler kendi ev içinde giyecekleri ayakkabıları veya süslü terlikleri yanında taşıyan insanlar :)
Pek sorun olmadı o açıdan :34:

o gün nasılki nişanlanacak çift misafirlerden daha hoş giyinip süslenecekse ayakkabı da onlar için extra bir durum...herşeyleriyle bütün olmalılar....pis ayakkabı tabiiki de olmaz ama terlik nasıl mantıklı geliyorsa insanlara ayakkabının mantığa uymayan ne tarafı var ki temizse tabi.....sonuçta süslü hoş terliklerinde altı ayakkabı gibi değilmi?? olay topuk kısmının kapalı olmasından ibaret:) hem eğer halılar deforme olur,parkeler çizilir gibi bir mantıkla yaklaşılıyorsa olaya erkek ayakkabısından hiç birşey olmaz...bayan ayakkabıları topuğundan ötürü zarar verir.Bence kim laf edecekse etsin sallamayın o gün sizin gününüz ve özel olun:)

Biz bütün halıları kaldırdık isteme söz nişan bi arada olucak :) herkes ayakkabısıyla girsin

Back