Söz Kesimi İsteme ve Söz

birbiriki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
4
0
36
Bursa
selam arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum
şimdi bnm erkek arkadaşım şehir dışında yaşıor. ve kısmetse 7 ağustosta isteme + söz olacak.
ailelerimiz daa önceden tanışmadı fakat o bnm ailemle bende onun ailesiyle tanışıoruz
7 ağustosta istemede tanımadan verilip söz yüzüğü takılması doğru olurmu bilmiyorum

ayrıca
sözde aile büyüklerini yani nineleri dedeleri istemiyorum :umursamaz:
o yüzden sadece isteme gibi olacak söz bohçası falan yapmayacağım
ninelerede söz nişan birarada olacak ama erkek tarafı yüzük getirmiş taktık bizde söz tepsisini verdik diyeceğiz

herşeyi çok sade istiyorum
sizde bu söylediklerimi yaparsam erkek arkadaşımın ailesi yanlış düşünürmü
sizce nasıl olur? eyvahedigeldismile

canım benide dün istediler.biz erkek arkadaşımla önceden konuşup anlaştık tepsi bohça filan istemiyoruz diye karar aldık.ikimizede çok saçma geiyor böyle şeyler.geldiler dün istediler haftayada allahın izniyle nişanımız var.biz heyecandan söz yüzüğü bile almayı unuttuk:lepi:hatta bizim öyle olduki erkek arkadaşımın annesi istanbula gitmişti bazı nedenlerden dolayı geç gelmek zorunda kaldı bizn işan yerini filan tututuk yüzükelrimiz aldık kıyafetlerimizi aldık daha sonra erkek arkadaşım ailemle tanıştı ertesi günde ben annesiyle tanıştım 3-4 gün sornada gelip beni sitediler dün yanidelikafadulden dünde konuşldu nişanda ne istenir filan diye nezaketen annem sordu iki taafta birşey istemedi.herşey erkek arkadaşımla benim istediğim gibi oldu.ay hala sözlüm diyemiyorum alışamadım:utangac:o yüzden çok sorun yapcma canım önce erkek arkadşaına sor adetleri nelermiş birde o adetlere uymak istiyormu onu sor zaten sonrası gelir canım.:1:

Bence Önce Tanıştır Canım sonra İstemem söz Yaparlar Yada İlk Önce Anneler Falan Tanışsın Ne Bilim
ama Önceden Tanışmaları Lazım bence

Back