• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme ve söz için yardım :)

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
123
Kızlar cumartesi pazar isteme ve sözüm olucak yalnız ne yapcagımı nasıl olcagını hiç bilmiyorum söz için neler yaptınız hazırlıklarınız neler :)

Canım benim isteme söz nişan hepsi birarada olcak evde olcakzaten. Annemde tık yok ben bohçalar için parçaları ufak tefek alıp koyuyorum kenara bohçaları hazırlayacağım. En sona nişanlıma alınacakları bırakıyorum.Birlikte gidip alacağız diye.
Salonda yapmaya gerek yok diye düşündük biz ,kayınvalidem de benim gibi düşünüyor.
Gelip isteyecekler... İsteme sırasında sade bi elbise giyeceğim. Kahveleri verdikten sonra büyükler konuşup söz kesildikten sonra da yüzüklerimizi takmadan önce elbise değiştireceğim.
Pasta siparişi vereceğim.
Ve bütün bu hazırlık benim sırtımda. Tek başıma yapıyorum .
Beni görmeye gelecekleri zaman da herşeyi ben yaptım . Herşey de çok kusursuzdu ,beğenildi de.
Ve düşün çalışıyorum hiç zamanım olmamasına rağmen yetişti.
Sadece ne istediğine nasıl yapılması gerektiğine iyi karar ver ....

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah herşey istediğin gibi olur seninde kolay gelsin :). Çok şükür hayırlısıyla ve düşündüğümden daha güzel bi şekilde atlattım sırada nişan var :)

Back