• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme ve söz hazırlıkları telaşında olanlar lütfen bura da fikirlerimizi paylaşalım

bizde erkek arkdsmla söz yapmk istyrz ama bir türlü yapamdk babam braz sorunlu 3 yıldır brlkte oldgmuzu bldgi halde hala görüşmemze ble laf yapıo nasl alışcak bu duruma bilemyrm

Merhaba kızlar, ben de o heyecanı yaşamaya başladım ufak ufak. 25 Ocak'ta istemeye geliyorlar. Daha çok var ama elimde olmadan heyecanlanıyorum.. Hazırlık süreci falan nasıl olacak bakalım...

Neler ikram ettinz kızlarr? :)) kaç saat sürdü? tam olark nasl geçti ayrıntılarıyla anlatın daa:)

aynen kızlar, benim erkek arkadşım da ailesiyle gelicek istemeye ocak sonu şubat başı gibi. ama nedir ne değildir, söz nasıl yapaılır, hukuku nedir bilemedim ki =) çok da heyecanlıyım aynı zamanda. Annem mevzuyu biliyo ama babamın haberi yok, annemin konuşması lazım onunla. Umarım her şey yolunda gider..

kızlar hepinizin hayırlı olsun şimdidennn ne güzel tatlı telaşlar sevinçler peki ikram oalrak nelere verceksiniz erkek tarafına minik hediyeler düşündünüz mü fikirklerniz neler:16:

kızlar hepinizin hayırlı olsun şimdidennn ne güzel tatlı telaşlar sevinçler peki ikram oalrak nelere verceksiniz erkek tarafına minik hediyeler düşündünüz mü fikirklerniz neler:16:

ben de bu soruların cevaplarını istiyorum ki, kafam tabula rasa gibi bomboş =))

ben de bu soruların cevaplarını istiyorum ki, kafam tabula rasa gibi bomboş =))

canım benimde yakında böyle bi telaşım var ben sana aklımdakileri söyliyim fikir olsun sanada :)

bizim söz ve isteme bi arada olcak o gece geldiklerinde ben sözde gelen her misafirlere $5375671157_5348d17a1d_b.jpg bu kurabiyelrden yapıp dağıtıcam kendim denedim evde yapabiliyorum çokta lezzetli oluyor güzelce paketleyp herkeze dağıtıcam erkek tarafından gelen misafrlere ise güzel süslü keselerde bayanlara havlu erkeklere ise çorap koyup vericem hatıra olarak nişanda ise herkeze $50-ADT-GULLU-KUTU-NIKAH-SEKERI-45-TL__34601329_0.jpg bu tarz şrinn kutulardan yapıcam malzemelrini falan herşeyi aldım içlerine draje çikolatalrdan koyucam nişandada bunlardan dağıtıcam fikir olmuştur umarım :16:

bi öğretmen gördüm sanki :))) :1:

he ya öğretmenim=)) ykalandık=)

şaka bi yana, erkek arkadşım ailesiyle bu hafta sonu istemeye gelicekti ama teyzesi vefat etti bi kaç gün önce ve sözü şubata erteleme kararı aldık. bu hafta sonu, hatta yarın, sevdiceğim geliyo şehrime. annemlerle tanışacak. Babam hariç tabi:1: ablama yemeğe davet edicez, eniştem abim annem ablam v ben olucaz. bi çiçek bi tatlı alıp gelicek ama o kadar heyecanlıyız ki ikimz de. :1:umarım güzel geçer yaaa... neler konuşulcak hiç bi fikrim yok malesef=):8: tecrübesi olan var mı ki acep? aile üyeleri neler sorar damat adayına =)

Back