• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme ve söz hazırlıkları telaşında olanlar lütfen bura da fikirlerimizi paylaşalım

bluedays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
607
16
68
bütün heyecanımızı ve hazırlıklarımızı fikirlerimizi paylaşalım kızlarr:)

o heyecan bende de var ama daha bir şey de belli degıl bizde beklemedeyim yanii:43:

benim bu haftasonu isteme ve söz olacaktı ama sağlık sorunu nedeniyle ertelendi herşey o kadar hazırlıklı ve heycanlıydım ki herşeyimi tasarlmıştım ama kısmet işte:(

benim bu haftasonu isteme ve söz olacaktı ama sağlık sorunu nedeniyle ertelendi herşey o kadar hazırlıklı ve heycanlıydım ki herşeyimi tasarlmıştım ama kısmet işte:(

aynen nasip kısmet bu işler.
benım bır de babam sorun ya cok otoriter yani nasıl soyleyecegımı bıle bılemıyorum:26:

biran önce anneni devreye sok derim herşeyii halleder bi bakmıssın ki herşey kolaylaşmış vakit kaybetmeden anneyi devreye koy:):)

Bende babamdan çok çekiniyordum ama korktuğum gibi olmadı o kadar rahatlamıştımki babama söyledikten sonra :1:

Söylemek için 3 gün zorladik kendimizi babam modern aile babalarından olmadığı için tersleyecek diye çok korktuk ama annem biran da söylemiş ilk başta biraz gerildi ama sonra herşey güzel oldu :1:

bende de aynı şey olmuştu anneme bırakmıştım konuyu o söylemişti baştan bi garipsemişti sorunlu olcak diyodum ama üstünden 1-2 gün geçince ister istemez benimsiyolar:)

çok şükür o evreyi atlattık sıra istemede ve sözde yapılcaklar,heyecan ve telaş:)

Bende de bu aralar o heyecan var, tanışma oldu ama hala babamda bi soğukluk var ama yapacak bişey yok alışacak. Bu pazar da istemeye geliyolar biz söz de dyaparız diye düşünmüştük ama nişan hemen olursa söze ne gerek var dedik sadece isteme olacak 3 hafta içinde de nişan olur inş. hayırlısıyla :)

Bende de bu aralar o heyecan var, tanışma oldu ama hala babamda bi soğukluk var ama yapacak bişey yok alışacak. Bu pazar da istemeye geliyolar biz söz de dyaparız diye düşünmüştük ama nişan hemen olursa söze ne gerek var dedik sadece isteme olacak 3 hafta içinde de nişan olur inş. hayırlısıyla :)

kız babası olmak kolay degil canim zamanla alisacaktir :)
şimdiden hayırlı olsun canim nişani yakın zamanda yapmayı düşünüyorsanız ayrıca söz yapmaya gerek yok bencede
ağız tadıyla mutlu bir şekilde bu günleri geçirirsiniz inşallah :16:

Teşekkür edeim kızlar :) evet istendim ve yüzükde taktık son anda gittik almaya çok güzel oldu sözüde yapmış olduk nişan tarihi kararsız daha bakalım kızmet önemli yeri atlattık çok şükürr başladık ya gerisi gelir inş. :))

Teşekkür edeim kızlar :) evet istendim ve yüzükde taktık son anda gittik almaya çok güzel oldu sözüde yapmış olduk nişan tarihi kararsız daha bakalım kızmet önemli yeri atlattık çok şükürr başladık ya gerisi gelir inş. :))

hadi hayırlı uğurlu olsun canım süper olmuş herşey başlangıç yapılmış gerisi inş.kazasız belasız gelir adım attın mı gerisni düşünmycen ne olmuş ne bitmiş farkına bile varmıycan:)

mutluluklar canımmm

dün tanışma merasimini tamamladık :)
ocakta da isteme merasimi var inşallaahhhh
gerçi ailesi gıcık etti beni azcık ya neyse

hadi gözün aydın cnım sıkıntının bi kısmını atmıssın geriside sorunsuz bi şekilde olur biter inş.:)

bazı şeyleri görmezdn gel ufak şeylerse bu güzel günlerinde kafana takmana değmez sorun yapma boşver elbet olcak böle şeyler başından herşeyi taakrsan çok zorlnrsın cnm benm

hadi hayırlı uğurlu olsun canım süper olmuş herşey başlangıç yapılmış gerisi inş.kazasız belasız gelir adım attın mı gerisni düşünmycen ne olmuş ne bitmiş farkına bile varmıycan:)

mutluluklar canımmm

Allah razı olsun canım sağol :) aynen öle o gün bile bitti ne oluyo dedim güzel telaşlarr anlamadan herşey oluyo işte :)

Merhaba 18 aralıktada beni istemeye gelecekler :) babama söylemek en zorlandığım kısımdı ama söyledikten sonra çok rahatladım :) Şimdi diğer hazırlıklar ikram vs allah hepimizin gönlüne göre versin

Back