• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi İsteme ve söz bir arada olacak neler ikram etmeliyiz?:)

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Merhaba kızlar lütfen bana fikir verin.Hftaya hem isteme hemde söz bir arada olcak bizde yemek değil de hamur işi,pasta börek yapmayı düşünüyoruz ama tam olark neler yapmalıyız?fikirlerinize ihtiyacım var:)

Pasta börek fikri yemek hazırlamaktan daha iyi zira kaç kişi gelecegini kestirmeniz mümkün olmaz kaldı ki masa olayıda sorun yaratır. Bana soracak olursan masayı açık büfe gibi hazırlayın öncelikle böylece çeşitlerin bir arada görünmesi görsel doyumlulugu yaratsın. Neler yapılacagına gelince tatlı olarak bişi yapmayın zaten bir söz pastası olacaktır. Tek tatlı olarak kalırsa lezzeti daha fazla görünür. Ufak bir hile yani.

Şİmdi devamına gelecek olursak börek çeşiti şart zira kıyma ve peynir sevmeyene alternatif olarak börek iki çeşit olmalı tuzlu pogaça türü şeyler kek türleri ve mutlaka ugraşacaksınız ama yaprak sarma olmalı zira ikrama güvenip aç geleceklerde olabilir doyurucu olmalı ikram.. Ayrıca sarılan bir dolma özen gösterildiginide ifade eder. Degişik iki tür salata (ki şimdi nette dolu tarif var) ben fazla bişi yemiyim veya ay rejimdeyim diycek olanlara alternatif olsun. Benden bu kadar nasılsa bir sürü öneri gelecektir. Ve son söz Allah sonuna kadar mutlulukla devamını getirsin sevgiler...

fikir vermek isterdim ama hiç tecrübem yok bu konularda, hatta öğrenmek lazım onun için takipteyim başlığını canım ;) ve şimdiden Allah mesut etsin :)

Bizim menü şu şekilde olacak,fikir olması açısından yazayım canım :16:

- 2 çeşit açma börek (ıspanaklı ve kıymalı)
-mısırlı garnitürlü tavuk salatası
-amerikan salatası
-mercimek köftesi
-yaprak sarma
-elmalı kurabiye
-küçük pizzalardan
-kanepe
bide pastamızla şekilli kurabiyelerimizden olucak
açık büfe şeklinde olucak,yeterli diye düşünüyorum ama aklıma geldikçe yazarım :31:

canım ne zor işler di mi bunlar:) bizimde tanışma olacak da heyecan tavan şimdiden:) senin ve konularının takipçisiyim:)
Allah hepimizin gönlündekinı hayırlı kılsın:) mutluluğun daim olsun şimdiden:):nazar:

Teşekkür ederim kızlarrr:)

nickimtrak çok teşekkür ederimm söledikleri uygulayacağımm.Verdiğin fikirler güzel:16:
gaydirigubbak aminn canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinn.Evet çok heyecanlı işler bunlar ve benim gbi panik biri için daha heyecanlı oluyor,gelişmelerden haberdar edeceğimmm inşalahhh:)Allah seninde yardımcın olsnn:1:

canım benimde temmuzda inşallah söz ve nişanım var ama ben bu ikram işini çok abartmak istemiyorum
bi pasta olacak zaten yanina tuzlu bi kurabiye tarzı bir şey bi de sarma ve içecek meyve suyu o kadar

canım benimde temmuzda inşallah söz ve nişanım var ama ben bu ikram işini çok abartmak istemiyorum
bi pasta olacak zaten yanina tuzlu bi kurabiye tarzı bir şey bi de sarma ve içecek meyve suyu o kadar
Aynen bnmde temmuzda söz nişan isteme hepsi bi arada ama bizim uzaktan gelicekler kahvaltı ve yemekte olucak, akşamda pasta ve diger açık büfe tarzında ikramlar olucak yaprak sarması börek kurabiye vs. :16:

ne güzel böyle mutlu haberleri okumak..... ALLAH tamamına erdirsin.... ikiside bir aradaysa eğer bizde geniş bir pasta börek ikramı yapılır böyle şeylerde binbir çeşit..:) inşallah bende böyle bir durumu hayırlısıyla yaşarım... bekliyorum... bir haber çıkarmı umuduyla... ... mutluluklar... bu telaşlar bile kimbilir ne güzeldir....

ne güzel böyle mutlu haberleri okumak..... ALLAH tamamına erdirsin.... ikiside bir aradaysa eğer bizde geniş bir pasta börek ikramı yapılır böyle şeylerde binbir çeşit..:) inşallah bende böyle bir durumu hayırlısıyla yaşarım... bekliyorum... bir haber çıkarmı umuduyla... ... mutluluklar... bu telaşlar bile kimbilir ne güzeldir....

Back
X