How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme isteme&söz&nişan

Katılıyorum sana
Canim simdiden hayırlı olsun hatıra olmasi icin boyle bişey yapman cok guzel ben yapamadim annem aman ne gerek var dedi icimde kaldi simdiki aklim olsa kesin yapardim. Bence sabun fikri cok guzel ayrica erkekler icin anahtarlik veya isimlerinizin baş harfi işli mendil hediye edebilirsin hatta kendin elinde yaparsan daha anlamli ve ozel olur. Soz nisan birarda olmasi konusunda ise iki aile arasinda konuşup anlasir ister bir olur ister ayri olur önemli olan kalabalik mi olacak kimler gelecek bunların konusulmasi eger kalabalik olacaksa ve disarda mekan tutulacaksa once evde söz yapmak daha mantikli ama nisan da evde olacaksa ikisi bir arada olabilir. Once bi tanismaya sohbet muhabbete gelmişlerdi bizde ikincide istediler söz oldu bir ay sonra da salon da nişan yapmistik.

Benim de aklımda sabun var. Bizim de bir akrabamız yapıyor, her iki taraf da yararlansın diye ona yaptıracağım galiba :)

Benim sabunlarımdan bahsedıyorsan, onlar nısana gelen bütün mısafırlere dagıtılacak.

canım sımdıden hayırlı olsun.. söz kesildiğinde adettir, söz mendili dagıtılır.. damatın ki biraz afilli olur, süslü yanii..bizim tarafta bır de sadece damata verılen söz bohçası vardır. :) bence hedıyeler ıcın cok yorma kendını , daha kınası dugunu bekarlıga vedası falan var,, ınan ınsan cok yoruluyor ..gercı o surec cok da zevkli ama yorucu işte :) yanı dıecegım su kı, sabun ıstıyorsan sabun yap, kadın erkek farketmez , ver gıtsın.. zaten kimi alıyor kimi almıyor.. dekupajlı sabun yapıp uğrasacagına tek tek, eşinle birlikte oldugunuz bır resmı sert bır kağıda bastır , ya da renklı fotokopi ckart, sen kes sert karton vs gıbı bısıye yapıstır.. Sabunları da renkli al, istediğin renkte kurdale ıle resımı uzerıne koyup bagla, at bunları da bır şeffaf kesenın ıcıne.. oldu bıttı.. :) sıze aıt ozl bır sey olur böylece hem unisex bır hedıye olur herkese verırsın.. fazla masraftan kaçın boyle zamanlarda derim ;) mutluluklar :)

Bu fıkır de çok hosmus :)
Teşekkür ederim
Ben sabun üzerine dekupaj yaptım bile

canım sımdıden hayırlı olsun.. söz kesildiğinde adettir, söz mendili dagıtılır.. damatın ki biraz afilli olur, süslü yanii..bizim tarafta bır de sadece damata verılen söz bohçası vardır. :) bence hedıyeler ıcın cok yorma kendını , daha kınası dugunu bekarlıga vedası falan var,, ınan ınsan cok yoruluyor ..gercı o surec cok da zevkli ama yorucu işte :) yanı dıecegım su kı, sabun ıstıyorsan sabun yap, kadın erkek farketmez , ver gıtsın.. zaten kimi alıyor kimi almıyor.. dekupajlı sabun yapıp uğrasacagına tek tek, eşinle birlikte oldugunuz bır resmı sert bır kağıda bastır , ya da renklı fotokopi ckart, sen kes sert karton vs gıbı bısıye yapıstır.. Sabunları da renkli al, istediğin renkte kurdale ıle resımı uzerıne koyup bagla, at bunları da bır şeffaf kesenın ıcıne.. oldu bıttı.. :) sıze aıt ozl bır sey olur böylece hem unisex bır hedıye olur herkese verırsın.. fazla masraftan kaçın boyle zamanlarda derim :KK66: mutluluklar :)

Back