How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme isteme&söz&nişan

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Başlıktan anlaşılacağı üzere 1 ay ıcerısınde erkek arkadaşım ve ailesi istemeye gelecek. Erkek tarafı söz nişan bır arada olsun dedıler. Cunku, ailede cıddı sağlık problemi olan bır büyüğüm var. Galiba bu sebepten böyle ıstedıler. Benım aılem henüz karar vermedı, doğru düzgün konusulmadı bıle. Kız evı.naz evıdır, moduna gırmısler :))

Neyse, benim tecrübeli arkadaslardan bir ricam olacak. İsteme akşamı bayanlara hediyelik sabun dağıtmayı düşünüyorum. Büyük ıhtımalle kendım yapacağım, dekupaj yöntemi ıle. Ya da malzemeleri alıp evde küçük sabunlar yapacagım. Genç kızlara bileklik yapayım, dağıtayım diye düşündüm ama beni ugrastırabılır dıye bıraz vazgectım.

Asıl soruna geleyım: beylere ne dağıtayım? Çorap ıstemıyorum. Anahtarlık olabılır mı sızce?

... bıraz uzattım, kusura bakmayın. Kimseyle doğru düzgün paylasamadım bu fıkrı ve heyecanımı. O yüzden buraya dokuverdım ıcımı :))

Canim simdiden hayırlı olsun hatıra olmasi icin boyle bişey yapman cok guzel ben yapamadim annem aman ne gerek var dedi icimde kaldi simdiki aklim olsa kesin yapardim. Bence sabun fikri cok guzel ayrica erkekler icin anahtarlik veya isimlerinizin baş harfi işli mendil hediye edebilirsin hatta kendin elinde yaparsan daha anlamli ve ozel olur. Soz nisan birarda olmasi konusunda ise iki aile arasinda konuşup anlasir ister bir olur ister ayri olur önemli olan kalabalik mi olacak kimler gelecek bunların konusulmasi eger kalabalik olacaksa ve disarda mekan tutulacaksa once evde söz yapmak daha mantikli ama nisan da evde olacaksa ikisi bir arada olabilir. Once bi tanismaya sohbet muhabbete gelmişlerdi bizde ikincide istediler söz oldu bir ay sonra da salon da nişan yapmistik.

Çok teşekkür ederim canım.
Vakit ayırıp yazmışsın.
Erkekler ıcın mendil değil de anahtarlık daha uygun olur gıbı gelıyor bana. Ne bıleyım, Mendili pek yakıstıramıyorum erkeğe.
Eski İstanbul beyefendılerı kalmadı yanı :))
Söz nısan olayı da konuşulacak bırkac güne. Şöyle de bır sey var kı, ben salonda nısan ıstemıyorum. Sankı düğün yapar gıbı hıssedıyorum kendımı. Yanı düğün 1 kere olsun ıstıyorum :))

Bakalım hakkımızda hayırlısı

Canim simdiden hayırlı olsun hatıra olmasi icin boyle bişey yapman cok guzel ben yapamadim annem aman ne gerek var dedi icimde kaldi simdiki aklim olsa kesin yapardim. Bence sabun fikri cok guzel ayrica erkekler icin anahtarlik veya isimlerinizin baş harfi işli mendil hediye edebilirsin hatta kendin elinde yaparsan daha anlamli ve ozel olur. Soz nisan birarda olmasi konusunda ise iki aile arasinda konuşup anlasir ister bir olur ister ayri olur önemli olan kalabalik mi olacak kimler gelecek bunların konusulmasi eger kalabalik olacaksa ve disarda mekan tutulacaksa once evde söz yapmak daha mantikli ama nisan da evde olacaksa ikisi bir arada olabilir. Once bi tanismaya sohbet muhabbete gelmişlerdi bizde ikincide istediler söz oldu bir ay sonra da salon da nişan yapmistik.

ben kadınlara yönelik düşündüm erkeklere ne verirsek verelim yarın ne verdiğimizi bile unuturlar :)
sabun yaptırdım minik şişelere gül suyu koydum bunları minik karton poşetlerde dağıtacagım nişanımda isteme günüde minik kavanozlarda kahve olucak :)

ben kadınlara yönelik düşündüm erkeklere ne verirsek verelim yarın ne verdiğimizi bile unuturlar :)
sabun yaptırdım minik şişelere gül suyu koydum bunları minik karton poşetlerde dağıtacagım nişanımda isteme günüde minik kavanozlarda kahve olucak :)

Ya canım ayıp olmaz mı erkeklere vermeyınce

benim 9 ağustos 2014te isteme söz aynı gün oldu.. o kadar stres yapmıştım ki.. söz nişan yapacak olanlara fikir açısından yardımcı olmak isterim :)

O zaman alalım tecrübelerini :)
hediyelerden başlayayım :) Daha önce söz mendili diye bir şey duymamıştım mesela. kayınvalidem kendilerinin adeti olduğunu göstermelik mendil veriliyor dedi, ben de nette araştırdım ve elif hanımla tanıştım. 'Elifinelizi' orda lavanta keseli söz mendili kadınlara, erkek mendilini erkeklere yaptırıp verdim. bir günde geldi kargo hiç bir sıkıntı yaşamadım, düşünenlere tavsiye ederim .)

bunlar benim söz mendillerim mavi erkeklerin diğeri kadınların

Eklentiler

• 10448247_443747599101248_5760971988566141443_n.jpg
    10448247_443747599101248_5760971988566141443_n.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 206
hediyelerden başlayayım :) Daha önce söz mendili diye bir şey duymamıştım mesela. kayınvalidem kendilerinin adeti olduğunu göstermelik mendil veriliyor dedi, ben de nette araştırdım ve elif hanımla tanıştım. 'Elifinelizi' orda lavanta keseli söz mendili kadınlara, erkek mendilini erkeklere yaptırıp verdim. bir günde geldi kargo hiç bir sıkıntı yaşamadım, düşünenlere tavsiye ederim .)

Güzel fıkır tabi :)
Ben sabun hazırlıyorum

Canim çok sevindim tebrik ederim
Allah tamamini erdirsin
Sabun fikrini çok beğendim
Erkekler için ise anahtarlik sadece aklima geldi.

Back