Kız İsteme İsteme, söz ,Nişan Ve Yüzük

Renesme2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
146
0
46
İstanbul
Merhaba Kızlar Aklıma Bişey Takıldı Şimdi İstemeye Gelince Yüzük Takılıyo Bu söz Yüzüğü Sayılıyo sanırım Sonra Bi daha Nişandada Yüzün Takılıyo Asıl Takıcağanız alyans Hangisi Oluyo niye 2 Defa yüzük alınıyo Ben Anlamadım gitti Bu İşi Yaa Yorumlarınızı Bekliyorum

Bahsettiğin çok eskidendi canım, şimdi geneldelde söz dediğiniz şeyde tektaşlı yüzükler takılıyor, nışandada alyans. Evlenince ikinci,bir yüzüğe hiç gerek yok, alyansını sol parmağına takarsın, olur biter

Peki Tek Taş Yerine Tamtur Alsa Olurmu ?

sen nasıl istersen öyle olur
kuralı yok bu işin
tek taşla evlenme teklif etmek amerikan filmlerinden etkilenip hayatımıza girmiş bir şey bence.
eskiden sözde taşlı bir yüzük takılırmış ama tek taş değil illa taşlı çiçekli filan olur ya da herhangi bir motifli
sen tamtur istersen tamtur takarlar.
benim arkadasıma 5 taş takmışlardı mesela.

Valla Ben Hiç Bişey Bilmiyomuşum Yavv Bnm arkadaşlarım 3 kere Yüzük aldırdılar Napıcaklar O kadar Yüzüğü Anlamadım gitti
Neyse Kızlar Aydınlattığınız İçin Çok sağolun

Valla Ben Hiç Bişey Bilmiyomuşum Yavv Bnm arkadaşlarım 3 kere Yüzük aldırdılar Napıcaklar O kadar Yüzüğü Anlamadım gitti
Neyse Kızlar Aydınlattığınız İçin Çok sağolun

benim alyansım bir tane
hic degistirmeyi de düsünmüyorum
arada baska yüzükler takarım ama alyansımın ömrümün sonuna kadar tek olmasını istiyorum
hatta o yüzden en klasiginden düz hafif bombeli sarı renkli alyans aldık

Sözde bana Tektas takildi, esim bisey takmamisti, cünkü kisa süre sonra nisanlanicaktik zaten.
ama eger uzun süre sözlü kalincaksa erkege "söz yüzügü" alinabilir.

alyans dedigin nisanda takiliyor zaten, evlenince sol parmaga geciyor hepsi bu.
Tekrardan yüzük alinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…