evet canım hepsi bir insalalh benim kesin degil daha tarih.:26: bende böyle tür istiyom kuzu ben hiç netten bakmadım dedim magazaya gidip alırım giyerim dedim.ama benimde istediğim böyle uzun ve cok acık olmıycak dantelli istiyom bende.canım netten bakayım bende bulursam yollarım ama ben magazadan almak istiyom eger nasip aolurda alırsam resmini yollarım begendiklerimide atarım canım resimlerini.buarada Allah hayırlı ugurlu etsin canım zevklerimiz ve isteklerimiz aynı insallah buluruz böyle ben hiç dısarda bakmadım bi bakayım.ama ben 1. ve 6. mavi olanı cok begendim birinciyi encok begendim
ınsaallah sende istedigin modeli bulup, hayal ettigin nisani yasarsin
Böyle sade ve dantelli modeller bugünlerde zor bulunuyor sanirim, artik hep ayni modeller satiliyor : Straplez, prenses, ...
Cok sevinirim buradan bize bir kaç resim yollayabilirsen. Senin deneme sansin var turkiye' desin. Diktirmeye çok isterler mi sence ? :26:
Canimmm çok tesekkürler yorumun için ! Allah hepimize mutlu günler nasip etsin
Ya evet bu tip elbiseler zor bulunuyor, simdi ki elbiseler ya çok açik ya çok kapali...
3. güzel de sonra düsündüm belki çok fazla siradan durabilir. Nisan oldugu belli olsun diye, daha çok öbür modellerden tercih edebilirim
Bende diktirmeni değil, mağazalarda deneyip almanı öneririm ama yurtdışında yaşıyorum demişsin sanırım, o yüzden bilemiycem. :44: Diktirmek hem çok pahalıya gelir, hem de çok iyi bir terzi bulman gerekir.
İnternetten kıyafet beğenmekten nefret ediyorum. Bir fotoğraf koymuşlar, beğeniyorsun ama kim dikmiş, nerden alınmış, kaça satılmış belli değilDiktirmeye de güvenemiyorum ben, moda tasarımcı falan bulursan amenna, ama her terziyle olacak iş değil. Hem de çok basit bir kıyafet bile, dikimle gereksiz pahalı oluyor.
Bende senin gibi üçünü bir arada yaptım. Aynı senin gibi 20-30 kişi oldu. Hani laf aramızda, nişan söz bir arada diyoruz ama nişanın ağırlığı olmuyor evdeki törenlerde. Kahve dağıtacaksın, yüzükleri takacak bir de pasta keseceksiniz. Topu topu hepsi bu işte. Ama sen diyorsan ki, yok bizimki sazlı çalgılı, ortada göbek atmalı olacak..O zaman 2. bir kıyafet olarak o uzun elbiseleri giy derim. Törenin nasıl olacağını iyi analiz et, daha bunun düğünü var, kına gecesi var, yakınlarımızın düğünleri var. Buluruz abiye giyecek yerler elbette yaa Kısacası; günün nasıl geçeceğini iyi analiz etmeni ve ona göre kıyafet giymeni öneririm. Şimdiden iyi şanslar canım...
Kesinlikle hak veriyorum birde diyelim ki siparis verdin ve geldi ama uzerinde resimde gördüğün gibi durmadi. Resmen kumar gibi birşey bu. Bende cok baktım internetten nasıl birsey alsam diye haftalarca ama istedigim gibi birşey bulamamistim. Geçen hafta modaevine gittik sagolsun cok ilgilendiler. Nisanin nerde olacağını falan sorup ona gore oneride bulundu.ve ilk denedigim elbiseyi aldim. Tasarimci süleyman Demirel in elbise. 495 tl ye aldık. Benim göbek var basen yok oyuzden birkac ufak çalışma olacak üzerinde. Ilgilenen olursa tavsiyede bulunabilirim
Nişanlığın bittiğinde fotoğrafını at ta görelim canım, hayırlı olsun şimdiden ayrıca. Aslında o kadar çok seçenek var ki dışarıda hiç internette kaybolmaya gerek yok. Tabi yaşadığın ilde bulamama ihtimalin olabiliyor o ayrı. O zamanda büyük illeri gezmek lazım, imkanlar ölçüsünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?