• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Isteme-söz-nisan hepsi bi arada ! Yardim lutfen ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Zumzum_20

Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek... <3
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
1.057
759
208
Selam kizlar,

Yeni üye oldum, sizi baya bir zamandir takip ediyorum ve sizin tecrübelerinize ve önerilerinize çok güveniyorum dogrusu ! :kkk:

Kismetse aralik ayinda nisanim olacak sevdicegimle :nazar::nazar:
Nisan dedim , ama aslinda hepsi bir arada olacak yani isteme -söz - nisan. Biz daha samimi bir ortam istedigimiz için ve bir kaç ay sonra nikahimiz olacagi için (insaAllah), evde nisan düsündük, aile arasi (en fazla 30 kisi).

Ve simdiden düsünüyorum nasil olacak, ne giyinmem lazim, ... Heyecan basladi ! :52::53:

Ilk aklima takilan sey elbisem. Uzun boylu ve normal bir vucuda sayibim (basen sorunum yok, omuzlar normal çok genis degil). Basim açik, ama çok fazla kendim açik giyinmem, asagida ki modellerden zaten anlarsiniz. Sizce hangi daha uygun evde nisan için :

$uzun-dantel-elbise-modelleri2-371x640.jpg $11045538_02.jpg $94705465_tn24_0.jpg $Champagne_Half_Sleeves_Lace_Appliqued_Beaded_Elegant.jpg $dantel-abiye-199x300.jpg $dantel-kol.jpg $k&#305;rm&#305;z&#305;-dantel-elbise-modelleri.jpg $pembe dantel uzun mango.jpg

Model olarak Mango'nun siyah dantelli olan elbiseyi begendim, ama siyah olmasi beni rahatsiz ediyor. Nisan için daha renkli ya da pudra renklerini düsünüyorum aslinda...

Bu tür elbise ile, daginik topuz saç modeli yaptirmak istiyorum, sizce nasil olur (uzun siyah saçlarim var) ?

Eki Görüntüle 820338 $images.jpg

Ve beni çok düsündüren bir konu daha var : ayni gün hem isteme hem nisan olacagindan, kahveleri ikram ederken baska klasik bir elbise giyinsem olur mu ? Rahatlik açisindan... Ama nasil giyinecegimi hiç bilemiyorum... Fikriniz var mi ? Bir kaç kombin örenebilir misiniz ? Sadece bluzun kollari dirseklere kadar ve etek diz altinda olacak..

Yardiminiz için çok çok tesekkürler simdiden kizlarrrr :38::38:

Selam kizlar,

Yeni üye oldum, sizi baya bir zamandir takip ediyorum ve sizin tecrübelerinize ve önerilerinize çok güveniyorum dogrusu ! :kkk:

Nisan dedim , ama aslinda hepsi bir arada olacak yani isteme -söz - nisan. Biz daha samimi bir ortam istedigimiz için ve bir kaç ay sonra nikahimiz olacagi için (insaAllah), evde nisan düsündük, aile arasi (en fazla 30 kisi).

Ve simdiden düsünüyorum nasil olacak, ne giyinmem lazim, ... Heyecan basladi ! :52::53:

Ilk aklima takilan sey elbisem. Uzun boylu ve normal bir vucuda sayibim (basen sorunum yok, omuzlar normal çok genis degil). Basim açik, ama çok fazla kendim açik giyinmem, asagida ki modellerden zaten anlarsiniz. Sizce hangi daha uygun evde nisan için :

Eki Görüntüle 820329 Eki Görüntüle 820328 Eki Görüntüle 820330 Eki Görüntüle 820331 Eki Görüntüle 820332 Eki Görüntüle 820333 Eki Görüntüle 820334 Eki Görüntüle 820335

Model olarak Mango'nun siyah dantelli olan elbiseyi begendim, ama siyah olmasi beni rahatsiz ediyor. Nisan için daha renkli ya da pudra renklerini düsünüyorum aslinda...

Bu tür elbise ile, daginik topuz saç modeli yaptirmak istiyorum, sizce nasil olur (uzun siyah saçlarim var) ?

Eki Görüntüle 820338 Eki Görüntüle 820339

Ve beni çok düsündüren bir konu daha var : ayni gün hem isteme hem nisan olacagindan, kahveleri ikram ederken baska klasik bir elbise giyinsem olur mu ? Rahatlik açisindan... Ama nasil giyinecegimi hiç bilemiyorum... Fikriniz var mi ? Bir kaç kombin örenebilir misiniz ? Sadece bluzun kollari dirseklere kadar ve etek diz altinda olacak..

Yardiminiz için çok çok tesekkürler simdiden kizlarrrr :38::38:[/QUOTE

bu tarza elbiseler dışarı için uygun elbiseler. Madem nişanın evde olacak sana benim tavsiyem diz altı kalem etek formatında olan üst kısmında dantel detaylı şık bir elbise seçmen ve altınada stiletto ayakkabılar giymen olur. yada yine dizaltı belde sonra tamamen bolalan tarzda çok şık elbiseler var o tarz bişeyler seçmen daha hoş olur yani ev için daha uygun. Üstelik 30 kişi kadar diyosun hareket alanın ister istemez daralıcak. sıkıntılı olacak senin için. Hem çok şık hem de rahat olursun .

bu tarza elbiseler dışarı için uygun elbiseler. Madem nişanın evde olacak sana benim tavsiyem diz altı kalem etek formatında olan üst kısmında dantel detaylı şık bir elbise seçmen ve altınada stiletto ayakkabılar giymen olur. yada yine dizaltı belde sonra tamamen bolalan tarzda çok şık elbiseler var o tarz bişeyler seçmen daha hoş olur yani ev için daha uygun. Üstelik 30 kişi kadar diyosun hareket alanın ister istemez daralıcak. sıkıntılı olacak senin için. Hem çok şık hem de rahat olursun .

Cok sagol canim zaman ayirip cevap verdigin için :38:
Sence sade kalem etek/bluz ile önlerine çiksam daha uygun, öyle mi ? Bence bu tip kombin dogru çok güzel ve sik durabilir, ama aile arasi küçük bir nisan töreni olacagindan yine de uzun elbise bakmak istiyorum. Yoksa çok basit kaçacagindan korkuyorum. Ne de olsa nisan ! :23:

O bahsettigin dizalti belden sonra bolasan tarzdan elbise nin fotorafi var mi ? Ne oldugunu pek anlayamadim... :17:

Öber KK üyeleri de cevap verirmisinizzz ! :3::3:

canım benim de nişanım evde oldu abartmadan kısa bi elbise giyiveririm diyodum ama öyle değil insan farklı olsun istiyor elbise bakarken sonuçta o elbiseyle fotoğraf da çekiliyoruz çok basit kaçmasın dimi ama :55: illa siyah beğendiysen al bence nişanda siyah olmaz diye bir şey yok mesela benim de nişan elbisem siyahtı ama herkes bayıldı :16: senin gösterdiğin fotoğraflar arasından ben yeşili çok beğendim model olarak da renk olarak da. saç modellerinin ikisi de bu elbiseye uygun olur zaten bol dantelli bir elbise seçersen saçını çok abartılı yaptırma derim. kahvelerini de dağıtırken kesinlikle dediğin gibi bir elbise tercih et sonra değiştirirsin :31: Allah kolaylık versin

canım benim de nişanım evde oldu abartmadan kısa bi elbise giyiveririm diyodum ama öyle değil insan farklı olsun istiyor elbise bakarken sonuçta o elbiseyle fotoğraf da çekiliyoruz çok basit kaçmasın dimi ama :55: illa siyah beğendiysen al bence nişanda siyah olmaz diye bir şey yok mesela benim de nişan elbisem siyahtı ama herkes bayıldı :16: senin gösterdiğin fotoğraflar arasından ben yeşili çok beğendim model olarak da renk olarak da. saç modellerinin ikisi de bu elbiseye uygun olur zaten bol dantelli bir elbise seçersen saçını çok abartılı yaptırma derim. kahvelerini de dağıtırken kesinlikle dediğin gibi bir elbise tercih et sonra değiştirirsin :31: Allah kolaylık versin

Canim çok tesekkürler cevabin için ! :38:

Siyaha bayildim evet, yesilde çok güzel zaten modeller hemen hemen ayni.
Sen nisaninda kahveleri dagitirken ne tür elbise giydin ?

Saç modeli için bence de bu tür modeller daha uygun, daha sade ve sik duruyor. Hem salonda yapmadigim için çok fazla da abartmak istemedim.

Allah herkese kolaylik versin , bu isler sandigimdan zormus ! :18:

Canim çok tesekkürler cevabin için ! :38:

Siyaha bayildim evet, yesilde çok güzel zaten modeller hemen hemen ayni.
Sen nisaninda kahveleri dagitirken ne tür elbise giydin ?

Saç modeli için bence de bu tür modeller daha uygun, daha sade ve sik duruyor. Hem salonda yapmadigim için çok fazla da abartmak istemedim.

Allah herkese kolaylik versin , bu isler sandigimdan zormus ! :18:

aynen canım çok zor ve yorucu ama aynı zamanda çok da güzel :31:

senin için hemen fotoğraf ekliyim bu istemede giydiğim elbisem (biraz pot gibi çıkmış fotoğrafta ama öyle değildi)
$100_4448.jpg

bu da nişanlığım

$100_4246.jpg

Cok sagol canim zaman ayirip cevap verdigin için :38:
Sence sade kalem etek/bluz ile önlerine çiksam daha uygun, öyle mi ? Bence bu tip kombin dogru çok güzel ve sik durabilir, ama aile arasi küçük bir nisan töreni olacagindan yine de uzun elbise bakmak istiyorum. Yoksa çok basit kaçacagindan korkuyorum. Ne de olsa nisan ! :23:

O bahsettigin dizalti belden sonra bolasan tarzdan elbise nin fotorafi var mi ? Ne oldugunu pek anlayamadim... :17:

Öber KK üyeleri de cevap verirmisinizzz ! :3::3:

canım ben etek bluzdan ziyade kalem elbise tarzı diz altı bir elbise seçebilirsin diye düşündüm. etek bluz değil yani üst kısımları dantel detaylı olabilir mesela. ayakkabı olarak da şık yüksek topuklu bir stiletto. bahsettiğim elbise için tam olarak aradığım modeli bulamadım ama bir kaç model yüklüyorum. daha çok belde oturan belden sonra prenses etek gibi dize kadar bol bir elbise bahsettiğim elbise $Screen-shot-2011-11-30-at-8.21.42-AM.png $image1xxl.jpg $ASOS-midi-dress-&#163;45.jpg çok yakın bir zamanda bir mağazada kırmızı bir tane görmüştüm çok da şıktı dümdüz sadece sırtı bel hizasına kadar çok hafif açıktı çok hoşuma gitmişti çalışıyordum fırsat bulup giremedim :(

canım kusura bakmada ben hıcbırını beğenmedim...
nedenı sankı genç kız işi değilde orta yaş işi gibi.bıde türbanlı elbısesı gıbı hıssı uyandırdı bende.

canım ben etek bluzdan ziyade kalem elbise tarzı diz altı bir elbise seçebilirsin diye düşündüm. etek bluz değil yani üst kısımları dantel detaylı olabilir mesela. ayakkabı olarak da şık yüksek topuklu bir stiletto. bahsettiğim elbise için tam olarak aradığım modeli bulamadım ama bir kaç model yüklüyorum. daha çok belde oturan belden sonra prenses etek gibi dize kadar bol bir elbise bahsettiğim elbiseEki Görüntüle 820643 Eki Görüntüle 820656 Eki Görüntüle 820657 çok yakın bir zamanda bir mağazada kırmızı bir tane görmüştüm çok da şıktı dümdüz sadece sırtı bel hizasına kadar çok hafif açıktı çok hoşuma gitmişti çalışıyordum fırsat bulup giremedim :(

Kirmizi elbise çok guzel, öyle bir sey olabilir aslinda, az daha uzun olsaydi keske ..
Olacak olacak, en sonunda elbisemi bulacam ! :53::53:

Tesekkürler fotoraflar ve yorumlarin için canim :38:

canım kusura bakmada ben hıcbırını beğenmedim...
nedenı sankı genç kız işi değilde orta yaş işi gibi.bıde türbanlı elbısesı gıbı hıssı uyandırdı bende.

Sagol canim, o da senin düsüncen.
Tabi ki herkesin zevki ayri :-)

Ben daha çok kapali modellere bakiyorum, kendime yakistiriyorum :-)

Yorumun için sagol :38:

yeşil olana bayıldım bulsam hemen alırım :)) cok şık ve sade bence.. yaşını bilmiorum ama ben 27 yaşındayım ve bu elbiseyi giyerim.. saç olarak da ikisi de çok güzel :)) Allah mesut etsin canımm:54:

Bence pudra ve yeşil elbise hoş.
Ama nişanınız evde ise diz altı elbiseler daha rahat oluyor.Yinede sen bilirsin cnm:34:
Bnde sözümde zümrüt yeşili taftadan bir elbise giymiştim.

yeşil olana bayıldım bulsam hemen alırım :)) cok şık ve sade bence.. yaşını bilmiorum ama ben 27 yaşındayım ve bu elbiseyi giyerim.. saç olarak da ikisi de çok güzel :)) Allah mesut etsin canımm:54:

Tesekkürler canim yorumun için :38:
Benim de yasim 28, 29 olacam yakinda. Onun için de biraz bu tip modellere düskünüm heralde :34:
Yesil olan güzel de bir bulsam bende !

Sizce ne kadara maal olur bunu diktirmek ? :17:

Bence pudra ve yeşil elbise hoş.
Ama nişanınız evde ise diz altı elbiseler daha rahat oluyor.Yinede sen bilirsin cnm:34:
Bnde sözümde zümrüt yeşili taftadan bir elbise giymiştim.

Sagol canim fikrini verdigin için ! :38:
Yesil gerçekten çok güzel, bir de esmer oldugum için yakisir diye dusunuyorum :30:

Selam kizlar,

Eki Görüntüle 820329 Eki Görüntüle 820328 Eki Görüntüle 820330 Eki Görüntüle 820331 Eki Görüntüle 820332 Eki Görüntüle 820333 Eki Görüntüle 820334 Eki Görüntüle 820335

canım tam benim istediğim kıyafet ve sac modeli bende böyle istiyorum acık degil kıyafetler ama sık sac modelide böyle güzel naptın kıyafet aldınmı bu kıyafetleri nerde buldun kuzu cok güzeller 1 2 4 6 yı begendim canım bende dantelli istiyorum bide vücudumu cok sarmayan göbüsüm cıkmasın die.bu kıyafetler tam aradıgım acık degil

Son düzenleme:
Selam kizlar,

4.elbiseyi cok begendim ben de boyle kapalı elbiseleri seviyorum cook yakısır size de inşAllah, Allah gönlünüze göre versin :16:
bu arada canım ben evde olacagını okumamıstım 3.de uygun olabilir biraz daha salaş eve uygun gibi :)

Son düzenleme:
canım tam benim istediğim kıyafet ve sac modeli bende böyle istiyorum acık degil kıyafetler ama sık sac modelide böyle güzel naptın kıyafet aldınmı bu kıyafetleri nerde buldun kuzu cok güzeller 1 2 4 6 yı begendim canım bende dantelli istiyorum bide vücudumu cok sarmayan göbüsüm cıkmasın die.bu kıyafetler tam aradıgım acık degil

Sagol tatlim, begendigine sevindim ! :38:
Ben simdilik sadece fikir edinmek için arastirmaya basladim, çünkü nisanim sene sonunda olacak ancak ... :17:
Ama bu tür kiyaftleri çok seviyorum ve sanirim böyle bir model alacagim. Tek problem, nerden alacagimi bilemiyorum. Yurtdisinda oldugum için böyle abiye butikleri felan pek fazla yok, ya zevkime uymuyor, ya da çok pahali. Ahh Türkiye'de olacaktim kiii ... :25::25:

Senin söz/nisan ne zaman kismetse canim ?? Istersen sende burada begendigin elbiseleri paylas ;-)

Ya bi de isteme ayni gün mü olacak sende de ? Ne tür elbise giyineceksin o an ?

4.elbiseyi cok begendim ben de boyle kapalı elbiseleri seviyorum cook yakısır size de inşAllah, Allah gönlünüze göre versin :16:
bu arada canım ben evde olacagını okumamıstım 3.de uygun olabilir biraz daha salaş eve uygun gibi :)

Canimmm çok tesekkürler yorumun için ! Allah hepimize mutlu günler nasip etsin :38:
Ya evet bu tip elbiseler zor bulunuyor, simdi ki elbiseler ya çok açik ya çok kapali... :19:
3. güzel de sonra düsündüm belki çok fazla siradan durabilir. Nisan oldugu belli olsun diye, daha çok öbür modellerden tercih edebilirim :16:

Sagol tatlim, begendigine sevindim ! :38:
Ben simdilik sadece fikir edinmek için arastirmaya basladim, çünkü nisanim sene sonunda olacak ancak ... :17:
Ama bu tür kiyaftleri çok seviyorum ve sanirim böyle bir model alacagim. Tek problem, nerden alacagimi bilemiyorum. Yurtdisinda oldugum için böyle abiye butikleri felan pek fazla yok, ya zevkime uymuyor, ya da çok pahali. Ahh Türkiye'de olacaktim kiii ... :25::25:

Senin söz/nisan ne zaman kismetse canim ?? Istersen sende burada begendigin elbiseleri paylas ;-)

Ya bi de isteme ayni gün mü olacak sende de ? Ne tür elbise giyineceksin o an ?

evet canım hepsi bir insalalh benim kesin degil daha tarih.:26: bende böyle tür istiyom kuzu ben hiç netten bakmadım dedim magazaya gidip alırım giyerim dedim.ama benimde istediğim böyle uzun ve cok acık olmıycak dantelli istiyom bende.canım netten bakayım bende bulursam yollarım ama ben magazadan almak istiyom eger nasip aolurda alırsam resmini yollarım begendiklerimide atarım canım resimlerini.buarada Allah hayırlı ugurlu etsin canım zevklerimiz ve isteklerimiz aynı insallah buluruz böyle ben hiç dısarda bakmadım bi bakayım.ama ben 1. ve 6. mavi olanı cok begendim birinciyi encok begendim

Son düzenleme:
Back