Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim babam böyle birşeyi hayatta kabul etmez. Bize de haftaya pazar gelecekler dedim babama. Üstelik ailesiyle de tanıştık ama sadece babalar tanışmadı. Babam damat adayıyla tanıştı konuştu. Ami şimdi de diyor ki neden geliyolar ben daha tanımıyorum kimseyi. İsteme falan olsun bile istemiyor. önce gelip tanışacakmış sonra birdaha gelip isteyeceklermiş sonra babam düşünüp kararını söyleceklmiş anca 4. gelişlerinde söz yüzüğü takılacakmışmışmışş Ben gelsin istesinler diyorum ama pazardan domates mi alıyolar diyo yaaa Ahh bu babammm
Kızlar bizimde isteme ve söz aynı gün olacak erkek arkadaşımın aileside söz nişan bi arada olsun masref olmasın diyor.
ama annem masraf olsun diyor hepsi biearada olursan bişey anlamayız diyor
İyi valla masraf olmasın diye yeri gelmişken düğünü de yapın gecenin geri kalanında...
Olur mu hiç yahu? :44:
Hamama giren terlermiş yok öyle kolay iş
Merhaba arkadaşlar;
Yıllardır takipçiniz olmama rağmen aranıza yeni katıldım...
Görüşlerinize ihtiyacım var. Söz ve nişan birarada olsun istiyorduk. Şimdi istemeye geldiklerinde hepsi birarada olacak. Yanlış mı yapıyoruz bilemedim ama çok masraf olsun istemiyoruz. Eve istemeye geldiklerinde yüzükleri takıverip nişanlanmış olacağız. Ailem zaten eş adayımı tanıyor ve damatları olsun istiyorlar, vermeme gibi bir durum söz konusu değil yani :) İlk o gün tanışacaklarına göre, o gün nişanlanmak garip mi olacak? Forumdan takip ettim, hep 2. veya 3. aşamada nişan olunuyor.
Merhaba arkadaşlar;
Görüşlerinize ihtiyacım var. Söz ve nişan birarada olsun istiyorduk. Şimdi istemeye geldiklerinde hepsi birarada olacak. Yanlış mı yapıyoruz bilemedim ama çok masraf olsun istemiyoruz. Eve istemeye geldiklerinde yüzükleri takıverip nişanlanmış olacağız. Ailem zaten eş adayımı tanıyor ve damatları olsun istiyorlar, vermeme gibi bir durum söz konusu değil yani :) İlk o gün tanışacaklarına göre, o gün nişanlanmak garip mi olacak? Forumdan takip ettim, hep 2. veya 3. aşamada nişan olunuyor.
Merhaba arkadaşlar;
Merhaba arkadaşlar;
Benim erkek arkadaşım benden 1000 km uzakta ve ailesi de öyle
Bu ay içerisinde beni istemeye gelecekler ve o kadar uzaktan gelmişken biz de isteme ve sözü bir arada yapacağız mecburen.
Çünkü çok fazla kalamayacaklar da
Ailesini geçtim de sevdiceğim kalabilseydi şöyle bir süre keşke
Ben bu tarz törenlere dair hiç bir şey bilmiyorum, hiç bulunmadım da birinin isteme-söz töreninde
Kızlar bana yardımcı olun nolur ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım?
Bu arada elbisemi bile aldım, beyaz uzun bir elbise pudra rengi ceket ve aynı reklerde kısa topuklu bir ayakkabı. Sizce uygun mudur peki?
istemeden önce damat tarafı üç defa geldi ilki tanışma, sonrasında biz onlara gittik. ikinci sefer de yemeğe geldiler üçüncü seferde ise isteme gününü belli etmek için geldiler bu arada aileler bayağı kaynaştı tabi sözde yaklaşık otuz kırk kişi vardı evimizde rahat geçti tuzlu kahvemi gönlümce pişirdim. Büyüklerimiz akrabaların nişana gelmek isteyeceklerini söylediler hali ile evde böyle bir şey olmaz bizde salon tuttuk 4 şubatta gerçekleşti nişanımız düğün gibi oldu bohçalar alındı verildi. Karşınızdaki ailenin ve sizin ailenizin imkanı varsa salon nişanını tavsiye ederim.Ama çok yüklü masraf olacağını düşünüyorsanız evde de yapılabilir bunlar ama isteme söz nişan üçü aynı gün olmasına karşıyım nişan ile arada bir hafta da olsa şartlarınız uygunsa mesafe bırakın. Her şey formalite gibi geliyor ben nikahtan da olsa giderim masraf olmasın demek kolay görünüyor ama bence para kazanılır ama bu anılar tekrar yaşanmaz tekrar nişan kıyafeti giyemezsiniz isteme esnasındaki heyecanı aynı duygularla yaşayamayız gönlünüzce imkanlarınız elverdiğince herşeyi yapmaya çalışın şimdiden mutluluklar dilerim^^
canım teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için
bizde aynı şeyi düşündük ama
her gidiş geliş sonuçta harcanan bir yol parası ve yapılan masraf olacak
acaba diyoruz geldiklerinde burda kalacakları kimse olmadığı için
öğretmen evi falan mı tutulsa die düşündüm
çok kalabalık olacağımız için zaten bir salon tutulacak
ama işte isteme-söz-nişan nasıl gelişecek hala düşünüyorum bulamıyorum
dediğin gibi zaten defalarca gelinip gidiliyor
bilmiyorum walla nasıl olcak
dediğin gibi hepsinin ayrı bir anısı olacak ileride