canım sana akıl vermek gibi olmasın ilişkinizide bozmak istemem.Ama ben 2 yıldır görüşüyorum erk arkımla.hem pırlantanı alırım ne istersen falan dıyodu.sonra alma vaktı gelince çok pahalı normal altın tek taş alsam olurmu demeye başladı.önce tamam masraf olmasın dedım sonra benım yenı evlenen 2 ark var.bana sakın baştan bırakma ipleri herkesın var sende aldır dedıler bende kabul etmedım.pırlanta istedim o da aldı.cok pahalı değil benımkıde 1500 lıraydı ama en azından kolay lokma olmadığımı anlasın
ama tabı sen bilirsin.
evet aklına gelebilir bir tek taş yüzünden canın sıkılır.herşeyden fazla fazla istemıyoruz sonuçta bir tek taş'ta hakkımız bence:)
benım yenı evlenen 2 ark var.bana sakın baştan bırakma ipleri herkesın var sende aldır dedıler bende kabul etmedım.pırlanta istedim o da aldı.cok pahalı değil benımkıde 1500 lıraydı ama en azından kolay lokma olmadığımı anlasın
ama tabı sen bilirsin.
Öncelikle seni böyle dolduran insanlardan uzak dur derim bugün tektaş yarın aa böyle alsaydı bilmemne aranı bozarsın eşinle kendi mantığınla hareket etmen faydana olur tatlım :)
Şimdi pırlanta aldırmayanlar kolay lokmamıMaddi gücünüz nasıl bilmiyorum ama 1500 lirayı az sanıyosunuz sanırım :) Bence arkadaşıda kendin gibi dolduruşa getirme :) Kimin gücü neye yetiyorsa onu yapsın :)
Bencede 1500 tl çok para,bir odanın mobilyası alınır.. Ben zaten illa pırlanta istemiyorum,250-300 tllik altın tek taşlar da yeter yani..
Aynen öyle :) Kusura bakmayın ama bu şunu da alayım bunu da bu paraya aldırayım mantığıyla sevdigin insanı kullanmak hiç hoş degil :)
Hayatım ben sana bişey demiyorum zaten ben sadece her ne olursa olsun dolduruşa gelme diyorum adam kalkar alamam param yetmiyo der sen de üzülürsün tavır yaparsın ,görüyoruz forum bu madidyat olaylarıyla sarsılan nişanlarla doluBaşka hiçbişeyde söylemedim söylemem de :)) ama yüzük konusu bambaşka
Hayatım ben sana bişey demiyorum zaten ben sadece her ne olursa olsun dolduruşa gelme diyorum adam kalkar alamam param yetmiyo der sen de üzülürsün tavır yaparsın ,görüyoruz forum bu madidyat olaylarıyla sarsılan nişanlarla dolu
Öncelikle seni böyle dolduran insanlardan uzak dur derim bugün tektaş yarın aa böyle alsaydı bilmemne aranı bozarsın eşinle kendi mantığınla hareket etmen faydana olur tatlım :)
Şimdi pırlanta aldırmayanlar kolay lokmamıMaddi gücünüz nasıl bilmiyorum ama 1500 lirayı az sanıyosunuz sanırım :) Bence arkadaşıda kendin gibi dolduruşa getirme :) Kimin gücü neye yetiyorsa onu yapsın :)
valla bende isteme-söz-nişan düşünüyorum.bitsin gitsin diye.zor olmaz umarım
Ben yanlış anlaşıldım bence.Tabıkı herşeyi istemek hoş değil.Ama tektaş olayı farklı birçok bayanın hayalidir o yüzden ondan feragat etme eğer istiyorsan dedim arkadaşa.Yoksa mobilyalar evler arabalar istemek değil benimki.Mesela biraz daha uygun mobilya alınıp tektaş alınabilir.tabıkı 200 300 liralıkta olur önemli olan varlığı değeri.Bizde alacaktık ama pırlantanın değeri kaybolmuyormuş daha sonrası içinde zor durumlar için yatırım dedik aldık.Yoksa ben ne kimsenin gazına gelirim nede başkasının hayatını etkilemek isterim.Ayrıca ben kimseye kolay lokma demek istemedim.Ben en baştan beri istiyordum ve bazı şeylerden vazgeçmek istemem.Ayrıca maddi olarak bende kazanıyorum onunla herşeye katılacağım sizlerde öylesiniz eminim.Ama herşeye evet dediğin zamanda olmuyor canım tecrübeyle sabit
Ben de öyle düşünüyorum, herşeye evet deyince olmuyo, birçok şey kızın içinde kalıyo,erkek tarafının çoğu onu düşünmüyo (düşünenler de vardır muhakkak) , onlar ellerinden çıkan paraya bakar, ne kadar az çıksa o kadar iyi..
valla bende isteme-söz-nişan düşünüyorum.bitsin gitsin diye.zor olmaz umarım
Bakalım canım zor olcak mı ben sana söylerim :)))
Bence daha iyi erkek tarafınıda düşünmek lazım git gel bir sürü masraf
Aynen canım bende herşeye başkaldır fazlasını iste ,doyma hiçbirşeye demiyorum.Ama artık kadın erkekle dışardada ortak çalışıyor bizimde maddi gücümüz var alırız istersek ama manevi tarafı var işin.Onun alması güzel birşekilde vermesi kadar değerli olabilir mi?Asla olamaz bence.
Ayrıca erkek tarafını zorlamak elbette doğru değil ama okuduklarıma bakıyorum buradan çoğu zaman erkek tarafı akıllık yapıp masraftan kaçmış.O zamanda insan çok üzülüyor kendi ailesi zorluk çekinceben istemem ailemi zor duruma düşürmek kesinlikle..
tüm hazırlıkları bitmiş bir nişanlı adayı olarak söyleytebilriim ki hiç zor değil ki çalışıyorum hazırlıkları sadece akşam 6 dan sonra ilgilenebildim. Erkek arkadaşımla koşturduk herşeye ona rağman içimize sine sine yetişti herşeyimiz bakalım son 2 gün kaldıı:) İnşallah sizlerin de herşey gönlünce istediği gibi olur :)
Çok korkuyorum ben de bazen yetişmez diye.. Benim erkek arkadaşım şehir dışında. Kendim koşturcam gibi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?