• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme isteme-söz-nişab üçü birarada nasıl olur?

bizim de tamnışma haftasonu oldu
ama keşke olmasaydı
bizim mesafe 5 saat bizimkilere göre çok az bir mesafe
tanışma oldu isteme nişan aynı anda olsun istiyorum yokkkkk isteme bir haftasonu nişAn diğre haftasonu ben 10 saatlik yolda geleceğim iki kez erkek arkadaşım 8 saat
yazık insanlara diyorum ben onları düşünmemeliymişim valla bıktım kızlar bu kadar sorun yaşayan var mı
tanışmaya geldiler dedim ya sevgilime demedikleri kalmadı çok esmermiş çok sessizmiş ben beyaz o siyah olmazmış daha neler neler

ama keşke olmasaydı
tanışma oldu isteme nişan aynı anda olsun istiyorum yokkkkk isteme bir haftasonu nişAn diğre haftasonu ben 10 saatlik yolda geleceğim iki kez erkek arkadaşım 8 saat
yazık insanlara diyorum ben onları düşünmemeliymişim valla bıktım kızlar bu kadar sorun yaşayan var mı
tanışmaya geldiler dedim ya sevgilime demedikleri kalmadı çok esmermiş çok sessizmiş ben beyaz o siyah olmazmış daha neler neler

ahh cnm dertler bitmiyo ya siz beğenmişsiniz yakıştırmışınız kimene beyaz siyah analmadım gitti

Ohalde resimleri bekliyoruuz ,Allah tamamına erdirsin ne güzel sorunsuz atlatmışsınız

Çook teşekkürederim evet sorunsuzdu inşallah senin de ve isteyen tüm arakdaşlarında istediği gibi geçer :)sağdan soldan fotoğrafları topluyorum gelsin hemen atarım :))

ama keşke olmasaydı

bizde aynı anda yaptık ama çoğu aile dediğin gibi aynı gün hepsini istemiyolar arada mesafe olunca uzatmanın anlamı yok aslıonda ama onlarıda anlamak lazım hadi buna taktılar diyelim de tipine niye söyleniyolar ki sen beyendikten sonra onlar kişiliğine baksınlar görüntü geçici sonuçta . birde ilk tanışmada bülbül gibi şakıycak hali yokki çekinmiştir çocuk :) üzme kendini bak tamam demişler gün bile düşünmüşler problem çıkarmamışlar pek iyi taraflarını düşünüp tadını çıkarr , kız tarafısınız nasılsa gerekirse 2 değil 4 kerede gelicekk artıkk , hayırlısı olsunn

üçlü dörtlü paket yaptıranlar (tanışma-isteme-söz nişan) ne çokmuş ben de bi tek ben varım böyle düşünen sanıyodum.. Uzak olmak çok zor ya.. Hadi söz nişan böyle atlatıldı kına düğün evden gelin alma nasıl olcak bi de bunu aydınlatabilsem kafamda..

kına düğün falan da atlatılır 2-3 günlük kalıcak yer bulurlar heraldede asıl ev tutma eşyaları beyenme o süreçte sürekli gelgit yapıcak bir taraf uzaklık cidden zor olsa gerekk

kına düğün falan da atlatılır 2-3 günlük kalıcak yer bulurlar heraldede asıl ev tutma eşyaları beyenme o süreçte sürekli gelgit yapıcak bir taraf uzaklık cidden zor olsa gerekk

Herşeyi düşünüyorum,çok zor gerçekten

ama keşke olmasaydı

Allah kolaylık versin canım zor gerçekten. Bizimde 1 ay sonra isteme söz nişan hepsi bi arada olucak. Babam başta baya bozuldu ne o öyle oldu olcak paket yapıp gönderelim kızı diye. Ama ikna ettik sonunda. Bizimde mesafeler uzak e Erkek arkadaşım askerde izin konusuda sıkıntı olucak. Hem daha önce ailesiyle babam hariç hemen herkes tanıştı ve babam yurt dısındayken gelmişlerdi ziyaretimize. Hem masraf hem de insanlara yorgunluktan başka bişi değil. En azından sözle nişan bi arada yapılabilir diye düşünüyorum senin içinde. Çünkü istemeyle sözü bir düşünüyorum nedense hep ben. Hepsinin ayrı ayrı uzatılması artık pek kalmadı. İnşallah sizin için hayırlısı neyse o olur canım :) Önemli olan sizin mutluluğunuz. Zaten yeterince stresli oluyoruz. Bu güzel anların tadını çıkarmak varken bide ailenin üzerimizdeki stresi artırması kötü oluyo. arada kalan biz oluyoruz çünkü.

İlk olarak tanışma yemeği ver bence. Tanışın kaynaşın. Daha sonra isteme olur. Sözünüz kesilir ve nişan gibi takı falan takarsınız. Kuzenimin de böyle olmuştu. Tanışma yemeği olmadı ama. Önceki nişanlısı vefat ettiği için birkaç sene önce böyle oynamalı müzikli şeyler pek istemiyordu. Yaparsan sorun olmaz. Hem o kadar yoğunluktan heyecan falanda kalmaz. :)

kızlar ben geldim.çok zaman oldu ama hiç vakit bulamadım.
Nişan oldu herşey çok güzeldi.Geldim tekrar annemler düğün salonu ayarlamışlar çok güzel bayıldım açık havada hoş bir yer.eşyaları begendık.evi tuttuk.erkek tarafında olacak düğün içinde salon tutuldu.haftasonu izmirden gelinlik bakıcam:))ay herşey halloluyormus boşuna korkmuşum:))

bu isteme işi insanda ne stres yapıyormuş :) pazar günü istemeye gelecekler sanki canımı almaya geliyorlar.garip bir hiss.mutluyum ama hüzünlüyümde

Back