isteme arefesinde annem

Kızım daha 1 yaşına yeni girecek ben şimdiden annemi daha iyi anlar oldum.. Hele düğün zamanını hiç kestiremiyorum abla, haklısın.

Çok zor hayatım yaşayınca çok daha iyi anlıyorsun bunları..
Geçen gün çeyizlik olanları çıkardım boğazıma yumru oturdu desem,eldende bişey gelmiyor..

Çok zor hayatım yaşayınca çok daha iyi anlıyorsun bunları..
Geçen gün çeyizlik olanları çıkardım boğazıma yumru oturdu desem,eldende bişey gelmiyor..
Bi de baba evinden çıkma olayı var
Ben ne ağlıyo bu millet derdim, ablam evlenirken bile ağlamadım. Yakın oturacak görüşecez kafasındaydım
Ama sıra bana gelince ohooo herkesten çok ağladım, toptan mı çıkardım bilmem. Herkes şaşırdı, benden beklemiyorlardı.

İşin en zor tarafıda o zaten,baba evinden çıkarken ki oluşan yoğun duygular..
Ben kendimi düşünmek dahi istemiyorum o gün..

Ceyizimde hic bir sey yok :) sadece yemek takimim ve tencerem var. Annemde onu söyledi
Daha bizim aklimiza gelmeyen neleri dert ediniyorlar bir bilsek, bosver gelip gecici bir durum bu, sen mutlu olmaya bak

Ben böyle bir iletisimsizlik ilk defa duyuyorum aile icinde.. Ablan niye senin adina annenle konusuyor? Annen niye seninle konusmuyor? Hadi babadan cekinilir bu durumlarda ama Anne bu yahu

Bence duygusalliktan degil de ..annenin pek gönlü yok gibi .. daha önce karsi cikti mi birsey dedi mi ?

Annenin genel mizacı soğuk mu normalde? Senle fazla sıkı fıkı değil anladığım kadarıyla. Her şeyi kişisel algılama. Yapı meselesi bazı şeyler..

Ben böyle bir iletisimsizlik ilk defa duyuyorum aile icinde.. Ablan niye senin adina annenle konusuyor? Annen niye seninle konusmuyor? Hadi babadan cekinilir bu durumlarda ama Anne bu yahu

Ayy inanir misniz babama dedim ki istiyorum :) o da kendi gobeginizi kendiniz kesmissiniz. Alan almis satan satmis. Allah'tan ki düzgün bir aile. Bu tercihinin yanlis olmadigini düşünüyorum ancak inşallah sonradan kötü bir taraflari cikmaz dedi. Daha rahat iletisim kurdum. Ama annem iletisime acik bir insan olsa da bu konu da tıkanıp kaldik

Bence duygusalliktan degil de ..annenin pek gönlü yok gibi .. daha önce karsi cikti mi birsey dedi mi ?

Annesinin sadece cani isterse ciddi anlamda fena bir kayinvalide olabilecegini söyledi. Bundan tereddütett8gini ssöyledi.
ancak sevgilim 3.erkek.. digerlerinin hanımları aile yapisina inanilmaz tezat. Ona ragmen bir sıkıntı yasamadilar cok şükür. Tabi onlar farkli seh8rdelerdi biz ayni sehirdeyiz. tum eltilerimden önce bildigim icin aileyi daha farkli oluyor tabi benim görme açımda.. ki biz ciddi ciddi cok uygunuz.

Bugüne kadar yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak söylüyorum. Anne ne hissediyorsa doğrudur!
Anne ne söylüyorsa haklıdır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…