Kızım daha 1 yaşına yeni girecek ben şimdiden annemi daha iyi anlar oldum.. Hele düğün zamanını hiç kestiremiyorum abla, haklısın.Aslında her iki duyguyuda yaşıyorsun çekim,işte o zaman kendi annelerimizi çok daha iyi anlıyoruz..
Ceyizimde hic bir sey yok :) sadece yemek takimim ve tencerem var. Annemde onu söyledi
Kızım daha 1 yaşına yeni girecek ben şimdiden annemi daha iyi anlar oldum.. Hele düğün zamanını hiç kestiremiyorum abla, haklısın.
Bi de baba evinden çıkma olayı varÇok zor hayatım yaşayınca çok daha iyi anlıyorsun bunları..
Geçen gün çeyizlik olanları çıkardım boğazıma yumru oturdu desem,eldende bişey gelmiyor..
Bi de baba evinden çıkma olayı var
Ben ne ağlıyo bu millet derdim, ablam evlenirken bile ağlamadım. Yakın oturacak görüşecez kafasındaydım
Ama sıra bana gelince ohooo herkesten çok ağladım, toptan mı çıkardım bilmem. Herkes şaşırdı, benden beklemiyorlardı.
Çok çok zor abla, Allah yardımcın olsun.İşin en zor tarafıda o zaten,baba evinden çıkarken ki oluşan yoğun duygular..
Ben kendimi düşünmek dahi istemiyorum o gün..
Daha bizim aklimiza gelmeyen neleri dert ediniyorlar bir bilsek, bosver gelip gecici bir durum bu, sen mutlu olmaya bakCeyizimde hic bir sey yok :) sadece yemek takimim ve tencerem var. Annemde onu söyledi
Çok çok zor abla, Allah yardımcın olsun.
Konu sahibini de erkenden ağlatmayalım
Çok çok zor abla, Allah yardımcın olsun.
Konu sahibini de erkenden ağlatmayalım
Ben böyle bir iletisimsizlik ilk defa duyuyorum aile icinde.. Ablan niye senin adina annenle konusuyor? Annen niye seninle konusmuyor? Hadi babadan cekinilir bu durumlarda ama Anne bu yahu
O gün gelsin görüşürüz ( :Bende aglamazmisim gibi geliyor. Bende oturup aşırı derecede aglarsam sonra oturup cok gülerim kendime :)
Bence duygusalliktan degil de ..annenin pek gönlü yok gibi .. daha önce karsi cikti mi birsey dedi mi ?
Rabbim huzurla kavustursun o günlere..:)O gün gelsin görüşürüz ( :
Amin inşallahRabbim huzurla kavustursun o günlere..:)
Bugüne kadar yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak söylüyorum. Anne ne hissediyorsa doğrudur!Arkadaslar
8 yillik iliskimizi güzel bir sona baglamak istedik. Aile yapilarimiz birbiriyle genel anlamda uygun. Kayinvalidem, sevgilim ve ablamla ayni meslek grubundayiz. Ailemde ayni meslek grubu ile icli dışli bir sektörde.. cokca ortak tanidigimiz var.
Sevgilimle babam 1 ay öncesinde tanistilar. Kayinvalide adayim 3 hafta önce ortak tanidiklarimizla birlikte bize geldi. Bizimle ilgili bir konu acilmadi normal bir oturma gibiydi. Annemlerin karakrerleri az cok ayni. Benim annem biraz daha soguk birisi sadece..
Dün sevgilimin annesi annemi arayacakti. Sevgilimde annen nasıl istiyorsa gönlü nasil istiyorsa öyle olsun. Sen bi agzini ara istemeye mi gelelim yoksa ailecek bi oturalim mi dedi. Bende ablam araciligi ile annemin nasil düşündüğünü sordurdum. Annem ablama babalar da tanissin öyle demis. Bende sevgilime söyledim.
Dünde annesi annemi aramis. Haftasonu size bir ziyarete gelmek istiyoruz demis. Annem bana söylemedi. Aksam söyler mi diye bekledim ancak bekledim. Bir sey söylemedi annem, morali de bozuktu.
Sabah ise geldikten sonra annemi aradim aradilar mi anne diye sordum aradilar dedi. Sonra konuşalım dedi kapatti.
Su gün gelecekler vs hic bir sey demedi annem.
Cok yakinimiz nisandan ayrildi. Güllük gulistanlik baslayan bir sey acayip sıkıntılı bir sekilde bitti. Annemin bir nevi hevesi kırıldı, zihninde düşünceler fazlalasti. Şüphe duygusu artti.
Hafifletmeye onlarin daha farkli insanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorum ancak anlamak istemiyor. Sözel olarak bir sıkıntı yok. Mesela dün avmde bi alyans gördü cok güzelmiş ikinizde begenirseniz böyle bir sey yakisir dedi.
Yani anlayamiyorum ne hissettigini düşündüğünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?