İsteksizlik

serenty2017

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
344
290
36
Öncelikle merhabalar. Eşimle ilgili durumu anlatıp dertleşmek istiyorum artık.malum herkese anlatılacak bir konu değil.
Eşimle severek evlendik ve her şey gerçekten çok yolunda idi ta kı hamile kalana kadar.hamile kaldıktan sonra cinsel hayatimiza düşük tehlikesi yaşayana kadar devam ettik ( yanlış anlaşılma olmasın her şey normaldi herhangi bir risk yoktu )esim çok korktu ve bir daha deyim yerindeyse elini bile sürmedi bana.neyse öyle böyle doğum oldu kirkimiz çıktı ama eşim hala cinsel olarak çok uzak.konusarak biraz durumu düzelttik ama şu an iki yıl oldu doğum yapali hala eski halimize dönemedik.konusmakta fayda etmiyor.cocuk fırsat vermiyor yorgun oluyoruz falan filan diyor işte.bi ara çok baskı yaptım beni aklı fikri cinsellikte olmakla suçladı.illa o işi yapmaya gerek yokmuş sarılmak opmekde ona yetiyormus.ben eşimi seviyorum ve onu hep arzuluyorum.ama çok zoruma gidiyor aynı ilgiyi ve isteği görememek..benim ihtiyaçların olduğunu anlamak istemiyor şuan ayda bir kere yapmak istemiyorum çünkü benim için hiç bir anlamı yok keyif almıyorum.ama ondan uzak kalmak ve sogumak evliliğime zarar gelsin istemiyorum.

Allah Allah bu erkeklere ne olmuş yahu ne çok konu var böyle.

Kilo aldınız mı vücudunuz fazla deforme olduysa eşiniz bundan hoşnut olmamış olabilir

Kilo aldınız mı vücudunuz fazla deforme olduysa eşiniz bundan hoşnut olmamış olabilir
Sevgili bir arkadaşımin dediği gibi hiç bir orjinalligim kalmadı. Tabi çok kilo aldım ama şuan sadece üç dört kilo fazlam var.onuda sordum açık açık.onunla alakası yok diyor.ya kocam bence düşük olayından sonra travma yaşadı.kirilma noktamız orası bence

Buna benzer bi olay yaşadım eşim istemeden canımı çok yaktı ilişki esnasında sonra benden uzaklaştı suçluluk psikolojisiyle asla yaklaşmadı ben sana zarar veriyorum diye hayır buna inanma dedim bilerek yapmadığına onu ikna ettim üstüne giderek ben istedim onu canımı yakmadığını söyleye söyleye o psikolojiden çıkardım benim eşimde işe yaramıştı sizde deneyebilirsiniz

Açıkçası hamilelik sırasında ben aşırı istekliydim.surekli eşime yanasiyordum.doktorlar normal hayatınıza donebilrsiniz demişti çünkü.birde en çok korktuğum şey olmasın hamilelik doğum aramıza girmesin diye kendimce önlem alıyordum güya .ama korktuğum başıma geldi.neyse eşim beni o kadar çok reddetti ki cinsel birleşmeyi bırak öpüşmek oynasmak bile istemiyordu.sonra bende düşündüm nasıl ki ben istiyorum seninde istememe hakkın var saygı duydum.aylarca bekledim.zaman geçtikçe bende kocamdan da cinsellikten de sogudum.bunu fark ettiğim an müdahale ettim böyle olmaz diyip.hazirlandim suslendim ortamlar yaptım tekrar teklif ettim .ben istersem oluyor şuan faydasını gördüm. Ama eskisi gibi değiliz olamıyoruz ve benim zoruma gidiyor artık.hep beni istemediği o anlar geliyor aklıma.adim atamıyorum artik

Ah camim bende ayni durumdayim forumlari karistirdim bizim gibi cok var hakikaten 8 aylik bebek hamileyken ztn hic yapmadik gibi bisey sdi ise yok cocuk uyuyo yorgun zaman mi var diye diye cinsel hayatmz ayda bir o da bes dakka laf ola beri gele. Mutsuzum esim doktora gidelim diyoda.doktorlardan hangisi olcak bilmiyorum kimdir nedir kime gidicez tavsiye lazim birde cok pahali ztn masraflar almis basini gidiyo.

İyi en azından seninki doktora gidelim aşamasına gelmiş.benim eşim her şey normal diyor.sinirlerimi bozuyor anca.
Ne biliyim yediğimiz içtiğimizden mi oluyor çözemiyorum.
Bı arkadasimiz gitmişti uzmanlığı cinsellik olan bir psikolaga .siz nasıl bir yol izleyeceksiniz

Dun bira konuştuk cocuktan snra artan tartismalardan cok rahatsizim diyo bazen beni asagliyip kiriyosun yaptiklarimi begenmiyosun icimde yer ediyo ben duygusal adamim bunlar beni cok uzuyo dedi. Birde bebek bütün lipidoyu alip goturdu surekli onun pesinde olmak kafa baska yere.gitti diyo bakalim bi sure toparlicakmiyiz ona bakicam yoksa gidicez doktorada yani bu devirde cok ciddi paralar acikcasi . Ztn harcamalarimiz cok yuksek bilemiyorum ama gitsemde sanirim once evlilik terapistini tercih edicem. Ben dunku konusmadan snra farkettim gercektende hep ona bagirip kiriyorum kotu sozler soyluyorum aslinda hic boyle biri degildim ne ara bu kdr sinirli oldum bende bilmiyorum belki bi tik daha sakin olsam aramizda yeniden isinir bilemiyorim ki

Aslında kendini güzel cozumlemissin.dusununce sürekli kavga ettigin biriyle birlikte olmayı kimse istemez.suan hayat o kadar pahalı ki insan on kere düşünüyor bı işe girmeden.
Ben bu aralar hiç açmıyorum konuyu acsamda zaten ha duvara anlatmıştım ha ona.esim çok ketum biridir çok da sabırlı bakalım nereye kadar gidicek böyle.

Bu çocuk iyi hoş ama gerçekten eşler arasıni da açıyor.dengeyi kuramiyoruz sanırım.anne babayiz ama ebeveyn olmadan önce karı koca idik.bizim aramızdaki ilişki güzel olacak ki cocukda mutlu bir evde büyüsün.benim eşimde bunu kaçırıyor sanırım.anlatamiyorum

Her konuda is hep kadina düşüyor sanırım. İnsallah cozumleriz bu konuyu. Once iyi ve huzurlu ev ortami lazim ama cocuktu isti guctu bazen gercekten insanda sabir kalmiyor

Her konuda is hep kadina düşüyor sanırım. İnsallah cozumleriz bu konuyu. Once iyi ve huzurlu ev ortami lazim ama cocuktu isti guctu bazen gercekten insanda sabir kalmiye

Her konuda is hep kadina düşüyor sanırım. İnsallah cozumleriz bu konuyu. Once iyi ve huzurlu ev ortami lazim ama cocuktu isti guctu bazen gercekten insanda sabir kalmiy

Haftada 2 3 yine iyimis ben o kadar isteksizim ki ayda 1 yada 2 kez yapıyoz. Çok kötü kendimi zorluyorum ama yok hiç bı kibirdama yok dokununca bile rahatsız oluyorum. 3 tane çocuk var onların hatrina evlilik yürüyo. Koca Allah'tan korktuğu için başkasına da gitmiyo. O artık kabullendi. İnanır misiniz kocamla 11 yıldır evliyim daha opusmedim. Çocukları uzaktan uzağa yaptık

Opusmediniz mi ama neden. Özel olacak biraz ama on sevişme yok sanırım.zaten bişey soyleyim mi su süreçte bende şunu anladım tatmin olamayınca kısa sürünce yada istediğim gibi değilse gece aktiviteleri ben de de uzaklaşma başladı.ve bende istemiyorum artık.
Şuan zevk almıyorum o yüzden bana gereksiz gibi geliyor artık sizin de mi öyle acaba.
Eşiniz bu durumdan memnun mu peki

Değil ama beni sevdiği için katlaniyo sanki sevmese şimdiye çoktan gittiydi buradaki yorumları görünce kendimi bı yetersiz hissetmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…