Bi bakıma doğru ancak evli bi insanın özel sınırları belli değilmidir sizce..flört ya da arkdaşlık olsa evet..o dönemlermzde ben telini elime dahi almazdım..Sizde tavır yapacaksanız ve cevap bekliyorsanız o sofrayı hazırlanayım. Tutarsız olursanız üste çıkar.
Yalnız tavır takındığınız için bu sözlerim yoksa takıldığınız noktayı desteklediğimden değil.
Mesafeyi uzatması, isteksiz oluşu başka bu tür videolar izlemesi çok başka ki daha kötü içerikli alanlara girmemesi de gerçekten söylediği gibi aklının cinsellikte olmadığını gösteriyor .
Böyle konularda daha sakin olmalısınız. Hiç bir insan özel alanında yakalansa boynunu büküp özür dilemez. Elbetteki uste çıkacak tavırlar yapacak.
Bu tip ozel alanlarda halkanın içine girerseniz devre dışı kalırsınız. Zamanla dahada ilerletir. Sizden uzaklaşır ve gizlice izlemeye fırsat kollar.
Ve en önemlisi içine kapanır.
Tabiki o esnada o da panik yaşadı..gerildi..şöyle yapsaydım belki daha iyi olacaktı;o an gördümya sakince devam edip hiçbişi sölemeyip daha sonra konuşacaktım..tımmm..işte o anki kafa salim kafa olmadığı için böle oldu zaten..bakalım şuanda triplerde..o kırıldıya o narin hassasya...