isteksizlik ve kuruluk sorunu?

asya60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
332
2
96
İzmir
hanımlar benim son zamanlarda vajinal kuruluk problemim var ve eskisi kadar istekli değilim.çok psikolojimi bozuyor bu durum ki ben normalde çok ıslanırdım.bekarken prolaktinim yüksekti acaba yinemi yükseldi bu mudur bunun sebebi bilemiyorum.bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?

Konuna bilimsel bi açıklama getiremeyeceğim ama sanırım durumun tamamen psikolojik. Yani psikolojimi etkleyecek br durum yok bile desen, bilinçaltına buna sebep olan bişeyler var olabilir. Bu konuyu eşine açmanı ve yeni şeyler denemenizi öneririm. Bazen monotonlaşan şeylerden dolayıda isteksizlik olduğu oluyor.

Kuruluk kısmına gelince, ilişki sırasında yada öncesinde kendini tatmin edip, kendi istediğin şeklde yön verirsen birleşmeye sanırım durum çözülecektir.

bende artık psikolojik olduğunu düşünüyorum var tabi sorunlarım olmazmı demekki birbirini tetikliyor konsantre olamıyorum çünkü çoğu kez zor bir durumevlilik için ama bi an önce kurtulurum inşallah

canım bence de yasamındakı olaylar hayatını etkıleyebılır. benımde hayatımdakı olaylar bazen cok byuk etkı yapıyor.isteksizliğini giderebilmen ıcın esın ve sen konusun. neden bu durumda oldugunu ve neler yapabılecegıznız hakkında tartısın.

cimbom33'e katılıyorum etraftaki olaylar çok etkiliyor bu durumda eşlerin çok rahatlıkla durumu ortaya koyup konuşması çare araması gerekir
isteksizliğin kuruluktan dolayı olabilir belki kayganlaştırcılarla bu durumu biraz olsun ortadan kaldırısan gerisi gelecektir diye düşünüyorum
birde prolatin yüksekliği başka belirtilerde gösterir baş ağrısı falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…