İsteklerimi söylemeye Çekiniyorum

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
967
1.687
Bu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?

Bu bölümdeki konulardan gerçekten çok şey öğrendim. Konu açma gereği hiç duymamıştım ama farkettim ki benim de bir problemim var.
Eşimle hemen her konuyu rahatlıkla konuşabiiliyorken konu cinsellik olduğunda isteklerimi söylemeye Çekiniyorum. Yani böyle yap, bu şekilde daha çok zevk alıyorum, şunu deneyelim mi gibi yönlendirmeler yapamıyorum. Mesela forumda g spot konusunu okudum ve gerçekten denemek istiyorum. Ama bunu eşime söylemek zor geliyor... Söylesem hoşuna gider aslında yeni şeyler denemeye çok açık çünkü. Neden böyle hissettiğimi ben de bilmiyorum. Bu durumu aşabilmem için bir öneriniz var mı?
Evet soylesen hosuna gider 😅biraz kendini zorla ve soyle tek cikis yolu

Ben de bir kere söylesem çekinmicem gibi hissediyorum ama 🤦‍♀️ evliliğimizin ilk zamanları ilişki için ilk adımı atmaya da çekinirdim. O problem zamanla çözüldü 🤷‍♀️
Bu da çözülür.
Tam sevişme esnasinda elini tutup istediğiniz yere yönlendirin.
Hoşunuza giden bir şey için devam et deyin mesela.
Alışılıyor:)

Ben de güya kendimi girişken, özgüvenli falan diye tanıtırım ama eşime oral yap diyemiyorum mesela... Utanıyorum... Işık açıkken de utanıyorum. Gündüz sevişiyorsak hep gözlerimi sımsıkı kapatırım. 🤷‍♀️
Ya burdaki kadınların yazdıklarını okudukça herkes rahat Bi ben böyleyim gibi hissediyordum. Ben de ışık açıkken rahat olamıyorum. Öyle vücudumu beğenmediğimden, görünsün istemediğimden de değil. Büyüsü kaçıyo gibi geliyo 😂

Ya burdaki kadınların yazdıklarını okudukça herkes rahat Bi ben böyleyim gibi hissediyordum. Ben de ışık açıkken rahat olamıyorum. Öyle vücudumu beğenmediğimden, görünsün istemediğimden de değil. Büyüsü kaçıyo gibi geliyo 😂
O kadınlar bizler miyiz:KK53:

Işığı kapat yorgan altında yiyişelim günleri galiba annelerimizin zamanında kaldı. Geceler gündüzler hep show için. :KK59: Ee madem vücudunuza da güveniyorsunuz bence siz bunu mesaj yoluyla halledersınız. Yuzune soylemeye utanıyorsanız mesajda baslatın aksama o da attıgınız yonergelere uysun nasıl ama:KK8:

Bız kadınız da adam yok sekerım:KK53:
Hatta sen soyle de dıyebılırsın
Vay be ne kadınlar var ama onun attıgını karsılayacak erkek yok yanında:KK70:
Ben de şu fölörtönle gelişmeleri gizli gizli takip edenlerdenim :KK39: belki de o adam bu adamdır, merakla bekliyoruz :KK68:

Işığı kapat yorgan altında yiyişelim günleri galiba annelerimizin zamanında kaldı. Geceler gündüzler hep show için. :KK59: Ee madem vücudunuza da güveniyorsunuz bence siz bunu mesaj yoluyla halledersınız. Yuzune soylemeye utanıyorsanız mesajda baslatın aksama o da attıgınız yonergelere uysun nasıl ama:KK8:
Mesaj taslagı ıstersen atarım :KK59: :dondurma:

Ay ben gülerim :-) mesaj mantıklı geldi okadarını yapabilirim :KK39: bi de arada şey diyorum 'bu gece rüyamda böyle bişey gördüm, çok iyiydi ' işe yarıyor bazen 😂
Rüyanda gördüğünü onun ellerini kullanarak betimlersen daha akılda kalıcı olur. :KK8:
Şimdi rüyamda şuramds bi ağrı başladı sonra şuraya indi ordan şuraya ordan şuraya falan derken  yapabılırsın ınanıyorum sana:KK53::KK70:

X