ZeyMurEl suzinin konularini okumafin mi hic? Konularinda bahsettigi kisi hep kendisiymis. Ben de okumadim ama son konuda bi arkadas sagolsun butun eski konulari birlestirdi yazdi. Biz de ogrenmis olduk.
Ooo hgKimse var mi+18 dediler duramadim
Kitabın adını şuan hatırlayamadım kiAy dümdük söylesene ne olur çok merak ettimözelden mesaj at bari.
Haha niye kizKimse var mi+18 dediler duramadim
Ben az çok tahmin ediyordum onun kendisini kastettiğini yaaa hep başkası hep başkası diyip duruyordu acaba çocuk konusu da mı kendisininZeyMurEl suzinin konularini okumafin mi hic? Konularinda bahsettigi kisi hep kendisiymis. Ben de okumadim ama son konuda bi arkadas sagolsun butun eski konulari birlestirdi yazdi. Biz de ogrenmis olduk.
Hep dinleyesi var erotik hikaye anlatayım mı onlar daha güzelTelim yavaştı ordan ona, burdan şuna bakıp anlamaya çalışırken artık eee dedim başlarım, bibi anlatsın bana.
Kullanıcı adın mı değişti. Hatırlayamadım hiç.Kitabın adını şuan hatırlayamadım ki
Hemen bakayım
Hep dinleyesi var erotik hikaye anlatayım mı onlar daha güzelnapçen suzinin başkasından olan bebesini
Bdv ye girince benim de tel cok yavasliyor. Bir de akilli tel olacaklar. Daha kk hatunlarinin hizina yetisemiyorlar pehTelim yavaştı ordan ona, burdan şuna bakıp anlamaya çalışırken artık eee dedim başlarım, bibi anlatsın bana.
Evet değişti , kitabın adını da buldum , konuyu dağıtmayayım özelden yazıyorum :)Kullanıcı adın mı değişti. Hatırlayamadım hiç.
Cunku durmak olmazHaha niye kiz
Hep dinleyesi var erotik hikaye anlatayım mı onlar daha güzelnapçen suzinin başkasından olan bebesini
Neyse artık geyik yapmayıp işin ciddiyetine gelelim.
Sizi ciddiyete davet ediyorum.
Şimdi bu bayanın kaç çocuğu vardı? 5 yaşındaki eski sevgilisinde sanırım.
En son 6 yıl önce görüştük demişti. Ama kaza haberini alması yeni.
Eski sevgilisi evli mi?
Ben ilk defa geliyorum. HeyecanlıyımCunku durmak olmazhele bibinin konusuya aboww
Alışıksın banlanmalara sen. Ben ne yaparım. Gerçi yarın cuma hafta sonu gelecek banlanabilirimKız nasıl konuşalım banlanırız açık açık değilde ucundan azcık konuşabiliriz
Bebeden once daha cok seviyodumOoo hgen sevdiğimiz +18
Evet değişti , kitabın adını da buldum , konuyu dağıtmayayım özelden yazıyorum :)
Reklamlı tarayıcı kullanïyorsanız ondan brnim gibi reklamsız aynı chrome gibi olan tarayıcj kullanınBdv ye girince benim de tel cok yavasliyor. Bir de akilli tel olacaklar. Daha kk hatunlarinin hizina yetisemiyorlar peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?