- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.996
- 798
- 43
İşte ne anladıysan benim için sexAyyyy sabahlar olmasııın, o ne laa??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ne anladıysan benim için sexAyyyy sabahlar olmasııın, o ne laa??
Sosyal mesaj veriyoruzKız dedikodu arasına kitap şeysi koymayın. Ben dedikodunun dibine vururken siz kitap okumalı mesaj koyunca çok avam ve paçoz kalıyorum yanınızda, hele hele şunlara bahhh yaaww..
Türkiye de neden okuma oranı düşükHangi konudan bahsediyorsunuz kızlar:))
bende sexili konu konuşuyorum arada kitapKız dedikodu arasına kitap şeysi koymayın. Ben dedikodunun dibine vururken siz kitap okumalı mesaj koyunca çok avam ve paçoz kalıyorum yanınızda, hele hele şunlara bahhh yaaww..
Çünkü bunlar hep sexTürkiye de neden okuma oranı düşük
Aa cidden duruyo mu halâ? Ay geliyim o zaman tekrar. Ne kadan da yuzsuzumahaha yakalarım. Yazın çok okunmuyor. Yavaştan başla. Adını listeden kaldırmayı unutmuşum Nekadar şanslısın
Aynısını şimdi bende diyecektimKız dedikodu arasına kitap şeysi koymayın. Ben dedikodunun dibine vururken siz kitap okumalı mesaj koyunca çok avam ve paçoz kalıyorum yanınızda, hele hele şunlara bahhh yaaww..
Türkiye de neden okuma oranı düşük
Hahahaha kiz ne güldüm yaÇünkü bunlar hep sex
Bibi sen Grinin elli tonu serisini okumussundur kesin.bende sexili konu konuşuyorum arada kitap
Sosyal mesaj veriyoruz
Bakma fırsatım olmuştu baya döktürmüşsünBenim kedide yemez sokaktakilere veriyorum :)
Hg
Napak burayla idarr edicez fakirler gelemiyordu ne gızel mesela ZeyMurEl
seni hep biliyorum zaten :) seninle bir kitap bulmuştuk çok küçük bir ipucundan hatırlıyorsan eğer :)Artık beni de hatırlar mısın Ondan eskiğim yok fazlam var. Daha çok kitap okuyorum
Evet benim kürksüz ahahahSen o uye misin nickin mi degisti? Kk yi biraz boslayinca yurtdisina gitmis garip turk gibi kaliorum burda yeminle
Bibi sen Grinin elli tonu serisini okumussundur kesin.
Okumadım ya filmine gitmek istedim koca kişisi kızdı ama okuyasım varda sonunu nasıl getiricem kendimle ilgilenmektenBibi sen Grinin elli tonu serisini okumussundur kesin.
Bibi sen Grinin elli tonu serisini okumussundur kesin.
Bakma fırsatım olmuştu baya döktürmüşsün
seni hep biliyorum zaten :) seninle bir kitap bulmuştuk çok küçük bir ipucundan hatırlıyorsan eğer :)
Dünden beri sizin topiğe de geliyorum
Evet benim kürksüz ahahah
Kız 10 kitap sana buradaki dedikodunun vereceği hayat dersini veremez.
Kamu spotu: Belirteyim de çok paçoz durmayayim, ayda 5 10 kitap okurum yani, okuyun okutturun...