- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
- 208
Ne konuydu be. Bibi taa buralara kadar geldim. Gel hadi kritigini yapak şunun
Yapın yapın burada kritik yapın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne konuydu be. Bibi taa buralara kadar geldim. Gel hadi kritigini yapak şunun
Allahın bildiğini kuladan ne saklıyonYok Gizli gizli seviyorum
Hangi konu ne kaçırdık nerdeeeeKedisini mıncırdığım özelden at. Valla miyobum azdı olayı anlayana...
hayaller 5 yaşında çocuk, hayatlar yumurtaBibibella evde bozulmuş yumurta var. Bende dışar da kedi besliyorum Kırıp versem yer mi kedi.
Bozulmuş derken dolapta dimi zamanı geçmiştir kır ver birşey olmaz benceBibibella evde bozulmuş yumurta var. Bende dışar da kedi besliyorum Kırıp versem yer mi kedi.
Tabi ki herkese açıkBiz de katilabilir miyiz ?
Aslında köy yumurtası. Ben yemediğim için kalmış dolapta. Verip vermekte kararsız kaldım. Benim kedi herşeyi de yemiyor.Bozulmuş derken dolapta dimi zamanı geçmiştir kır ver birşey olmaz bence
Kız bibi konu sahibine baktım sen kostum geldim valla ahahahahaTabi ki herkese açık
evet fakirdim, ben voleyi vurdum bölümü kapattılarH.g
He sen o zaman fakirdin demek evet orayı kaldırmışlar
Ahaaahah bunu yzacagini tahmin ettim vallahi. Ben yine tembellestim ya. Sinavlar bitince okurm dedm ama dersler yormus beni. Resmen tembellik yaptim bu yaz.Yakaladım seni colin Neden kitap okumuyorsun. Hiç görmeyeceğim sandın seni dımı
O zaman geldikTabi ki herkese açık
Ucundan azcık yapalım kritiği yoksa şutlanirız dikkat 5 yaşında bebesi eski sevgilisinden heralde
Geçen gün ben de seni andım kitap alırken, Kürk Mantolu Madonnayı görünce aklıma sen geldin nedenseAhaaahah bunu yzacagini tahmin ettim vallahi. Ben yine tembellestim ya. Sinavlar bitince okurm dedm ama dersler yormus beni. Resmen tembellik yaptim bu yaz.
Ahaaahah bunu yzacagini tahmin ettim vallahi. Ben yine tembellestim ya. Sinavlar bitince okurm dedm ama dersler yormus beni. Resmen tembellik yaptim bu yaz.
Benim kedide yemez sokaktakilere veriyorum :)Aslında köy yumurtası. Ben yemediğim için kalmış dolapta. Verip vermekte kararsız kaldım. Benim kedi herşeyi de yemiyor.
HgKız bibi konu sahibine baktım sen kostum geldim valla ahahahaha
Napak burayla idarr edicez fakirler gelemiyordu ne gızel mesela ZeyMurElevet fakirdim, ben voleyi vurdum bölümü kapattılar
Artık beni de hatırlar mısın Ondan eskiğim yok fazlam var. Daha çok kitap okuyorumGeçen gün ben de seni andım kitap alırken, Kürk Mantolu Madonnayı görünce aklıma sen geldin nedense
HosbuldukkkkkBenim kedide yemez sokaktakilere veriyorum :)
Hg
Napak burayla idarr edicez fakirler gelemiyordu ne gızel mesela ZeyMurEl
Sen o uye misin nickin mi degisti? Kk yi biraz boslayinca yurtdisina gitmis garip turk gibi kaliorum burda yeminleGeçen gün ben de seni andım kitap alırken, Kürk Mantolu Madonnayı görünce aklıma sen geldin nedense