Dur bende bakam merak ettimmm...Aliexpress ucuz herşeyler :)
Canım alışveriş yaparken mutlaka satıcının puanına ve güvenilirlik yüzdesine bak. %90 altıysa alışveriş yapma.
Ne kokusu kuzuKızlar konuyla alakasız bişey soracağım kendime waikikiden pantlon aldım acayip bir koku var yıkadim ama şimdi baktım sanki tam geçmemiş giydim bide. Çok kötü ya ne kokusuki acepgiyilmez valla:/
Tabi zayıf olunca insan böyle herşeyden sipariş verebiliyor büyük bedebler pahalı hepKızlar hesabıma baktım şimdi 35 dolar tutmuş bunların hepsi, aldığımda dolar 2.2 TL idi
Eki Görüntüle 2044833 Eki Görüntüle 2044834 Eki Görüntüle 2044835 Eki Görüntüle 2044836 Eki Görüntüle 2044837 Eki Görüntüle 2044838 Eki Görüntüle 2044839
Tamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdiCanım alışveriş yaparken mutlaka satıcının puanına ve güvenilirlik yüzdesine bak. %90 altıysa alışveriş yapma.
Cooook güzellerr ve fiyat olarakta cok iyi simdi burdan almaya kalksan en az 25 30 TL tanesi. Ama ben hiç alışveriş yapmadım ayakkabılar hoşuma gidiyor bide tabi bu gecelikler alinca ne kadar sürede geliyor?Kızlar hesabıma baktım şimdi 35 dolar tutmuş bunların hepsi, aldığımda dolar 2.2 TL idi
Eki Görüntüle 2044833 Eki Görüntüle 2044834 Eki Görüntüle 2044835 Eki Görüntüle 2044836 Eki Görüntüle 2044837 Eki Görüntüle 2044838 Eki Görüntüle 2044839
Deneyeceğim canım vala bilmiyorum pis bir koku:)) dışarda kokunun benden geldiğini anlayinca kenardan kenardan yürüdümNe kokusu kuzusırf yumuşatıcıya bassan bi gece dursa durulayıp dışarı assan olmaz mı acaba
Tabi zayıf olunca insan böyle herşeyden sipariş verebiliyor büyük bedebler pahalı hep
Aman deyim 900 lira havaya ödemek zorunda kalmış biri olarak mutlaka sanal kart oluştur derimTamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdi
O nasıl oluyor?Aman deyim 900 lira havaya ödemek zorunda kalmış biri olarak mutlaka sanal kart oluştur derim
Ben kredi kartı ile alışveriş yaptım 2 defa, sorun olmadı. Sanal kartın varsa o daha iyi olur.Tamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdi
Cooook güzellerr ve fiyat olarakta cok iyi simdi burdan almaya kalksan en az 25 30 TL tanesi. Ama ben hiç alışveriş yapmadım ayakkabılar hoşuma gidiyor bide tabi bu gecelikler alinca ne kadar sürede geliyor?
Petrol türevi bi koku mu canım.ben de yaşadım da.Deneyeceğim canım vala bilmiyorum pis bir koku:)) dışarda kokunun benden geldiğini anlayinca kenardan kenardan yürüdüm
He şimdi benimkide sanal kart oluşturucam onla alırsın dedi canım doğru vallaAman deyim 900 lira havaya ödemek zorunda kalmış biri olarak mutlaka sanal kart oluştur derim
Onlıne bankacılık işlemlerinden sanal kart oluşturuyorsun hesabından sadece alışveriş yaptığın tutarı aktarıp ödeme yapıyorsunO nasıl oluyor?
İfade edemeyeceğim ilginç bir koku:) petrolde olabilir naptin peki ilk kez böyle birşey görüyorum ki daha ucuz aldiğim pantlonlarim bile böyle kokmadiPetrol türevi bi koku mu canım.ben de yaşadım da.
Teşekkür ederim ilk defa duydum o yüzden sordum :)Onlıne bankacılık işlemlerinden sanal kart oluşturuyorsun hesabından sadece alışveriş yaptığın tutarı aktarıp ödeme yapıyorsun
Onun dışında limit olmadığı için bilgiler çalınsada sorun olmuyor
Çok giymemeye çalışıyorum.İfade edemeyeceğim ilginç bir koku:) petrolde olabilir naptin peki ilk kez böyle birşey görüyorum ki daha ucuz aldiğim pantlonlarim bile böyle kokmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?