- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Hoşgeldinn:))Kalp yerine dondurma işe geldim
aselam tuzsuzcumSelamünaleyküm gençler ve genç kalanlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn:))Kalp yerine dondurma işe geldim
aselam tuzsuzcumSelamünaleyküm gençler ve genç kalanlar :)
DemeAy o dondurmayı da çok kullanırdı
şaşırdık mıTopik sahibi gene banlı
Yani en çok konuştuğu şey neymis onun ahahahahaha
Nasılsınız bakalim ne sessiz buralar yaaaaHoşgeldinn:))
aselam tuzsuzcum
Hayir tabiki:))şaşırdık mı
Niye gitmiş gene o en çok üç gün tutuyor çenesini tutma sözünü:)))Hayir tabiki:))
Bilmiyorum valla :) tutamıyor işte napsinNiye gitmiş gene o en çok üç gün tutuyor çenesini tutma sözünü:)))
Ahahahahah klasik bibi :)Bilmiyorum valla :) tutamıyor işte napsin
Çaydanlığı yaktımHayir tabiki:))
Weyy geçmiş olsun canımÇaydanlığı yaktım
İşin yoksa kalaycı bul şimdiWeyy geçmiş olsun canım
Allahtan sen yanmadın kalaycı kolay:)Benimki bir Tane minik:) kendimiz için onu kullaniyorum.misafirlere semaverim var.İşin yoksa kalaycı bul şimdi
Ya bizim buraya ayda yılda bir geliyor canım , şans işi başka nerde var bilmiyorumAllahtan sen yanmadın kalaycı kolay:)Benimki bir Tane minik:) kendimiz için onu kullaniyorum.misafirlere semaverim var.
Ahah ayni ben. Elim yanık şu an biliyormusun:)) 4 gün önce kaynar su döküldü bir parmağim sargıda eşimde beceriksizliğiini ispatladin diyorYa bizim buraya ayda yılda bir geliyor canım , şans işi başka nerde var bilmiyorum
Sorma ben mutfağa bi girerim kendimi ya keserim ya yakarım
Ay ne alakası var yahu, iş kazası.Ahah ayni ben. Elim yanık şu an biliyormusun:)) 4 gün önce kaynar su döküldü bir parmağim sargıda eşimde beceriksizliğiini ispatladin diyor
YaniiAy ne alakası var yahu, iş kazası.
Boşver gel çay içek
Sağol canım içelim vallaBoşver gel çay içek