- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
Bende oynayim bari aklıma getirdinGaliba bende gidip candy crush oynim bari bakarım ama ara ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oynayim bari aklıma getirdinGaliba bende gidip candy crush oynim bari bakarım ama ara ara
Çok çok uzun zamandır oynamıyorum kk olduğundan beri neredeyse ama öyle durur telefonda.bakim yazarım kaçta olduğumuSeviye kaçtasınız? Şeker de Bibibella
888Seviye kaçtasınız? Şeker de Bibibella
Güzellik uykusundalar galibaHerkesleer nerde acep
kiz profilin cok degiskGüzellik uykusundalar galiba
Bende dun soka ugradm hata ruyama bilee geldi rahmetli surekli konutugum biriydi hemd her gunGüzellik uykusundalar galiba
Aşka gelelim diyekiz profilin cok degisk
anca bu bzimki nisan yuzunden hep esimle tartisiyordum sende niye yemek yapmiyon kadin diyor ben bi tek kendimle ugrasiyorum yoklugunu baya bi arayacazAşka gelelim diye
Allahîm.ne ka güzel bir avatar bak tercihlerimi değiştiricem senin yuzündenAşka gelelim diye
Gerçekten şaşırdım ben de.. Sanal ortamın ne kadar güvenilmez olduğunu bir kez daha gördük.anca bu bzimki nisan yuzunden hep esimle tartisiyordum sende niye yemek yapmiyon kadin diyor ben bi tek kendimle ugrasiyorum yoklugunu baya bi arayacaz
Sen kimsin ?Allahîm.ne ka güzel bir avatar bak tercihlerimi değiştiricem senin yuzünden
IsikOlsun sen kimsin acaba herkese temkinli yaklaşıcam artik kusura bakma çok eski uyeler hariç
Bir cisim yaklaşıyor komtan nameSen kimsin ?
Kimsin sen ?
Bence de çok güzel ya..Allahîm.ne ka güzel bir avatar bak tercihlerimi değiştiricem senin yuzünden
Cisim değildir o cisim olsa duramazdınBir cisim yaklaşıyor komtan name
Cisim değildir o cisim olsa duramazdın