İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Sağol canım inşallah valla 3 gündür gecemiz gündüzümüz yok doktorada gittik ilaç yazdi oda söyledi salgın varmış
O daha çok küçük dikkat etmek lazım, ben fazla akraba ziyaretlerine götürmezdim kışın çilesini hep biz çekiyoruz sonra rabbim Şafi ismiyle şifa versin

O daha çok küçük dikkat etmek lazım, ben fazla akraba ziyaretlerine götürmezdim kışın çilesini hep biz çekiyoruz sonra rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Amin canım Allah razı olsunEvet minicik yavrum benim.Bizde gitmiyoruz bir yere annem gil hariç dediğin gibi hasta bile olsalar öpüyorlar maalesef.

Bişi söyleyince küsüyorlar bide o yüzden ben çocuklarla genelde evdeyim yazık ya minicik bebeği öpücen de ne olacak
Annem bana çok aksi olmuşsun diyor iyide laf anlatamiyorum diyorum uykusuz kalan da biziz dediğin gibi. Laftan anlayip ona göre davransınlar ben çocuğum olmadan önce de hasta halimle kimseye gitmezdim yaklaşmazdim:/ bende evden çıkmıyorum hiç

Benim annem de ikinci çoçuğum olduğunda bişeyler söyledi bana şöyle yap böyle yap gibisinden hemen yapıştırdım cevabı akıl vermeye gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz, ama yardıma gelince kimse yok maalesef..

O gün bugün annem daha da karışmadı bana.

Sabaha kadar biz ayaktayız herkes sıcak yatağında yatarken hep uzaktan bakarız yatağa, yatsak ne olacak 1 saat sonra yine ayaktayız.

Ağzı burnu akan insanlar niye inatla ortalıkta dolaşırlar bide onu anlasam Japon’lar maskesiz asla çıkmıyorlar mesela.

Allah var yardımcı olurlar benim annemler hastaykende yaklaşmazlar. Kaynanamlar laf dinlemiyor keşke onlara bulaştirsa kızım:))
Uykusuzluk çok yipratiyor insanı sürekli gergin oluyorsun. Ama kimse anlamiyor işte ay sen çocuğu eve tikmişsin insan görmüyo bidi bidi artik cevap vermiyorum

Ben bu sebebten merkezde oturduğum yerden kaçtım sen düşün her gören yok efendim bu çocuk kızmıymış saçı neden uzunmuş erkek saç uzatırmıymış

Ben bu sebebten merkezde oturduğum yerden kaçtım sen düşün her gören yok efendim bu çocuk kızmıymış saçı neden uzunmuş erkek saç uzatırmıymış

:))) hey Allahım bizim milletimiz ne acayip. O yüzden lohusa iken depresyona girdim yeni düzeliyorum sayilir beynime etmişlerdi:) en güzeli takmamak işte yapamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…