- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Ben sosyolog sayilirim gel düzelteyim dicemde kendime hayrim yok:))) noldu kim bozdu psikolojiniBenim psikolojim bozuk Deranım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sosyolog sayilirim gel düzelteyim dicemde kendime hayrim yok:))) noldu kim bozdu psikolojiniBenim psikolojim bozuk Deranım
Benim doğuştan bozukBen sosyolog sayilirim gel düzelteyim dicemde kendime hayrim yok:))) noldu kim bozdu psikolojini
Sigara içmeyin sağlığa zararlı sigara içenler gidin la burdan
Sigara içmeyin sağlığa zararlı sigara içenler gidin la burdan
Naz yapma nımıssız
HihNaz yapma nımıssız
Ne oldun be git az çikolata kaşıkla da kendine gel
Tabelaya sigara içenler de giremezi eklim bari
Aaaaa ama sendeTabelaya sigara içenler de giremezi eklim bari
Kasikliyorum :) noldu bana yaaa , gece yemek yemekten midem bulanirdi, şimdi habire yiyesim geliyo ..bide tatlı ..ye tatlıyı çıkar hakkıyıNe oldun be git az çikolata kaşıkla da kendine gel
Senin şerefine bi cigara yakmıştım :) foto atacaktım , bağlantım gizli ,izin vermediTabelaya sigara içenler de giremezi eklim bari
Kasikliyorum :) noldu bana yaaa , gece yemek yemekten midem bulanirdi, şimdi habire yiyesim geliyo ..bide tatlı ..ye tatlıyı çıkar hakkıyı
Kim gı o celal mi sabah kovdum yaAaaaa ama sende
Sen önce şu bizim takipçiyi kov
Nıç nıç nıçSenin şerefine bi cigara yakmıştım :) foto atacaktım , bağlantım gizli ,izin vermedi
Celal kim yahuKim gı o celal mi sabah kovdum ya
Nıç nıç nıç
Ben de konuşmalarımız nereye gitti onu merak ettim . Sabah sabah iyi dalga geçtık :)""Celal kim yahu
Rüzgarı diyorum ben.
Celal kim çok merak ettim
Rüzgar kim la göstert banaCelal kim yahu
Rüzgarı diyorum ben.
Celal kim çok merak ettim
Ben de konuşmalarımız nereye gitti onu merak ettim . Sabah sabah iyi dalga geçtık :)""
ben kaçırdımRüzgar kim la göstert bana
Celal vardı ya hani gündüz biri yeni üye irkek