- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Evet aynı annem gibi duruyor
Ben isterikmisim ...istedigim yapilmayinca yolun ortasinda yatarmisiim :) ona gore:)))Hahah aynen öyle olacak valla. Ama Şu anda 7Aylık dediğini yaptirana kadar bağırıyor:))
Burçlardan pek anlamam aslındaBenim büyük cadi yay kucuk ikizler ♡
HahahaEvet aynı annem gibi duruyor
Bu kadar da severim kendisini
KüfredebilirHahaha
Allah bağışlasın canım kuzuları burç bahane,yetiştiği ortama göre karakterleri şekilleniyor insanlarınBende ikinizle ayni yastayim:)
Ay ben ona daha neler diyorum , alışkın o beni böyle seviyorGeçti artık
O mesajı yazmayacaktın
Amin ♡ butun yavrularimiz inşallah ♡Burçlardan pek anlamam aslında
Başak la yengeç i biliyorum birtek
Uzun ömürlü olsun yavrular inşallah
Ay burcu ne kiKızlar cocuklarinizin psikolojini cozmek icin ay burcunu ogrenin...hatta bu butun insanlar icin gecerli...benim bebenin ayi aslanda ....yola getirmek icin öve ove bi hal olmam gerekcekbirde ayi aslanda olan genelikle cok cenesi dusuk olur...gerci merkur haraketinin bityigi gun dogdu o az etkileyebilir...belli bi yasa kadar konusmaz...
Maşallah sen tv ye felan çıkKızlar cocuklarinizin psikolojini cozmek icin ay burcunu ogrenin...hatta bu butun insanlar icin gecerli...benim bebenin ayi aslanda ....yola getirmek icin öve ove bi hal olmam gerekcekbirde ayi aslanda olan genelikle cok cenesi dusuk olur...gerci merkur haraketinin bityigi gun dogdu o az etkileyebilir...belli bi yasa kadar konusmaz...
Hayıırrr:))) bu şimdiden sırtını kaldırıp kendini sağa sola vuruyor yandık deseneBen isterikmisim ...istedigim yapilmayinca yolun ortasinda yatarmisiim :) ona gore:)))
:))) delu :)))Maşallah sen tv ye felan çık
Benim burcuda bi yorumla:))) delu :)))
Gülme sırası bendeHayıırrr:))) bu şimdiden sırtını kaldırıp kendini sağa sola vuruyor yandık desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?