- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Yok aslinda dogumdan 6 ay sonra falan basladi...aslinda lohusayken ilk bi tuhaf oldum ...ben bu adamla mi evlendim buna mi cocuk yaptim ben ...yani sanki adami ilk defa goruyormusum gibi oldum :) tabi lohusaligia verdim bunu nitekim de gecti gitti zaten ama yalan yok bi sure adama kullanilmis pecete muammelesi yaptim bir sure....toparlamistim ama...6 ay sonra da libido dususu oldu...ama bunu da emzirmeye veriyorum...cunku oglumun 8.aydan beri emzirmek cok yoruyor beni..Eyvah eyvah bacim dogumda plesanta diye libidonu da mi aldirlar nedir bu
22 sinde beraat edicekYazık olmuşbedeli ne
Bunların hepsi bahane biliyorsun değil mi :)Yok aslinda dogumdan 6 ay sonra falan basladi...aslinda lohusayken ilk bi tuhaf oldum ...ben bu adamla mi evlendim buna mi cocuk yaptim ben ...yani sanki adami ilk defa goruyormusum gibi oldum :) tabi lohusaligia verdim bunu nitekim de gecti gitti zaten ama yalan yok bi sure adama kullanilmis pecete muammelesi yaptim bir sure....toparlamistim ama...6 ay sonra da libido dususu oldu...ama bunu da emzirmeye veriyorum...cunku oglumun 8.aydan beri emzirmek cok yoruyor beni..
Hani 2 saat spora bedel gibi....
Vhallahi degil kiz :)))Bunların hepsi bahane biliyorsun değil mi :)
Hormonların sapıtmışVhallahi degil kiz :)))
Cocuklu ve cocuksuz beni karsilastiramiyorum bile o kadar fark var...
Her konuda....ben bi uysal bi hosgorulu bir empati bisey oldum ufff sinir oluyorum bazen kendime...
20 aydir duzelmediHormonların sapıtmış
Sana 5 doz bibiyle özel seans yazıyorum20 aydir duzelmedi
Ben uysal kedi olmak istemiyorum asi olcam ben
Bedave mi seanslarSana 5 doz bibiyle özel seans yazıyorum
Düzelmezsen dozu artırırız
bene 5 doz bile yetmeyebilirSana 5 doz bibiyle özel seans yazıyorum
Düzelmezsen dozu artırırız
gelince özel olarak ilgilensin senle :)Bedave mi seanslar
Bibbiii conemmmm su garibi gor
22 sinde beraat edicek
Sanada gelince bi tedavi uygulayacakBu sürede kendine enerji takviyesi yapmış olur
Anaa cok uzun yemis. Neyse sindi regliyim ya libidoya ihtiyacim yok.22 sinde beraat edicek
Kuzum kuzum kuzum iyiyiz sen nassinHanımlar hanimlarrrr hanimlarrrr nasılsınız bakalm
Iyi olmaya çalışıyoruz:) sen nasılsın? ♡Hanımlar hanimlarrrr hanimlarrrr nasılsınız bakalm
Pişiyorum:/İnanılmaz sıcak ya yazın ortası sankiHanımlar hanimlarrrr hanimlarrrr nasılsınız bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?