- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Neeeee başımızın üstünde yeri var iki dedikodu yaparız üç sokak ötedeki Şaziye hanımın kızını kimle görmüşler anlatır bize ahahahahahHahaha deliii :)))
Eeeee çağır ananda gelsin bacım
Aman kizz sonra bibiyle konuşur yeni kardeş gelir kovayaNeeeee başımızın üstünde yeri var iki dedikodu yaparız üç sokak ötedeki Şaziye hanımın kızını kimle görmüşler anlatır bize ahahahahah
Ahahahahahahajaj foto çek. Foto kayıtların olsun elinde annem temizlik yaptım der sosyal medyaya koyarsintemizlik yapıyor mesgul ( basimiza das yagcak gorulmus sey deell )
Ahahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenamiAman kizz sonra bibiyle konuşur yeni kardeş gelir kovaya
Hahaha bilemiyorum kendisine sormak gerekAhahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenami
Yok kiz bekar bekar geziyir ne bebesiAhahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenami
AhahahahahajaYok kiz bekar bekar geziyir ne bebesi
Hayir oyle bisey olsa yandigimin resmi kardes basima kalacak
Varmaz kiz o kimseyeAhahahahahajagencmi kız anan everelim
Ahahahahahahah ha ayyyyyyy kovaaaaaaaaaaaaaa kız sen insanı gülmekten öldürürsünVarmaz kiz o kimseye
Babamdan kalan emekli maasina aşik kendisi
Oturuyoruz :))Gızlarr gızzlarrr naparsınız
Şifayı kapmışımOturuyoruz :))
Sen ? ♡
Ne oldu size yahu =/ bibi olsaydi çok kızardı size =/Gızlarr gızzlarrr naparsınız
Şifayı kapmışımkötuyum cok
Canm 2 cadıda anaokuluna başladı hiç giremedim buralara :)
Bibi varken gelme 3 olur yoksaCanm 2 cadıda anaokuluna başladı hiç giremedim buralara :)
Valla grıp olmusum el kadar bebemede bulastı offf offNe oldu size yahu =/ bibi olsaydi çok kızardı size =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?