seni anlıyorum canım üzülme sadece yardımcı olmak istemişsin. Allah razı olsun. isteyenlere özelden numarasını verirsen çok sevaba girersin. bekliyoruz
türkiyede birçok yere yolladığını çok menmun kaldıklarını soyuyor süreklişehir dışına yolluyor muymuş haberin varmı?
bildiklerımı yazıyorum kızlar ama başka karısımlarda var içinde bılgınız olsun mate yaprağı rezene funda çiçeği limon böğürtlen biberiye maydonoz bıldığım bunlarcanım çayın adı yoksa içindekiler ne yani onlarıdamı bilmiyorsun ... Biliyorsan içindekileri paylaş bizlerle lütfen
evet aktarın adını alalım lütfen Ağrıdan birini buldum istiycem Ağrı üniversitesinden arkadaşlar yardımcı olacaklar, hatta bana gelsin ben de izmittekilere yardımcı olurum kızlar.
:2::2:ya lütfen şu çayın içindekileri söyleyin 10 kilo vermem gerekiyo:2::2:
Herkesin metabolizması demek ki aynı çalışıyormuş herkes '' 2 ayda 10 kilo '' vermiş . Van ' dan Ağrı ' ya çay bulmaya giden ve yeni üye olan arkadaş içindekileri söylemişsin keşke şu esrarengiz otu da bilsek de bizde zayıflayabilsek:26::26::26:
Ve çok nereye ne yazılır bılmıyorum zayıflamak ısteyene belkı bı faydam olur dıye bı kaç yere aynı yazıyı yapıstırdım adım ı sahtekara çıkardılar :) hemen aktar değilim çay satmıyorum satıcı değilim ev hanımıyım pekte anlamam pc den maksadım yardım etmektı( özeldn mesaj yazmışlar cevap veremıyorum ozur dılerım
"istediğini ye iç, kilo ver, nasıl mı?" diye konu açılıyor, biz de nasıl olduğu anlatılmış olsa gerek diye konuyu okuyoruz, ama ballandırıla ballandırıla anlatılan zayıflama çayının içeriği elbette yazılmamış. "O zaman bu konunun bize ne faydası var" diye düşünürken bakıyoruz ki aynı çayı içen ve aynı sürede aynı kiloyu veren başka bir hanımefendi ortaya çıkıyor. Yaklaşık 15 ay önce siteye üye olmuş, ama sırf konu sahibini birebir onaylamak için ortaya çıkıyor, ve ilk ve şimdilik tek mesajını bu konuya yazıyor. Sonra da aktarın cep telefonu numarası veriliyor, falan filan...
Çok inandırıcı gerçekten.
"istediğini ye iç, kilo ver, nasıl mı?" diye konu açılıyor, biz de nasıl olduğu anlatılmış olsa gerek diye konuyu okuyoruz, ama ballandırıla ballandırıla anlatılan zayıflama çayının içeriği elbette yazılmamış. "O zaman bu konunun bize ne faydası var" diye düşünürken bakıyoruz ki aynı çayı içen ve aynı sürede aynı kiloyu veren başka bir hanımefendi ortaya çıkıyor. Yaklaşık 15 ay önce siteye üye olmuş, ama sırf konu sahibini birebir onaylamak için ortaya çıkıyor, ve ilk ve şimdilik tek mesajını bu konuya yazıyor. Sonra da aktarın cep telefonu numarası veriliyor, falan filan...
Çok inandırıcı gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?