Passat ağırlığı sezdimEvet sedan olgunluk çöktükçe Sedana kaydım ben eskiden beğenmezdim ama şimdi tam tersi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Passat ağırlığı sezdimEvet sedan olgunluk çöktükçe Sedana kaydım ben eskiden beğenmezdim ama şimdi tam tersi
Evet bir kez gidince kafanda bişeyler oturur zaten.Bakayım öyle biraz da ya. Hemen alacak değilim. Zaten Kasım da almak istiyorum böylece biraz daha para biriktiririm diyorum.
Octavia olursa daha sonra Passat düşünüyordum. Tam nokta atışı yaptınızPassat ağırlığı sezdim
Gönülden bir "eyvallah"Octavia olursa daha sonra Passat düşünüyordum. Tam nokta atışı yaptınız
Ay keşke... Ümidim yok ama deneyeceğim hybrit istiyorum o daha az yakar diye düşünüyorum.Alırken tamirini, motorun yakıt tüketim durumunu vs de düşünün. Suv şehir içi çok yiyiyor genelde, vergisi de daha yüksek.
Egea çok yaygın. Cross ları da gayet büyük. Fiyatı da iyi ve yeniler zaten, model olarak çıkalı çok olmadı. Eşiniz üstünü biraz tamamlasa egea cross alırsınız hemen.
Ay çok güzel araba. Hele volvolar. Bak onlar harika olabilirPassat ağırlığı sezdim
Aceleniz yoksa firmaların kampanya zamanlarını bekleseniz güzel olurdu. Bir tanıdığım geçen sonbaharda Corolla aldı 1 milyona kampanya zamanı. İstediğin zaman 150 bin ekleyip hibrit suv alabilirsiniz demişler. Şimdi 250 bin olmuştur ama neticede imkan varken alınan bir şey için daha iyisini alma imkanı da doğmuş oluyor.Ay keşke... Ümidim yok ama deneyeceğim hybrit istiyorum o daha az yakar diye düşünüyorum.
Bu araba bakma süreci de çok yorucu. Sokakta her yerde sürekli marka model sayıklar hale gelmiştim. İnşallah istediğinizi alır ve siz de normale dönersiniz ben şimdi çok huzurluyum.Ay çok güzel araba. Hele volvolar. Bak onlar harika olabilir
Teşekkürler.. Hepimizin inşallahGönülden bir "eyvallah"
Şaka bir yana her şey gönlünüzce olsun.
Toyota Corolla sedan otomatik vites arkadaşım aldı 850bine. bence çok güzel sıfır mi istiyorsunuz? 700 bin kredi in geri ödemesi muhtemel 1.5 dan fazla olacak. taşıt kredisi 400 binden fazla verilmiyormus 400 binin geri ödemesi minumum 900bin ( şimdi internetten hesaplattim) 36 ayda üstelik. Araba asla o kadar degerlenmez. (500bin)Merhaba hanımlar
Geçen hafta arabamı sattım. 2008 model ufak bekarliktan kalma bir arabaydı. Çok severek kullandım ama artık üç cocuklu hayatımda küçük gelmeye başladı. Model de yükseltmek istiyorum. Arabamı 300 bine sattım. Kenarda da 400-450 bin kadar param var. Ama almak istediğim arabalar hep 1200-1500 civarı yani paramın neredeyse iki katı. Makul bir oran olsa borçla aylık 25-30 bin arası ödeme yapacak şekilde 2 yılda bitiririm. Ama öyle birşey yok mu, ya da ben mi bilmiyorum. Sinirlerim bozuldu ya bu kadar zor olmamalı bu iş
Yolu yordamı nedir? 700 bin nereden nasıl bulunur? Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bizim araç hatchback kuzende subaru suv var bagajı daha geniş. Arkadaşta 3008 var o da suv tarız onunda bagaj bizden ufak. Bagaj işinde net bir genelleme yok yaniŞehir dışı için de güzel oluyor ya. Diğerleri çok uzun. Hatchback alsam bagajı küçük. Ama sedan alacağıma hatchback alırım daha iyi. Fir fır dolanirim her yerde
Aynen öyle aslaaa değmez. O yüzden yapamam öyle .. galiba uygun birseyler bakacağım.Toyota Corolla sedan otomatik vites arkadaşım aldı 850bine. bence çok güzel sıfır mi istiyorsunuz? 700 bin kredi in geri ödemesi muhtemel 1.5 dan fazla olacak. taşıt kredisi 400 binden fazla verilmiyormus 400 binin geri ödemesi minumum 900bin ( şimdi internetten hesaplattim) 36 ayda üstelik. Araba asla o kadar degerlenmez. (500bin)
Fordda var, ama orda da bütçenize uygun sıfır araba yok. Sıfır araba almak için çok yanlış dönem zaten. 2023’ler bitti 2025’ler gelmedi. Bayiler indirim yapmaz, burunlarından kıl aldırmaz şu ara. Bekleyin bence birkaç ay daha. Ekim gibi 25’ler gelir.Hangi markalarda var? Nereden ogrenebilirim? Arada da borç mu alsam kardeşlerinden altın kuru uzeri. off çok karisigim.. eşimin parası var ama vermez. O yüzden kendim halletmek istiyorum. 25-30 bin aylık öderim sikinti olmaz da. Verecek yer yok.
10 sene captur kullandım. Bagaj döt kadar, 5 kişinin valizini almaz. Çok sevdiğim bir arabaydı ama değiştirme sebeplerimden biri bagaj hacmi. Ben 0.9 turbo benzinli kullandım, çok seri az yakan bir arkadaştı. Ama ergonomik olarak rezalet bir araba. Yol tutuş orta seviyede, arka aşırı sarsıyor toto yüksek olduğundan. Arka koltuğa üç kişi omuzları birbirine değerek ancak sığıyor.Bayilerde ikinci el oluyor mu ya? Ona da finansman çıkıyor mu? Hiç bilmiyordum bunları. Gezmeye utanıyorum ya. Cahil cahil bakiyormusum gibi olursa diye araban hayırlı olsun. Güzel o arabada. Hybrid baktım captur da güzel görünüyor. Bagaj hacmi iyi mi? Arkada üç çocuk kavga etmeden uzun yol için sığar mı
300’den bir anda o kadar çıkma. 700-800 bandında bir araba bak. 2012 model Audi a3 tavsiye edebilirim. Yıllardır kullanıyorum çok çok iyi.Merhaba hanımlar
Geçen hafta arabamı sattım. 2008 model ufak bekarliktan kalma bir arabaydı. Çok severek kullandım ama artık üç cocuklu hayatımda küçük gelmeye başladı. Model de yükseltmek istiyorum. Arabamı 300 bine sattım. Kenarda da 400-450 bin kadar param var. Ama almak istediğim arabalar hep 1200-1500 civarı yani paramın neredeyse iki katı. Makul bir oran olsa borçla aylık 25-30 bin arası ödeme yapacak şekilde 2 yılda bitiririm. Ama öyle birşey yok mu, ya da ben mi bilmiyorum. Sinirlerim bozuldu ya bu kadar zor olmamalı bu iş
Yolu yordamı nedir? 700 bin nereden nasıl bulunur? Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şu dediğiniz çok garip bir şey değil miHangi markalarda var? Nereden ogrenebilirim? Arada da borç mu alsam kardeşlerinden altın kuru uzeri. off çok karisigim.. eşimin parası var ama vermez. O yüzden kendim halletmek istiyorum. 25-30 bin aylık öderim sikinti olmaz da. Verecek yer yok.