• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

Çok şık - tertemiz, gerekli olan her şey var ama göz yoracak lüzumsuz eşya yığıntıları yok...Modern - kullanışlı...Beyaz salonun ayrı güzel - oturma odan bir başka - banyoya bayıldım zaten..Mutlu günlerde kullan...Ağızınızın tadı bozulmasın.:nazar:

teşekkür ederim canım sağol.....Şeniza.s.:1hug:

arkadasım ew ferah komple guzel olmus dekorasyon olsun seçilen renkler olsun çok modern.yalnız y.odası bıraz sade kalmıs gibi daha ışıklı olabılırdı ki bende sadelıkten yana bırı oldugum halde boyle dusunuorum. daha çok aksesuar ws. ws.[tabı bunu tercıhınıze we zevkınıze baglıorum]
saglıkla we huzurla oturmanızı dılıoruma.s

arkadasım ew ferah komple guzel olmus dekorasyon olsun seçilen renkler olsun çok modern.yalnız y.odası bıraz sade kalmıs gibi daha ışıklı olabılırdı ki bende sadelıkten yana bırı oldugum halde boyle dusunuorum. daha çok aksesuar ws. ws.[tabı bunu tercıhınıze we zevkınıze baglıorum]
saglıkla we huzurla oturmanızı dılıoruma.s

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMŞeniz

Tekrar yazmadan edemiycem her yeriyle harika bir ev. Çok beğendim canım yaa.

Rabbim sağlıkla huzurla oturmanızı nasip etsin. Doğacak bebeklerinizle güle güle oturun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... :emir_bebek:

Rabbim bizlerede nasip etsin :Saruboceq:

Giyinme odası da noliyi yavbenneyaptımki Biz evde odayı zor buluyoz hatun giyinme odasından bahsediyor iyimi:dilcikar:

Kanımca size tek gereken bir bebe.:ecrin_bebek:

Görücem sizi çocuk olduktan sonra bu kadar düzenli, yerli yerinde oluyormu bu ev. Hallaç pamuğu gibi olur bea:lepi:sositososito

tek kelimeyle muhteşem bir evin var meleğim salonunda adın gibi :asigim:
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin süper vallakaydirigubbakcemile5

Giyinme odası da noliyi yavbenneyaptımki Biz evde odayı zor buluyoz hatun giyinme odasından bahsediyor iyimi:dilcikar:

Kanımca size tek gereken bir bebe.:ecrin_bebek:

Görücem sizi çocuk olduktan sonra bu kadar düzenli, yerli yerinde oluyormu bu ev. Hallaç pamuğu gibi olur bea:lepi:sositososito

TEK EKSİĞİM BİR BEBE
ALLAH ONU DA NASİP EDER İNŞALLAH
ÇOCUK OLDUKTAN SONRA NE OLURSA OLSUN UMRUMDA DEĞİL
O ÇOCUK OLSUN DAsenağlama

Harika Harika Harikaaa, Süper Süper Süper,Yalın Yalın Yalın,Minimalist Minimalist Minimalist,Sofistike Sofistike Sofistikee daha ne diyeyim sana ben arkadaşım.Bayıldımmmmmmmm.Mutlulukla sağlıcakla ve huzurla oturmanız dileğimle.Akdeniz den sevgiler...

Harika Harika Harikaaa, Süper Süper Süper,Yalın Yalın Yalın,Minimalist Minimalist Minimalist,Sofistike Sofistike Sofistikee daha ne diyeyim sana ben arkadaşım.Bayıldımmmmmmmm.Mutlulukla sağlıcakla ve huzurla oturmanız dileğimle.Akdeniz den sevgiler...

:emir_bebek:
CANIMSIN YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERM....Şeniza.s.:1hug:

bu evde ne var biliyomusun herşey sade herşey harıka huzur doluu maşallah rabbim uzun uzun ömürler nazip etsin allah ağız tadınızı bozmasın huzurla oturmanız dileğimle

resim001ow2.jpg

Piştii Beyaz Meleğim yeni eklediğin resimleri şimdi gördüm oturma odası koltukların yeni evlenen kız kardeşimin aldığı koltukların aynıısı.Bu yeni model mobilyalar hem çok şık hemde çok kullanışlı.Banane ya kıskandım ben sizleri bende evimi yenileyeceğim.Beni kötü emellerinize alet ediyor şu yoklukta masrafa sokuyorsunuz:roflol:

Bu resimler kardeşimin kına gecesi akşamında resimlediğim kareler meleğim,resimlemiştim bütün evini ama eklemek nasip olmadı,kısmet buraya nasip oldu eklemek..

19102008933oy5.jpg
w768.png
[/IMG]

19102008932gr0.jpg

w768.png

19102008931ub2.jpg

w768.png

Oğluşumda tutturdu anne bizde bunlardan alalım diye baksana ne meraklı gözlerle bakınıyor yavrum benim..

Rabbim ağzınız tadını hiç bir zaman bozmasın,evinizi şenlendirecek bebişimizde gelince buraya bir ekleme daha yapacaksın gibime geliyor:ecrin_bebek:bebişimizin odasını muhakkak ekle tamam mı birtanem:CüvCüv:

Back
X