- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Harika bir mutfak.Çok kullanışlı ve bir o kadarda modern.Sağlıcakla ve mutlulukla kullanmanız dileğimle.Sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir mutfak.Çok kullanışlı ve bir o kadarda modern.Sağlıcakla ve mutlulukla kullanmanız dileğimle.Sevgiler...
gerçekten çok şık huzurla, sağlıkla yaşayın,
gerçekten oldukça güzel bir mutfak:) keşke evin diğer odalarını görebilsekte
gözümüz gönlümüz açılsa...
bence çok hoş çok sade Allah içinize sindirsin
çok şık ve sade bır mutfagın var gule gule otur canım
muhteşem ben çok begendim hani derler ya filimlerdeki gibisırnaşık şey çok modern merak ettigim birşeyi daha soracagım avatar daki resim senmisin canım....CADIARZU
meleim çok şık bi mutfağın varmış
allahım sana bir an önce o mutfakta pıtır pıtır koşçak dolapları aşağı indircek mutfağını bertaraf etcek bi afacan nasip etsin :CüvCüv::asigim:
Canım inanırmısın yorumu yazarken tepki alırmıyım diye çekinmiştim. Ama ne kadar güzel kalpli bir insanmışsın sen. Başka birinin ters tepki vereceği bir yoruma bile gülüp dalga geçebiliyorsun. Asıl sen çok yaşa. Sen böyle iyi niyetli oldukça Allah sana daha iyilerini versin.
tek kelimeyle muhteşem görünüyor canım huzurlu,mutlu bir yaşam sür inşallah. Tam hayalimdeki mutfak çok hoş kendi evim olursa birgün böle yapıcam diyodum ama kısmet olmadı yeni evimin mutfağı kutu gibi ufacıkfisfisfis
Güle güle oturun canım gerçekten harika maşallah titizliğinde epey belliyerimseniben
Çok güzel çok modern bir mutfak güle güle kullan arkadaşım,naçizane bir önerim var yalnız: İlk resimde hemen gözüme battı, damacana için hasır kılıflardan alırsan daha hoş bir görünüm olur düşüncesindeyim...sevgilerimle...........Şeniz
Çok güzel çok beğendim muhteşem bi zevkin var diğer fotoları sabırsızlıkla bekliyorum canım ..Dilerim o güzel mutfakta kocacığına sevgiyle ve huzurla güzel yemekler yapasın...![]()