• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

melek im ıyıkı tekrardan senın yuvana bakmışım
yoksa öykümüzün odasını göremıycekmışım
cok harıka cok kokoşş aman aman heryer ayrı güzell
heryer ayrı şık :nazar:
bayıldım bayıldım zaten burda en sevdığım evlerden biri senınkı olduğu için arada bakıyordm
Allahım o güzel yuvanda o güzel yüzünden mutluluğu eksık etmesın
hep mutlu oln
öykümde dünyaya geldı ıkııncı meleğımızede kavuştuk
Allah acısını tadtırmasın cnm
sende edıtor olmuşsn hayırlı olsun
evlendığim ve çalıştığım için gelememıştım bayadır

evine ve zevkine tam anlamıyla bayıldım:)
ben de yeni evim için dekarasyon hazırlığındayım.evindeki laminant rengi akçaağaç mı acaba??bilgilendirirsen sevinirim.bu arada temizliği nasıl?kolay mı??mesela silerken su izlerini belli ediyor mu?şimdiden teşekkürler!güzel yuvanda mtluluklar dilerim:)

çok güzelmiş mşlh mutfa ve salon benim renklerim krem kahve ama öykü giyimde kuşamda senden iddalı annesi.güle güle oturun allah huzur versin hayırlı uğurlu olsun.

evine ve zevkine tam anlamıyla bayıldım:)
ben de yeni evim için dekarasyon hazırlığındayım.evindeki laminant rengi akçaağaç mı acaba??bilgilendirirsen sevinirim.bu arada temizliği nasıl?kolay mı??mesela silerken su izlerini belli ediyor mu?şimdiden teşekkürler!güzel yuvanda mtluluklar dilerim:)

Bu rengin akçaağaç olması gerekiyor.Bende çok beğendim.Eve ferah bir hava vermiş.Beyaz renkli mobilyalarla ortamı açmış.Aslında akçaağaç beyaz gibi her renk ile uyumlu.
Eviniz çok güzel.:nazar: Mutfak ve özellikle de Öykünün odası muhteşem olmuş.Allah bir ömür boyu mutluluk versin yuvanızda.

çok güzelmiş evin..huzurla oturun inşallah..kızının odası şeker gibi pembiş pembişşhihoyyyt

kizinizin odasina bayildimzemuszemus. keske kizim olsa dedim bir an erkek cocuklarinin esyalari bu kadar sirin olmuyor. kiz mi yapsak nekaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

Back
X