Iste Tüm Evim

çok güzel, zevkle döşenmiş gerçekten. evlilik öncesi o kadar çok araştırma yapmama rağmen şöyle istediğim gibi güzel bir ev kuramadım doğrusu. tecrübelilerden bilgi alıyorum derken onların çok etkisinde kaldım ve kendi çizgimden kaydım..

aman Allahım..bunca gösterişe ne gerek var,olan var olmayan var.Allah daha çok versin.ne diyim..

evin dekoru güzel... ama çocugun kıyafetlerinin fotosunu neden koyduğunuzu anlayamadım :umursamaz:

KK daki en güzel ilk üç evden biri bu ev .. gezdim dolaştım heryerı bu kadar uyumlu ve şık ev bulamadım forumda. hele bebeğinizin odası maşallah imkanlar el vermiş sizde zevkle döşemişsiniz.
Allah yuvanızı herdaim mutlu kılsın.

evin gerçekten çok güzelmiş çok zevkle döşenmiş mutfağına diyecek söz bile bulamıyorum muhteşem tabi bunları yapmak için ciddi bir maddiyatta önemli ama bebişinin odası çok çok harika güle güle mutlu bol kahkahalı günler geçirmeniz dileğiyle evinizde

şunu eklemeyi unuttum salonun koltukları gerçekten kocaman salonun büyük değil fakat koltukların maşallahı var kollarına 2 kişi daha oturur yani

Canım tv üniteni çok beendim nereden kaça aldın bilgi verebilirmsin tam istediğim gibi üniten evinin tamamı benim zevkime göre döşenmiş çok beğendim güle güle otur inş
canım tv ünitesi hazır değil
bi mimara yaptırdık proje çizdirip
çok teşekkür ederim

evin dekoru güzel... ama çocugun kıyafetlerinin fotosunu neden koyduğunuzu anlayamadım :umursamaz:

bebeyin kıyafetleri:)))
ben bu evi eklediğimde kızım henüz yoktu kızıma sonradan oda yaptım ve burda başka bi forma eklemiştim o oda resimlerini
sonradan ekleyince eve odayı böyle biraz kıyafetli resimler oldu canım

evim hakkındaki güzel yorumlarınıza teşekkür ederim
allah herkeze gönlündeki evin ennn güzelini nasip etsin

bu eve bayılıyorum valla haftada 1 kez ziyaret ediyorum evi Melekçim bilgin olsunnn

herkesin dedeiği gibi hakkeden evin harika
ama
kızının odası bi başka bayılıyorum bitiyorum odaya resmen

inş en kısa zamanda bende nazlı kızıma böyle bir oda yaparım
umarımmm

hoşgeliyosun canım evime keşke yakın olsan da gelsen bi kahvemi içmeye
allah sana da nasip etsinnn istediğin gibi bi oda inşallah canım

eviniz gerçekten çok hoş. mutluluk ve huzur eksik olmasın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…