• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

cnm evine baktım, düğün resimlerinize de.
her şey harika gözüküyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun:nazar:
bir de yatak odası takımını ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?
mutfağıma ben de cam masa almayı düşünüyorum, memnun musunuz?

kahverengiyi sevmiyorum ama evini çook beğendim...çok ferah,eşyaların gayet kullanışlı ve şık..
çok beğendim...güle güle huzurlu mutlu oturun inşallah....:nazar:

evine tüm eşyalarına bayıldım özellikle salona:69: bittim diyebilirim bende salonu aynı döşemek istiorum:66:

evin gerçekten çok güzel.bütün odalar birbirinden güzel zevkli döşenmiş abartılı değil.bende yatak odamın perdesini ve yolluklarını değiştirmek istiyorum yatak odasındaki yolluğunu,yatak örtüsünü nereden aldığını ve ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim?

cok ince ayrintisina kadar dusunulmus,uydurulmus.bir tek zit birsey goremedim etrafta..renklerin uyumu bir harika.cok modern omur boyu mutluluklar size.

Salon ve mutfak çok aydınlık ve ferah, insanın içini açıyor, güle güle oturmanı diliyorum.....

Salonun perdelerine bayıldım vallaaa, iyi günlerde sağlıkla bereketle huzurla yaşa evinde

Daha önce yorum yazdımmı bilmiyorum ....
Evin harika... sade ve çok şık...Eşyaların özenle seçilmiş bellii.. Özellikle salona bayıldımm.. Gereksiz ayrıntılar ve karışıklıktan uzak ferah görünümlü....
Güle güle oturunn

canım çok teşekkür ederim elimizden geldiğince kendi zevkimize göre döşemeye çalıştık çok sağol :)

cnm evine baktım, düğün resimlerinize de.
her şey harika gözüküyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun:nazar:
bir de yatak odası takımını ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?
mutfağıma ben de cam masa almayı düşünüyorum, memnun musunuz?

çok teşekkür ederim canım çok sağol. yatak odam doğtaşın snow modeli 3700 TL.mutfağımdaki cam masa da bellona nın çok memnunum her gelen çok beğeniyor mutfağı aydınlık gösteriyor damperli cam olduğu için kırılırsa eğer parçalanmıyomuş

Back
X