• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

çok güzel olmuş eviniz mobilyalar ço uyumlu
eviniz çok ferah böyle çok pencereli evler çok ferah oluyor.
güle güle oturun.

Eğer resimler gerçekten size aitse zevkli döşenmiş tbrkler..

Az önceye kadar neden böyle yazdığınızı anlayamamıştım ama bu bölümde gördüğüm başka bir salonu bir inşaat firmasının örnek dairesinde görünce anladım.

Bence de zevkle döşenmiş, ağız tadıyla oturmanız dileğiyle...

Canım evin tek kelimeyle harika tam benim tarzım özellikle yatak odandaki pufa bayıldım gerçekten tarz sahibi bir insansın mutluluğun daim olsun inşallah

çok güzel olmuş eviniz mobilyalar ço uyumlu
eviniz çok ferah böyle çok pencereli evler çok ferah oluyor.
güle güle oturun.

çok teşekkür ederim canım evet ben de bol pencereli evi seviyorum temizliği hariç tabii :) gerçekten aydınlık oluyor ev çok sağol tekrar :)

Eğer resimler gerçekten size aitse zevkli döşenmiş tbrkler..

canım pardon anlayamadım hem fena değil yazmışsın hem zevkle döşenmiş demişsin elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler çok teşekkür ederim bir de ev bizim evimiz kiracı olmamız dışında eşyalar bize ait niye böyle birşey yazdın ki canım :77:

Az önceye kadar neden böyle yazdığınızı anlayamamıştım ama bu bölümde gördüğüm başka bir salonu bir inşaat firmasının örnek dairesinde görünce anladım.

Bence de zevkle döşenmiş, ağız tadıyla oturmanız dileğiyle...

çok teşekkür ederim canım amin inşallah allah herkese göstersin.

ben de anlayamadım evet bir an şaşırdım diğer arkadaşın yazdığını görünce anlayamadım ama şimdi senin yazdığını okuyunca evet olabiliyor demekki böyle şeyler ama bizim evimiz gerçekten yani kiracıyız eşyalar bize ait ben resmimi çeker koyarım buraya :) yemek masasının üzerinde bir resmimiz var eşimle.bu arada geçenlerde arkadaşım msj attı face e gir dedi orada bir grup varmış gelinlerle ilgili benim yorum yazdığım yere bir bak dedi.ben de bir girdim baktım benim evin resmi çok şaşırdım arkadaşım yazmış zaten benim arkadaşımın evi bu diye ben de yazdım hemen altına neyse beğenmiş bir kız koymuş hatta burada konu açacaktım haber vermek için çünkü ben başkalarınınkini de gördüm sonra arkadaşım da beğenmiş madem bişey deme boşver dedi kaldı öyle.yani alıp başka yerlere koyabiliyorlar demekki..

Canım evin tek kelimeyle harika tam benim tarzım özellikle yatak odandaki pufa bayıldım gerçekten tarz sahibi bir insansın mutluluğun daim olsun inşallah

çook teşekkür ederim canım puf normalde yoktu takımda ben istedim kumaşını da ben seçtim iyi oldu gerçekten hem kullanım açısından da memnunum puf olmasından çok teşekkür ederim canım senin de mutluluğun daim olsun inşallah :)

slm sekerim evini cok begendim renk tonlari birbiriyle uyumlu sadece oturma odan sadelik istiyor biraz cok incik boncuk var. krem ve kahve agirlikli ve sadeyi sever. az ve öz olmali. ama yatak odan ve kücük oda super. ayrica halilarin ve perdelerin.... ben ayancikliyim . dügün resimleriniz cok güzel Allah once mutluluk ve güzel evinde huzur versin.. hoscakal

slm sekerim evini cok begendim renk tonlari birbiriyle uyumlu sadece oturma odan sadelik istiyor biraz cok incik boncuk var. krem ve kahve agirlikli ve sadeyi sever. az ve öz olmali. ama yatak odan ve kücük oda super. ayrica halilarin ve perdelerin.... ben ayancikliyim . dügün resimleriniz cok güzel Allah once mutluluk ve güzel evinde huzur versin.. hoscakal

çok teşekkür ederim canım fikirlerini hemen değerlendiricem çok sağol canım.hemşehriyiz demekki çok sevindim herşeyden gerçekten de herşeyden önemlisi sağlık mutluluk huzur allah hepimize göstersin bunları çok teşekkür ederim tekrar :)

Daha önce yorum yazdımmı bilmiyorum ....
Evin harika... sade ve çok şık...Eşyaların özenle seçilmiş bellii.. Özellikle salona bayıldımm.. Gereksiz ayrıntılar ve karışıklıktan uzak ferah görünümlü....
Güle güle oturunn

Back
X