miss gibi çok ferah bir eviniz var..ama mobilya konusunda zevkiniz çok güzel..tam benim tarzım..iyi günlerde kullanın..
amin canım çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum çok sağol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miss gibi çok ferah bir eviniz var..ama mobilya konusunda zevkiniz çok güzel..tam benim tarzım..iyi günlerde kullanın..
çok zevkli döşenmiş bir ev güle güle iyi günlerde oturun![]()
mükemmel evin var huzurlu maşallah öyle bi hissiyat verdi içime.. tam hayallerimdeki gibi.. hayırlısı ile huzurla oturun inşallah
Çok tatlı bir evin var. Bu ara açık renk mobilyalara bakmaktan ağzım açık kaldı. Eskiden hep alışmışız koyu renkli mobilyalara. Şimdi açık renk eşyaları görünce gözümür gönlümüz açılıyor. İçimiz ferahlıyor valla.
evin çok güzel güle güle sağlıkla otur
evin çok güzel güle güle otur cnm. yemek masasını nerden aldın çokkk beğendim
güle güle oturun mobilyalarınızı nerden aldınız acaba?
çok güzelmiş allah güle güle oturmak nasip etsn![]()
hersey cok güzell..
sade ve Sk Allah huzu icinde oturtsin insallahhh cok güzel herseyy
zevkin esyalarin uyumu döseme falan cok hosuma gittii![]()
Hayırlı olsun güle güle oturun,benim de yemek odası takımım Carmen,ama ben sandalyeleri ve aynayı beğenmedim daha zengin gösterişli bişilerle tamamladım,ama siz de katalogda neler varsa halıya kadar birebir aynısını alıp koymuşsunuz,birden doğtaş kataloğuna bakıorm zannettim,keşke bazı detayları kendi zevkinize göre değiştirseydiniz sizin tarzınızı yansıtsaydı daha karakteristik bi ev olurdu bence,biz öle yaptık eşimle,mobilyayı beğendik ama kendi tarzımızı yansıtacak şekilde oynamalar yaptık,direk katalog resimde dekorasyon nasılsa birebir eve uygulanması sempatik gelmiyo bana :44:
tertemiz pırıl prıl ışıl ışıl herşeyinn mutluluklar dilerimmm![]()
öyle mi ne tesadüf doğtaştan alınınca eşyalar dolayısıyla doğtaş kataloğuna bakıyor gibi oluyor insan tabii.zaten şimdiki aklım olsa almazdım herkeste varmış baksana ayrıca birebir aynısını alıp koymadım dikkat bile etmedim kataloğun fikrine ihtiyacım yok zaten aman katalogtaki olsun da demedim.o yemek takımını beğendim açık renk koltuk istiyordum ve bu kumaş sadece bu koltuklara uygulanıyordu leke tutmayan nano süet ben de bu koltukları aldım o yüzden.sandalyelere gelirsek koltuklar ve sandelyelerin birbirine uyumlu olması görüşündeyim.tamamen benim zevkimi yansıtan mobilyalar o mobilyaları seçtiğime göre zaten zevkim öyle demektir o mobilyalara uyacak halı o şekilde olduğu için denk gelmiş olması doğal tabiki sen yazana kadar dikkat bile etmemiştim aklın yolu birdir.önemli olan o tarz eşyaları seçebilmek o katalogta bir sürü koltuk takımı bir sürü yemek odası var ve en önemlisi burdaki bu kadar insan çok beğendiğine göre demekki doğru yapmışım.ayrıca ben sizin tabirinizle zengin ve gösterişli şeyleri çok basit bulduğum için böyle şeylere gerek duymadım hiçte sevmem gösterişi sadelik her zaman güzel bana göre sonuçta benim zevkim.sen eşinle öyle yapmış olabilirsin ben de eşimle böyle yaptım.o senin kendi zevkin ama beni eleştiremezsin aynısını koymuşsun diye.hele karakteristik değil hiç diyemezsin.takımı bozmak istemedim diye benim evime karaktersiz diyemezsin.ya da gösterişli süslü birşey koymadım diye hiç hoşlanmadığım şeyler bana göre basitlik bu da benim fikrim.hangi ev olursa olsun mutlaka karakteristik bir özelliği vardır.kusura bakma ama senin bu üslubun da bana hiç sempatik gelmedi.aslında ne demek istediğini anladım ama bu eleştirilebilecek ya da kusur görülecek birşey değil eğer bunu bana bir fikir vermek amacıyla söylemek istediysen de o zaman keşke daha sempatik bir şekilde ifade etseydin bunu.haaa bir de bu arada ben kiracıyım ve bu eşyaları alırken çok iyisine gerek yok diye aldım bilmem anlatabildim mii.bir de merak ettim sen de koysan şu karakteristik evini de biz de görsek bana da fikir olur.bir de baktım sen de öğretmensin benim gibi üzüldüm o yüzden bu üslupta yazmana.
diğer odaların resimlerini görmedin sanırım katalogta yatak odamdaki halı ve puf yoktu halıyı da ben seçtim pufu da ben yaptırdım perdeleri de.oturma odasındaki köşe takımında da halı yoktu yine katalogta araya araya buldum o halıyı el dokuma üstelik duvardaki televizyon raflarını falan da biz dizayn ettik çizdik kendimiz ve yaptırdık renklerini seçerek katalogta yoktu bunlar :)) perdeleri de koymamışlardı kataloğa onları da ben yaptırdım.tabi bunların hiç biri zevk ürünü değil haklısın. :) eğer çizip baştan bir mobilya yaptırmış olsaydım kiii oturma odasındaki lcd nin çevresindeki rafları falan biz çizdik tarz yansıması olurdu ama baksana senin evinde de varmış benim evimde de sonuçta hot coutre olmadığı müddetçe fazla bir tarz yansıması yapmaz hiçbir eşya.biz evimize ne aldıysak çöp kovamızdan perdelerimize kadar hepsini eşimle beraber seçerek aldık.erkekler pek ilgilenmezler normalde perdeyle falan ama biz ne aldıysak evimize eşimle beraber aldık.eleştiri tabiki yapacaksın ama düzgün bir dille.böyle ufak dağları ben yarattım üslubuyla değil.tek doğru senin doğrunmuş gibi yazarsan tepki alman da çok doğal.
en eşinle öyle yapmış olabilirsin ben de eşimle böyle yaptım.o senin kendi zevkin ama beni eleştiremezsin aynısını koymuşsun diye.hele karakteristik değil hiç diyemezsin.takımı bozmak istemedim diye benim evime karaktersiz diyemezsin.ya da gösterişli süslü birşey koymadım diye hiç hoşlanmadığım şeyler bana göre basitlik bu da benim fikrim.hangi ev olursa olsun mutlaka karakteristik bir özelliği vardır.kusura bakma ama senin bu üslubun da bana hiç sempatik gelmedi.aslında ne demek istediğini anladım ama bu eleştirilebilecek ya da kusur görülecek birşey değil eğer bunu bana bir fikir vermek amacıyla söylemek istediysen de o zaman keşke daha sempatik bir şekilde ifade etseydin bunu.haaa bir de bu arada ben kiracıyım ve bu eşyaları alırken çok iyisine gerek yok diye aldım bilmem anlatabildim mii.bir de merak ettim sen de koysan şu karakteristik evini de biz de görsek bana da fikir olur.
normalde perdeyle falan ama biz ne aldıysak evimize eşimle beraber aldık.eleştiri tabiki yapacaksın ama düzgün bir dille.böyle ufak dağları ben yarattım üslubuyla değil.tek doğru senin doğrunmuş gibi yazarsan tepki alman da çok doğal.
Son olarak,öğretmenim evet ingilizce öğretmeniyim,ama nedense insanlar öğretmen diyince insanüstü bi beklenti içine giriyorlar,öğretmenin de herlü insanı var,öğretmeniz diye dünyanın en mükemmel insanları deiliz ki,ben öğretmen olduğum için sempatik üsluplu tatlı dilli bi insan olmak zorunda deilim ki...
Ben bu kdar tepki verilecek ne dedim anlamadım,çok sinirlenmişsin sanırım,amacım elbette bu deildi çok yanlış anlamışsın ben ASLA karaktersiz demedim basit demedim,sadece sanki bana salondaki eşyalar aksesuarlar katalogta kullanılan ürünlerle aynı olması için bilinçli bi şekilde uğraşılmış gibi hissettiğimi anlatmak istedim,direk katalogtaki o sf gibi olmuş tüm dekor demek istedm,niçin eleştirilere bu kadar karşısınız,buraya ev fotoları koyarken istisnasız herkes beğenecek görüşüyle mi koyuyorsunuz ki mujtlaka eleştiri de gelecektir,ne güzel herşeyini eşinle almışsın güle güle mutlu günlerde kullan,ben de en ufak aksesuvara kadar eşimle aldım,eşim sıkılmaz alışveriş yaparken keyifle aldık eşyaları,dekorasyon kurslarına gittim ben,nerdeyse tüm mobilyayı biz tasarladık çizdik yaptırabilmek için mobilyacı mobilyacı dolaştık çoğu biz yapamayız bunları çok zor dedi,ailelerimiz bile uğraşmayın bu kadar gidin hazır alın dedi,eşyalarım için insanüstü bi emek harcadım ben,tüm evi 5 şehir arasında mekik dokuyarak topladım ve devamlı netten de alışveriş yaparak,en özel en farklı olan aksesuarları topladım,onun için evimin fotolarını koymadm,koyamadım,kıyamadım evimi sergilemeye![]()
Gösterişli ve zengin derken avangard demek istemedim ayrıca,kısa sandalye yerine yüksek arkalıklı daha şık daha iddialı sandalyeler gibi... doğtaş ekibi bile abla senin sandalyelerin daha güzelmiş ii ki almamışsın bizdekini dedi,sanırım da evimde hazır aldığım şeyler mutfak masası sandalyeleri ve Carmen,çok beğendim çünkü,bence pişman olma severek kullan,madem katalogtaki teşhir ürünlerinin aynılarını almak için bilinçli bi çaban yoktu ben yanlış değerlendirmişim demek ki özür dilerim...
Son olarak,öğretmenim evet ingilizce öğretmeniyim,ama nedense insanlar öğretmen diyince insanüstü bi beklenti içine giriyorlar,öğretmenin de herlü insanı var,öğretmeniz diye dünyanın en mükemmel insanları deiliz ki,ben öğretmen olduğum için sempatik üsluplu tatlı dilli bi insan olmak zorunda deilim ki...
Umarım çok çok daha güzelleri senin olur,aslında en önemli şey kişinin evinden memnun olması,içine sinerek kendi zevkine göre döşemiş olması,başka fikirler belki insanın ufkunu açar ama yine de en önemlisi o kişinin zevkidir,sandalyeler sadece örnekti,hani benimki ennn güzeli demek,hava atmak deil de,kendi zevkime göre değişiklikler yaptım bazı ayrıntılarla oynadım kendi tarzımı oluştırıdm demek istedim onun için örnek verdim,sanırım kendimi çok yanlış ifade ettim başından beri,sorun çözüldüğüne göre sorun yok :)) Allah herkese huzur ve mutluluk versin![]()